Gelsin tüm yorumlar🙃

Gelsin tüm yorumlar🙃
Aşk bakmaz doğrunu yanlışmı
Aa bu doğru kiş hemen aşık olayım la olunmaz aşık nasıl olursun anlmaz sın nezaman çaldı kapını nezman girdi kalbine bilemesin bide bakmış sın aşık oldun ve aşık olunca kör olursun doğru yanlış bakmasın tek bil din körkütük olman.
Kim doğru kim yanlış bilemeyiz. Kendimi düzeltme sen, doğrultmadan başkasına yanlıi ya da doğru diyemem. Hissetsem bile biri benim için doğru diye acele etmem yine de uzaklaşırım. Çünkü sabır gerekir. Bununla ilgili çok güzel bir yazı var bir sorumda paylaşırım soru hakkım yüklenince
Bir söz var :”güzel şeyler sabır ister, dua bekler” diye
Doğru kişi senin hıssıyatından önce doğru bir insandır esasında…. Dünyada doğru insan sayısı çok az …. O sebeple doğru bir kişiye denk gelmek bile çok zor
Yazamamışım yine 🤦♂️ düzeltmeden*, yanlış* Doğru insan diye bir şey yok ki. Her insan saf doğuyor ve bir şekilde büyüyor. Bazı şeylerin farkına vardığında da düzeltmeye çalışıyor kendini. Ama tamamen doğru bir ya da iki tane insan yok. Hem herkesin doğrusu da farklı. Birine doğru gelen, bana yanlış gelebilir. Veya tam tersi olabilir. Bu yüzden doğru kişiyi bulmak değil, doğru olmak daha zor derim.
Doğru olmak zor …. Bunu başaran az insan …. Böyle insanlarda hayatta bir kere denk gelir belki gelmez…o da farkındalığın yüksekse anlarsın…..
Doğru tektir … göreceli bir şey değilidir esasında….. tabi doğru kişiyi bana göre doğru değil demekle kaybedersen… şansına küsersin yapacak bir şey yoktur…..
Ona göre doğrusu Justin bieber giller olur ….
Yanlışında ısrar eden de, kendine yanlışı doğru edinir. Haklısınız, doğru tektir. Ama kim doğru kim yanlış bunu bilemeyiz. Kalpleri bilen Allah'tır. Biz sadece tahmin edebiliriz
Sizsiniz haklı…
Allah’ın ölçüleriyle anlamamış gerekir…. Kalpleri bilmek gerekmez….
Aaa bilemedim dövmeli küpeli kızıl çocuk çok doğru demek … doğru kişiyi görmemek bence biraz farkındalığımız kullanmamış oluyoruz
Allahım ya rabbim kızıllardan nefret ettirdim sanırım 🤦♂️ dövmeliyse küpeliyse sonradan tövbe de edebilir dövmesi kalır küpesi gider mesela? Hem gördüğüm öyle biri değildi ki neyse. Farkındalık sahibi insan da bir yere görür, farkına varamayan insan da. Önemli olan özdür.
Öz çok önemli …. Kimseyi yargılamıyorum … renklerle derdim yok … derdim başka 😏
Thank ⁁ou
İ * thanking ⁁ou
why?
Because you are how you are
Ben semi bekledim, biraz , seni bekle derim.
Güzelmiş
Cevap
5Cevap
Hayır, çıksın gelsin ertelemem.
Benim için doğru kişi diye bir şey yok.. bu yüzden de bir şeyi ya da kimseyi ertelemem.. karşımda bir gün çıkarsa yaşarım o kadar
doğru kişi doğru zamanda gelmediyse gelmesinin anlamı ne
Doğru kişiyse zamanı olmaz …. Doğru zaman diye bir şey yoktur zaten o doğru zaman giç bir zaman gelemez uyanın artık
Bu nasıl soru beynim elektrik kesti doğru kişiyse aşkı niye erteliyor anlamadım
dogru kisinin yedi gecmisini zkm ben ne zaman evlenip zikisecem ya
awk hayati
øč erkekler aşka inanc mi birakiyosunuz
Aşk derken aşkı yalarım, ama evlilik felan ertelenebilir.
Eminsem ertelemem
Emin olmamaya yemin edersen olamazsın
Öyle yemin ettiğimi nerden çıkardın
Doğru kişi olanı sorgulamam bitmiş mi ne zaman 🤣
Aşkı ertelemek hayatı ertelemektir
Bazen zaman yanlış oluyor bazıları için.
Ertelemem atarım yatağa
Doğru kişiyi bulursam ertelemem.
maalesef
Ne demek o
Yani ertelerim
Bir daha olmazsa bile öyle biri
Beklesin biraz beklemezse hiç olmaskn zaten
Bekler doğru kişi zaten….. bekle dersen tabi
olmaz :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?