Nolur yardım edin kimsem yok?

Ya benim okb bozukluğum var her neyse çocukluk travmaları bende sanırım büyü de var oturduğum yerden beni hep bi şeyler ellşuor sanki neyse çocukken diğer varlıkları düşünüp bi yere atardım mesela halı havlu asla kullanamıyorum napacagım elleyince elimi 100 kez yıkıyorum artık egzama çıkmak üzere kıpkırmızı çok kaşınıyor her türlü çamaşır deterjan ile neyi ellesem varlıklar var veya beni elliyor evde peçete kalmıyor elimi kurulamazsam mendille gitmiyor elimde su kalınca varlıklar var diye çok rahatsız olıyşroö evet size çok saçma ama yapamıyorum mesela parmağımda diğer varlık var gşibş rahatsız oluyordum tamam mı o elimi bi yere sürdüm sonra unuttum elledim elimi yıkadım ve elimin suları taytıma geldi ben o taytı nasıl kıllanırım bir daha kıyafetim kalmadı bir de deliyim diye ayeyel kürsü okumak kendımı korumak istiyorum ama aklıma kötü şeyler gelmesin diye eşyalar düşünüyorum sonra aklıma gelen her türlü şeyi ona atacağımı bir daha kullanmam diyorum olur mu bi şey kullansam çok huylanıyo ağzım bile tükürüğüm bile tükürüyorum her zaman deli oldum sanki yüzümü elliyo bir lanet olası erkek kardeşim var havlusunu hep sallıyor havası ağzıma giriyor hep ağız çalkalıyorum bıktım ondan bana saldrıyo bi de ya işte havlusuna bi şeyler attım kolum değdi yıkadım kurulamadım o su aktı taytıma kolumdan kolumda bir şeyler vardı napcam yıkasam gider mi ya kimse anlamıyor beni ben çok kötüyüm

Nolur yardım edin kimsem yok?