Fake hesaplar, arkadaşlarından rica edip mesaj attırmalar, güvenirliğinizi test etmeleri vs. Böyle sabah akşam sizi deniyor ama bir şekilde yakaladınız.
Sevgilinizi, sizi sosyal medyadan denerken yakaladınız! Ne yapardınız?

Fake hesaplar, arkadaşlarından rica edip mesaj attırmalar, güvenirliğinizi test etmeleri vs. Böyle sabah akşam sizi deniyor ama bir şekilde yakaladınız.
Sevgilinizi, sizi sosyal medyadan denerken yakaladınız! Ne yapardınız?
Direkt arar, yüzyüze görüşüp bunu ciddi boyutta tartışırdım. Güvensizlik ilişkinin çürük oldığunu gösterir ve bu tahammül seviyemin üstünde kalır. Eğer bunun kaynağını benimle paylaşamıyor, yersiz olmadığını mantık çerçevesinde açıklayamıyor ve sadece saçma kuruntulara tutunmuşsa yanyana olmanın anlamı yoktur.
Bu konuda yeterince titiz davranıyorum zaten neyden şüphelenmişte bana başvurmak yerine böyle bir sinsilik yapmış sorarım bir.. sonra yallahh kapı dışarı jfbdjdj
Sabah akşam mı, abartı bu da. Zaten sağlıklı bir ilişki olmaz, devamı da gelmez.
İlla da sabah akşam olacak değil de işte deniyor diyelim. :D Normal bir deneme yapıyor olarak bak sen
Rica ederim.
açık açık söylerim sen misin diye
" Evet benim. " dedi, ne yaparsın peki? :D
Dobra kadınsın yaparsın
Cevap
4Cevap
Oyununa karşılık veririm :D
Senin oyunların başarıya ulaşır mı sence? :D
Oynayamam mı ben :D
İstediğin gibi oynayabilirsin tabii ki ama başarıya ulaşır mı sence :D
Oynarsam başarıya ulaşamam mı :D
Bilemem
Bir oynaman lazım senin :D Oynarken görelim seni
Nerde benim barbie’m ve ken’im 😅
Beni sorguluyor ise zaten hayatımda yeri yoktur..
Sevgilim bana güvendiği için öyle bir şey yapmazdı. bende aynı şekilde sevgilimi denemem tabi ki de.. olduğu gibi güvenir kabul ederim.
Bana güveninin olmadığını görmek üzerdi beni, tepki gosterirdim hatta ayrılığa kadar gidebilir bu durum benim için
Güven yoksa bu ilişkide bitirme zamanı gelmiştir bence bu çok saçma ilişkine baya zarar veriyorsun bunu yaparak
Hiç yaşadım mı yaşamadım mı bilmiyorum ama şüphelendiğim zaman söyleyip sonra umursamıyorum. Fazla abartılacak bir konu değil.
Bana güvenmeyecek kadar böyle saçma sapan şeyler yapacaksa yol veririm gider.
Diyelim ki onunla başka biriymişim gibi konuşuyordum ve beni tanıdı bu hoşuma giderdi
Güvenimi kaybeder ve sevgili olmaktan düşer..
Baya kırılırım. Guvenmedigi biriyle neden bir yola girdiğini de sorarım.
Beni deneyecek adam daha anasının karnından doğmadı.. denemek ne demek.. bu çok adice bir harekettir
Kıvırırdık ne yapıcaz zaten biliyordum sen olduğunu. Bana güvenmiyorsun bırak öyle kalsın. Manipilasyon yapar aradan çıkarım 😊
Düşer gözümden ya ama çok seviyordam affederim
Niye böyle bir şey yaptın? diye bile sormam. Muhatap olmam bir daha. Deney faresi değilim.
Tartışmaya dahi girmeden ayrılırım.
onu SEVİYOSAM tam sever bırakmazdım minnoşumu
Deneyeceği sosyal medyam yok😄
Onu hayatımdan çıkarırım
yapacak bir şey yok :D
Sorardım neden diye
Yol veririm
Sevmem
Onu benim kadar seven enayiyi göremezsin🫠
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?