Boy yüzünden 2 senelik ilişkimde sorun yaşıyorum?

Merhaba.

Benim 2 senelik güzel bir ilişkim var. Erkek arkadaşım mükemmel bir insan. 2 sene boyunca tek bir yanlış kelimesi, hareketi ve davranışı asla olmadı. Gerçekten herkesin istediği karakter olan ideal kişi. Beni de aşırı seviyor ve bunun oldukça farkındayım. Ama benim açımdan kafaya taktığın bazı şeyler var. Benim boyum 175 ve trde kadın boyu ortalamasına göre oldukça uzun. Erkek arkadaşımla da hemen hemen aynıyız ama ben daha uzun görünüyorum bence. Başlarda çok takmıyodum bunu ama son zamanlarda ben hafif topuklu şeyler giysem bile kendimi çok uzun hissediyorum ve bu bana ciddi anlamda batmaya başladı. Çevrenin, sosyal medyanın da etkisi var. Gereksiz yere soğuk yapmaya başladım maalesef. O da sürekli sorunun ne olduğunu öğrenip çözmeye çalışıyor ben de asla söylemiyorum tabii ki. Bu yüzden çözümsüz bir noktadayız. Ne diyim ne yapayım asla bilmiyorum. İlişkimi bitirsem bir daha asla böyle bir şey yaşayamam ve kaybetmek istemediğim çok özel biri. Ama bir yandan da mesela okulda yan yana gelmemeye çalışıyorum. Başka arkadaşlarımız varken çok samimi olmuyorum çünkü boy farkı batıyo bana. Bazen bizi çift olarak bile göremiyorum. Dışarıdayken aklımda hep bu konu var ama aşırı da iyi anlaşıyoruz ve kafamız çok uyuyor. Yan yana yakışmıyormuşuz gibi geliyo ki yakışıklı birisi. Ne yapmam lazım, nasıl davranmam gerek hiç bilmiyorum kafam çok karışık :/

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar linçlemeyin gerçekten ben de onu çok seviyorum ama elimde değil boy farkını bazen takıyorum ve ayrılmamam cepte tuttuğum anlamına gelmiyor bitirmek istemiyorum asla ama bunu da takmamak elimde değil o yüzden kafam karışık
Boy yüzünden 2 senelik ilişkimde sorun yaşıyorum?