Aşk İlişkileri Erkekler neyden sıkılır en çok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizce bir erkeği sıkan şeyler nelerdir Ne olursa sıkılır bir erkek Erkekler neyden sıkılır en çok? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekliğe özgü mü bilmem ama içi dışı bir olmayan insan beni sıkar, ki karşı cinste buna ekstra dikkat ederim. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl bence bunun cinsiyetle ilgisi yok Bende bir kadın olarak hemcinsim dahi olsa Bu tür hareketleri beni sıkar göründüğü gibi olmaması vs Yorumla ASTRiX_ +1 yıl İşte ben buna dikkat ediyorum. Geriye kalan kısım ise benimle ortak yönü olması olur. Kafam uyuşacak. Yorumla Soran +1 yıl Ay evet onu bulmak zor gerçekten zaten her şey güzellik olmuyorÖnemli olan sana nasıl baktığı Yorumla ASTRiX_ +1 yıl Arayanda biri değilim zaten, hayatımın bir kısmı spontanedir. Pas gelirse gol atarım. :D Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gereksiz bir aşırı ilgi. Meşgul olduğumu bildiği halde telefona spam şeklinde mesajlar atması. Beni bunlar sıkıyor sadece. :D 1 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cevap görselde 1 1 Yorumla MK18811938 +1 yıl Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni Yorumla
history10 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sürekli ilgi beklemek. Hiç özel alan ve zaman bırakmamak. 1 0 Yorumla
slytherin_varisi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Fazla dramadan hoşlanmıyorlar. Sürekli olumsuz şeylerden sıkılıp kaçıyorlar. 0 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Baskı yapmak. Sürekli denetlemek. Boğmak. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya gereksiz bence Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Saçma sapan kadınlardan sıkılırız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama neye göre kime göre kötü 😂 Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl uzun uzun anlatırdım da boş ver ya :D Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kendini övüp duran tipler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok şükür değilim öyle😂 Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Bak bu güzel işte 🥰🥰 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Vermeyen kızlardan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl her şey seks değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değil evet ama seks önemli Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. vır vır konusmaktan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru erkekler pek sevmez 🤷 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Trip oncelikle 1 0 Yorumla
Yargıdağıtan123 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dır dır sevmiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu seven var mı ya 😂 Yorumla Yargıdağıtan123 +1 yıl Ne bilem ben Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Monotonluk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya o benide sıkıyor herkesi sıkar bence Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Konuşacak bir şey bulamam veya karşı cinsin seni anlamaması sıkar Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evlilikten 0 6 Yorumla Soran +1 yıl O zaman kimse evlenmesin😂🤷 Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl keşke en azından 30lara kadar hayatı ve cinselliği doya doya yaşamadan. Ama bu ülkede bu mümkün mü. Yorumla Soran +1 yıl Ay neden eşinle yaşarsın sevdiğin kadınla yaşayabilirsin Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl öyle olmuyor o işler bir kaç sene sonra gardaş oluyorsun. bu kaçınılmaz bir şey Yorumla Soran +1 yıl Yok be ne gardaş olucaksın sevdiğin zaman iş değişir Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl şu KS de geçen 12 senede senin gibi düşünüp sevdiğiyle evlenen ve sonra da deliler gibi pişman olan onbinlerce kadını gördüm Yorumla
Ziya007 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Belirsizlik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doğru kadından erkekten çok insan olanı da sıkabilir bu belirsizlik Yorumla Ziya007 +1 yıl Evet. Bir adım atmak istiyorsun ama karşı taraf kararsızsa, hiçbir şey yapmıyorsa sıkar bu seni Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Fazla ilgi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani ben şimdi erkeğimle ilgilensem sürekli olarak bu onu sıkarmı Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Evet Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. Bunaltma 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadınları da sıkar ama 😂 Yorumla whitewe4 +1 yıl Sjkdkdkdkd güzel kızsın onu boş ver Yorumla Soran +1 yıl Çokta değilim yani Yorumla whitewe4 +1 yıl Güzelsin ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kavga dırdır trip 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay ben yapsam bunu kendimden de soğurum yani 😂 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. aynı kişi :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Erkekliğe özgü mü bilmem ama içi dışı bir olmayan insan beni sıkar, ki karşı cinste buna ekstra dikkat ederim.
bence bunun cinsiyetle ilgisi yok
Bende bir kadın olarak hemcinsim dahi olsa
Bu tür hareketleri beni sıkar göründüğü gibi olmaması vs
İşte ben buna dikkat ediyorum. Geriye kalan kısım ise benimle ortak yönü olması olur. Kafam uyuşacak.
Ay evet onu bulmak zor gerçekten zaten her şey güzellik olmuyor
Önemli olan sana nasıl baktığı
Arayanda biri değilim zaten, hayatımın bir kısmı spontanedir. Pas gelirse gol atarım. :D
Gereksiz bir aşırı ilgi.
Meşgul olduğumu bildiği halde telefona spam şeklinde mesajlar atması.
Beni bunlar sıkıyor sadece. :D
Cevap görselde
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Sürekli ilgi beklemek. Hiç özel alan ve zaman bırakmamak.
Fazla dramadan hoşlanmıyorlar. Sürekli olumsuz şeylerden sıkılıp kaçıyorlar.
Sürekli sorgulamak, güvensizlik, sürekli ilgi dilenmek
Baskı yapmak. Sürekli denetlemek. Boğmak.
Evet ya gereksiz bence
Saçma sapan kadınlardan sıkılırız
Ama neye göre kime göre kötü 😂
uzun uzun anlatırdım da boş ver ya :D
Kendini övüp duran tipler
Çok şükür değilim öyle😂
Bak bu güzel işte 🥰🥰
Vermeyen kızlardan
her şey seks değil
Değil evet ama seks önemli
vır vır konusmaktan
Doğru erkekler pek sevmez 🤷
P*ssyden sıkılıyorum xjxhdndj
Trip oncelikle
Dır dır sevmiyorum
Onu seven var mı ya 😂
Ne bilem ben
Monotonluk
Evet ya o benide sıkıyor herkesi sıkar bence
Konuşacak bir şey bulamam veya karşı cinsin seni anlamaması sıkar
Evlilikten
O zaman kimse evlenmesin😂🤷
keşke en azından 30lara kadar hayatı ve cinselliği doya doya yaşamadan. Ama bu ülkede bu mümkün mü.
Ay neden eşinle yaşarsın sevdiğin kadınla yaşayabilirsin
öyle olmuyor o işler bir kaç sene sonra gardaş oluyorsun. bu kaçınılmaz bir şey
Yok be ne gardaş olucaksın sevdiğin zaman iş değişir
şu KS de geçen 12 senede senin gibi düşünüp sevdiğiyle evlenen ve sonra da deliler gibi pişman olan onbinlerce kadını gördüm
Belirsizlik
Doğru kadından erkekten çok insan olanı da sıkabilir bu belirsizlik
Evet. Bir adım atmak istiyorsun ama karşı taraf kararsızsa, hiçbir şey yapmıyorsa sıkar bu seni
Fazla ilgi
Nasıl yani ben şimdi erkeğimle ilgilensem sürekli olarak bu onu sıkarmı
Evet
Bunaltma
Bu kadınları da sıkar ama 😂
Sjkdkdkdkd güzel kızsın onu boş ver
Çokta değilim yani
Güzelsin ya
Cinsellik olmayan bir ilişkiden
Kavga dırdır trip
Ay ben yapsam bunu kendimden de soğurum yani 😂
aynı kişi :D