Yatıcam deyip sosyal medyada fink atıyorsa hesap sormam, direkt ertesi gece ben de aynısını yapardım. Kısasa kısas. Ben niye kendimi yiyim o yesin bitirsin kendini stresten 😎 Keyifli geceler..
Eğer yakalıyorsam mantıksal olarak bende aynısını yapıyorum demektir. :) Ki eski sevgilim bana söz verdirirdi ben yatıyorum sende hiç bir yerde takılma hemen yat. Ama uyku tutmazdı instada stalk yapardım mesela ahahah yaptığım masumca ama gel de anlat şimdi. o yüzden o zaten öyle şey yapmazdı. Görsem zaten ne işin var desem asıl senin ne işin var derdi zararlı ben çıkardım :)
Sevgilimizin uykusu geldi diye bizim de gelmek zorunda değil ki. Sen de hiçbir yerde takılma hemen yat cümlesi bence hiç hoş değil biri bana öyle diyip dursa benim için dünya senden ibaret değil kusura bakma derim.
Neden şüpheleneyim ya sosyal medyada mı kullanamayacak. Uyku tutmamıştır arkadaşına yazmıştır, instagramda story izlemiştir ne biliyim ne. Böyle şeylere takıp takıp kendinizi üzmeyin kızlar, aldatacak adam bağlasan durmaz. İster şifrelerini al, ister sürekli kontrol et yapacak adam yanında sen varken bile yapar.
Ben gördüm geçen gün sabaha karşı 5 de hiç bişey demedim bir işi vardır yani dedim. Guvendigim için ertesi gün kendi ben sormadan söyledi zaten olayı. Guveniyorsam sormam ya boğmamak lazım sevgilin diye de
Kafanizi hemi yatak odasinda iliskiye girerken mi yaksliyon bu ne yav 😅😅😅 Takilabilir gayet normal aldattigini gorursende zaten direkt iliskiyi bitir benim abem
Bitanem nolur affet beni seni çok seviyorum aşkım özür dilerim ben seni kırmak üzmek ister miyim hiç nolur tek bir şans ver bana seni çok seviyorum lütfen affet beni bitanem ❤️😢 @Nurdandmrl