İlk adımı attım yardımcı olur musunuz kimsem yok?

Hiç arkadaşım olmadığı için size danışmak istiyorum. üniversiteye gidiyorum sınıfta birini seviyorum. O benim ismimi bile bilmiyorken ona istek attım instadan gt yaptı cuma günü. Dün sınav çıkışı beni görünce baktı biraz. Dün akşam ona selam yazdım cesareti toplayıp o mesajıma bakmadı ama attığım st ye bakmış sabah aktif olunca ona bişey soracaktım yazdım kusura bakma yazdığını görmedim falan dedi. Ayni siniftayiz tanışalım mı belki hatırlarsın yazdım olur da çıkartamadim dedi. Yarım saat kadar konuştuk mesajlara 1 2 dk geç cevap veriyordu ve isteksiz gibiydi sanki. Eee neler yapıyorsun yazdım bişeyler yiyip sınava çalışacam dedi tamam afiyet olsun bende kahvaltı yapacam şimdi konuşuruz sonra dedim sadece teşekkür ederim yazdı. Arkadaşlar bunun amacı ne neden böyle yapıyor okulda gördü mü göz göze geliyoruz çok. Ama mesajlarda böyle oldu. Ben bu çocuğu çok seviyorum ama kimsem olmadığı için yardım alamıyorum sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim lütfen anlatır mısınız ilk defa birini sevdim...
İlk adımı attım yardımcı olur musunuz kimsem yok?