Ya benim okb bozukluğum var her neyse çocukluk travmaları bende sanırım büyü de var oturduğum yerden beni hep bi şeyler ellşuor sanki neyse çocukken diğer varlıkları düşünüp bi yere atardım mesela halı havlu asla kullanamıyorum napacagım elleyince elimi 100 kez yıkıyorum artık egzama çıkmak üzere kıpkırmızı çok kaşınıyor her türlü çamaşır deterjan ile neyi ellesem varlıklar var veya beni elliyor evde peçete kalmıyor elimi kurulamazsam mendille gitmiyor elimde su kalınca varlıklar var diye çok rahatsız olıyşroö evet size çok saçma ama yapamıyorum mesela parmağımda diğer varlık var gşibş rahatsız oluyordum tamam mı o elimi bi yere sürdüm sonra unuttum elledim elimi yıkadım ve elimin suları taytıma geldi ben o taytı nasıl kıllanırım bir daha kıyafetim kalmadı bir de deliyim diye ayeyel kürsü okumak kendımı korumak istiyorum ama aklıma kötü şeyler gelmesin diye eşyalar düşünüyorum sonra aklıma gelen her türlü şeyi ona atacağımı bir daha kullanmam diyorum olur mu bi şey kullansam çok huylanıyo ağzım bile tükürüğüm bile tükürüyorum her zaman deli oldum sanki yüzümü elliyo bir lanet olası erkek kardeşim var havlusunu hep sallıyor havası ağzıma giriyor hep ağız çalkalıyorum bıktım ondan bana saldrıyo bi de ya işte havlusuna bi şeyler attım kolum değdi yıkadım kurulamadım o su aktı taytıma kolumdan kolumda bir şeyler vardı napcam yıkasam gider mi ya kimse anlamıyor beni ben çok kötüyüm
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bı psikoloğa mı gözüksen. Çünkü burada sana yardım eden birini bulamazsın
Dua yoluyla atılır mı
Keşke atılsa tabi manevi destek de önemli. Ama seninki sanki bir tık ileride
Peki diğer varlıklar bize temas eder mi ya ben su ile duş alıp özel bölgemi yıkarken aklıma kötü hastalık geldi manifesto istemiyorum dalan halıya attım kötü düşünce neyse o halıya asla basmam dedim annemler onu yıkamış iç sesim o halıya işeme yoksa kabul olur dedi işedim Allah korusun özel bölgeme hastalık düşündüm iç sesimi dinlemedim kabul olur mu asla basmam oraya dedim manifesto istemiyorum deşdm de ama kötü düşünce attım halıya işedim
Valla ne diyeceğimi bilemedim yani. Şimdi sana yardımcı olmak isterim bu sefer daha kötü olur
Ağam çok uzun yazmışsın be paşam. Okumaya üşendim be müdürüm. Biraz kısa yazsaydın keşke be fiyasko
Uyuşturucu geçmişin var mı
Yok
Takıntıdan ziyade biraz paranoyaklikta var sanki
Bilmiyorum neyim var
Psikolog pskeatriste gitmen lazım acilen
Büyü olabilir mi ve bu düşünceler gerçek mi yoksa değil mi
Büyüye çok inandığım söylenemez. Bence sen bu olayı kendi iraden dışında düşünüyorsun. Bazı insanlar bazı şeylere belli nedenlerden takıntılı oluyorlar bunlar psikolojik bir rahatsızlık.
Ama atıyorum ya bi şeyler gittiyse Allah korusun istemiyorum kötü hiçbir şey
Nasıl bir şeyler gittiyse
ayeyel kürsü okumak kendımı korumak istiyorum ama aklıma kötü şeyler gelmesin diye eşyalar düşünüyorum sonra aklıma gelen her türlü şeyi ona atacağımı bir daha kullanmam diyorum olur mu bi şey
Öyle varlıklar sana musallat olmazlar. Olsalar bile Ayetel Kürsi ve abdest ile senden uzak dururlar zaten sabah ezanı ile gidiyorlar. Sakinleş...
Sen o havlu ve damla hissyatını benimseyememişsin. Yabancılık çektiğin için de bir varlık var diye düşünüyor olabilirsin. Bir doktor ile konuşursan sana yardımcı olur. Gerçekten bir varlık varsa sana söyler tamam mı? Bir pskeatrist veya doktor ile konuşman lazım
Varlık var demez ki
Bu mübarek gün istemediğim şeyler düşünüyorum sanki bana bi şeyler musallat oluyor dudaklarım huylanıyor su değdirdiğim yerler hoca ya gittik su perisi çarpmış dedi neyse istemediğim şeyler düşünüyorum eşyalara ayetel kürsü okuyarak eşyalara kötü şeyler atıyodum asla gitmem diyordum oraya yolluyordum eşyaya değdi ayağım ayağımı yıkadım ama kurutamadan yatağıma değdim bana bi şey olur mu mesela ayetel kürsü okuyarak eşyalara kötü şeyler attım
Eşyaya ya gider mi bana gelir mi Allah korusun
Su perisi felan çarpmamış. Sen pskeatriste gitmeyip hocaya mı gittin. Baskıcı bir yerde büyümüş olabilirsin. Şimdi de bir varlığın sana musallat olduğunu düşünüyorsun. Sana hiç bir şey olmaz korkma. Su perisinin felan sana gelebilme yetkisi yok gelemex
Allah izin vermez. Siz faklı alemin varlıklarısınız hiç bir şey olmaz sana. Bak ben biliyorum şimdi odana bir tane sıvı koyacaksın. Suyun içine az bir sirke koy sonra tuz dök bir tutam kadar dökerkende ayetel kürs oku. O zaman sana o varlıklar yaklaşamaz tamam mı
Sirke ve tuz duayı tutar temiz yapar su da akıcıdır o duayı tutar tamam mı zaten küçük bir kavanoza yap bunu odana koy sen o su ile temizlenirsin dua ile korunursun başka zamanlarda da sana yaklaşamazlar.
Eğer ev de için rahat etmezse bir tane kuru defne yaprağı al tavada onu pişir o buhar buhar oluyo evde gezdir o kötü şeyleri su perilerini uzak tutar rahat rahat damlalar ile yaşarsın. Ben biliyorum benim hoca bir tanıdığım var aksini söyleyenlere inanma
Peki diğer varlıklar bize temas eder mi ya ben su ile duş alıp özel bölgemi yıkarken aklıma kötü hastalık geldi manifesto istemiyorum dalan halıya attım kötü düşünce neyse o halıya asla basmam dedim annemler onu yıkamış iç sesim o halıya işeme yoksa kabul olur dedi işedim Allah korusun özel bölgeme hastalık düşündüm iç sesimi dinlemedim kabul olur mu asla basmam oraya dedim manifesto istemiyorum deşdm de ama kötü düşünce attım halıya işedim
Yapma öyle şeyler. Sen tuzlu sirkeli suyunu odana koy sonra defne yaprağını yak duşta frlan öyle şeyler düşünme eğer bunları yaparsan bişey olmaz her şeyin zayıflıkları vardır bunların da bu tamam mı
Halıya felan işeme yapma öyle şeyler gerek yok. Sen şey diye de düşünme. Evi temizledim dışarıda başıma gelirlerse peki diye. Senin o aldığım önlemler üstüne siniyor dışarıda da devam ediyor o tamam mı.
1 yıl sonra felan sirkeli suya da ihtiyaç duymazsın musallat oldularsa bile vazgeçerler senden o dua içine işler senin rahat bırakırlar. Ama sen bir doktora git yine de belki bir varlık değildir de beyninde bir problem vardır öyle şeyler oluyor bazen. Sen tuzlu suyunu defneni yap sonra pskeatriste git ordaki doktorlar beynine bakar senin konuşarak bir şey var mı diye bakarlar onlara da anlat fiziksel bir sorun yoksa tuzlu su çözer zaten.
Tamam ama özel bölgeyi yıkarken de aklıma varlıklar gelmişti ve Allah korusun istemiyorum manifest bende halıya manifest istemiyorum değmem dedim işedim Allah korusun özel bölgeye kötü şeyler düşündüm fakat işeme buraya kötü şeyler düşündün dedi işedim olur mu ki
Manifest felan olmaz ki düşündün sadece. Öyle varlıklar senin aklını okuyamaz seni duyamaz veya yanına gelemez onları çağırmış olmszsın korkma. Onlar da senin benim gibi insan gibi varlıklar bizden başka varlıklar da İslam'a inanıyor korkma. Duşta iken onları düşünmen veya halıya değmen bir şeyi değiştirmez tamam mı
Yani eşyalara manifest düşünsen veya istemiyorum manifest ve de varlıklar insanlara musallat olmaz dimi ben neden hep dudağıma burnuma değiyorlar sanki batnıyeöde belimi elliyo gibi bugun kaç kes ayetel kürsü okudum saymadım o halıya işedim diye bir kez daha okumasam korunmam mı cidden istemediğim şeyler geliyor aklıma Allahım nolur engel ol
Ama şey dedim suyun altında hastalık düşündüm ve halıya atıyorum kötü şeyleri dedim istemiyorum manifest dedim o halıya asla değmem dedim işedim iç sesim asla yapma dedi
Olmaz sana musallat korkma. Dudağına burnuna değmeyi bırskırlar tuzlu sirkeli su yap somra vazgeçer giderler 1 yıl orada kalır o su sonra dökersin bir sorun olmaz Ayetel kürsiyi de istediğin zaman okursun her zaman okumana gerek kalmaz o su onları tutar halıya işeme gerek yok bir şeyi değiştirmez düşüncelerin veya aklında duyduğun hissettiğin o şey. Korkma Allah seni her zaman görüyor duyuyor koruyor.
İşte kötü şeyleri herhangi bir eşyaya atmana gerek yok tamam mı eğer atmak istersen için rahat etmezse o dualı suya at o dualı suya dokunabilirsin zaten kötü şeyleri o su hemen yok eder tertemiz olur. 1 defa yapsan yeter çok güçlü bir şey o öyle gözükmediğine bakma.
Takıntılarım var diye atıyorum eşyalara dua edemiyorum yoksa aklıma kötü şeyler geliyor bunlar bize hani dokunamıyodu halıya içerken şey kapının altınsa delikli Çelikli yer vardı orada diğer varlıklar yaşıyordur dedim ayağım degdı gittim yıkadım ayağımı bugun bir çok kez ayetel kürsü okudum bi saat önce bir kes daha okumasam da korunur muyum sonsuza dek
Anladığım kadarı ile varlıkların sana eşyalar aracılığı ile dokunacağını düşünüyorsun. O eşyalara değdiğin zaman o varlıkların sana dokunduğunu düşündüğün için hem eşyalara zalim davranıyorsun hem de kendini temizliyorsun yanlış mıyım.
Yatıyorum aniden babamı gördüm rüyamda bi şey dediki sana bi süprizim var tam uzat ayaklarını ben hep çapraz yatarım yan yanı ilk tam uzandım battanıye belime değe değe mi bilmiyorum rüyamda babam belime sarılmıştı tamam mı abi belimin öyle bir tiki oldu ki can çekiştim zar zor uyandım tikim var da ne bu ağrı girdi ya
Bir psikoog ile goruntunmu
Aynı soruyu az öncede sordun aaa
Büyü diye bişi yok ve hastaneye yatırılmalısın.