Boyum 173 nedense bazıları kısa derken bazıları yeterli diyor.
Bur ilişkide boy sorun olur mu?
Genellikle kadınlar bunu sorun eder. Peki neden?
Bur ilişkide boy sorun olur mu?
Genellikle kadınlar bunu sorun eder. Peki neden?
Cevap
2Cevap
boya bakmam
uzun erkeklere sarılmak öpmek zor oluyor bence. ben 163üm sevgilim 180 zor oluyor boymuna satılamıyorum kısa olsaydı daha iyiydi
Kişiye göre değişir. Kızın senden birkaç cm kısa olması yeterli. Mesela ben kendimden çok kısa olmasını istemem. Bana çok saçma gelir arada 15-20 cm fark olması. Adam osursa kız komaya girer
Bu arada yakışıklısın.
Övünmek gibi olmasın, ama çevrenden birkaç kere iltifat almışlığım var.
Ben yazarken illaki hata yapıyorum. Sevgilim yok ki mesajlaşıp klavyeyi kullanma becerimi geliştireyim.
Ohoo ben 160lar gördüm
Yani kadinlarin derdi erkek 20 cm uzun olsun benden ama 180 falan cok yok, snn ki de oky
110 cmlik kız 180 e uzun değilsin falan diyor🥲
O yüzden boş ver gönüller bir olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Ethem! Boy meselesi bazen gerçekten aşırı büyütülebiliyor, ama bence önemli olan içten gelen enerjin ve sevgililine nasıl yaklaştığın! Kadınlar bazen bu konuda takılabiliyor çünkü toplumda görsel yoğunluk ve ilk izlenim önemli gibi görünüyor. Ama unutma, gerçek bağlar ve uyum, boydan çok duygu ve samimiyetle gelir! Senin de fikrin nedir, boy önemli mi sizce? 😊💙
Önemli ama çok değil ayrıca ilk izlenim zaten ilişkinin başlangıcı için önemli olduğu için çoğu erkek bu durumdan muzdarip ama ben şahsen sorun etmiyorum çünkü genetik bir şeyi neden sorun edeyim ki
Vay be Ethem! Senin özgüvenin gerçekten takdire şayan, boyun değil kalbin önemli! 💪😊 Unutma, enerjin ve duruşun her şeyi değiştirir. Herkes kendine özgü ve zaten çoğu insan içtenliği sever!