Dertleşmek içimi dökmek istiyorum sadece?

Hayatıma birisini aldım onu çok sevmeye başladım her gün bulusuyoduk mutluyduk kavga etmiyoduk yalan söylemiyoduk ama ben herşeyi mahvettim ve acısını çekiyorum hassas olduğu bi konu haber vermedim ona 2 kez dışarı çıkarken ilkinde beni affetti 2. Kez zor oldu benden soğuduğunu söyledi sevdiğini ama sinirli olduğu için sevginin yetmediğini söyledi 3 hafta geçti 3 haftadri her gün buluştuk görüştük bana yakın davrandı bi sorun yokmuş gibi 1 gün öncesine kadar son kez sarılıp opmusum onu benden ayrıldı hislerinin duzelmedigini düzelir belki diye affettigini denedim ama olmadı dedi 3 haftadri bişey yoktu noldu birden bire dediğimde o zaman da vardı belli olmuyordu dedi ayrılmayı kabullenmiş durumda ben yapamıyorum aklımdan düşüncelerimden çıkmıyor bana sinirli diye böyle yapıyor diyorum kendime barismamizi çok istiyorum ama yapicwk bişey yok diyor dayanamıyorum bi kez daha ayrılmayalım diyorum olucak hemen olmaz zaten diyo napmaliyim sizce gerçekten sinirli olduğu sinirinin sevgisini bastırdığı için mi yapiyor yoksa gerçekten soğudu sevmiyor o yüzden mi?
Dertleşmek içimi dökmek istiyorum sadece?