+1 yılhanımcı erkek feminen erkektir. feminen enerjisi yüksek erkekleri ilişkideki kadın rolünü oynamalarından anlayabiliriz.
ilişkideki kadın rolü nedir?
kadın korunan taraftır. ilgi alan ve alamadığı ilgi neticesinde ise trip atandır. ilişkide kadın daha çok şımarmak ve sahiplenilmek ister.
erkek ise sahip çıkandır. gidişata yön veren ve ilgi verendir. ilişki için çaba harcayan taraf odur. çaba derken savaşan taraf odur.
bu tip hanımcı erkekler ilişkinin kadın rolünü üstlenir. o da kadın şanslıysa. çoğunlukla etkisiz elemandır çünkü ilişkide. bu tip erkekler tıpkı Haluk'un da söylediği gibi DOMİNANT TEYZELER ile beraber olurlar. o ilişkide Gönül her şeye tek başına karar veren, çaba sarf eden, risk alandı. aslında Gönül kendi kendine ilişki yaşıyordu. Selami fotoğraf tamamlayıcısıydı.
ama bu baskınlığı bir erkek gösterdiğinde ona eşine kraliçe gibi davrandığını söylüyoruz. çünkü erkekten beklenen rol bu.
eğer baskın bir erkekle birlikte olmak istiyorsanız KADINLIĞINIZI kabul etmelisiniz. yoksa ergen, etkisiz eleman ya da bir çocukla ilişki yaşarsınız
138 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏
- +1 yıl
@Yakup_Devran teşekkürler
- +1 yıl
@Master81 evet öyle. çok teşekkür ederim
- +1 yıl
- +1 yıl
@laraçınarr Rica ederim. Günümüz evliliklerinin detayı ve özeti olan manifesto niteliğinde bir yazı kaleme almışsın.
- +1 yıl
@Yakup_Devran düşündüklerime katılmanız beni çok mutlu etti.
En İyi Cevaplar
+1 yılHanımcı erkek betadır. Kadınlar hanımcı erkeklerle sadece maddi ihtiyaç evliliği yapar. Onu arzulamaz. Çünkü ne duygusal ne cinsel anlamda kadını domine edemeyecek pasif erkek modelidir. O yüzden hanımcı olmuştur zaten.
Hanımı onu bıraksa hiçbir kadın onu tercih etmez. Zaten bir süre sonra kadınlar onları ya terkediyor ya da aldatıyor. Çünkü bu tıp erkeklerde kıskançlık duygusu az. Karısının kıyafetine kesinlikle karışmıyor. Feminist özgürlükçü kadınlar o yüzden bu tip erkekleri tercih ediyor. Sonra da bu adam beni sahiplenmiyor diye oturup ağlıyorlar.
Sonra ya mutsuz olup boşanıyor ya da dışarda onu sahiplenecek, onu koruyacak alfa bir erkeğin koynuna girip aldatıyor ve adamın vebaline giriyor.
Kızlar asla p. ç erkek sevmeyin. Badboyların size sunabileceği hiçbir gelecek yok ama efendi olup da pısırık hanımcı erkekleri de tercih etmeyin. Çünkü onlar sizi koruyamaz, onlar size hediyeler alır, çiçekler alır ruhunuzu okşar ama bedeninizi doyuramaz. Çünkü onlar iktidarsızdır. Ya erken boşalırlar ya da sertleşme sorunu yaşarlar.
İyi huylu, işinde gücünde, ailesine sadık ama güçlü erkekleri arayın. İyi alfaların peşinde koşun. Betaların ya da badboyların değil...
61 Yorumla- +1 yıl
Ayşegül bir daha benzer bir soru sorarsan konuyu ile ilgili anket açman daha iyi olur.
Şimdi hesapladım. Erkeklerin %72'si HANIMCI ERKEK KAYBEDER diyor. Kadınların %66'sı ise HANIMCI ERKEK KAZANIR diyor.
Yani bu meselenin özeti şudur. Erkekler, hanımcı olmanın hiçbir kadın üzerinde faydası olmadığını ve bu ilişkinin sonunun aldatılmak ve ayrılık olduğunu defalarca kadın üzerinde tespit etmiş. Kadınlar ise hanımcı erkek istiyor. Çünkü kadınlar, evliyken de bekâr gibi giyinmek, bekâr gibi yaşamayı arzuluyor. Bunu hanımcı bir erkekle evlenerek yapabilir ancak.
+1 yılevet kesinlikle ideal olan odur hani bir laf vardır ya erkeğin hanımcı olanı makbuldür diye işte o laf çok doğru çünkü yani empati yapıp kadınlar açısından düşündüğüm zaman hanımcı böyle sevdiğini belli eden sürekli ilgilenen hayatında en çok yanında o varken mutlu olan birinin olması güzel bir şey bence
00 Yorumla
+1 yılDizide iki çift vardı ve birbirlerine zıtlardı. Bir ilişkide erkek baya maço diğerinde ise sıfır kalori. Erkeğin maço olduğu ilişki bir şekilde yürüyordu sorunların olmasına rağmen ama yeri geldiğinde erkek kendini geri çekiyordu. Sıfır kalori erkeğin olduğu ilişki ise bitmişti. İzlenimlerim bu kadar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYok alfim ya bazen kimsecikler yokken öyle olsun insanların yanında aradaki saygı ve sevgi çıtasını aşmasın yeto:)) hanımcı sevmem ben romantik olsun arada yeter
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet hanımcı ve ideal eştir yani benim gibi.. sdfsdf bak dizi de herkes bu karakteri eleştirdi işte Light falan dediler.. ama bir kere aldatmadı.. küfür etmedi.. ya da eşine kötü davranmadı.. gerçekten seven insan zaten sevdiği kadına sahip çıkar onu üzecek kıracak bir şey yapmaz.. ✨
42 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 💁🏼♀️
- +1 yıl
@alfia 🌸
Kadına her zaman değer verip el üstünde tutulmalı. Fakat erkek dediğinde Selami gibi olmamalı. Her kararın karısının verdiği. Son sözü kadının söylediği bir ilişki bana göre olmaz. Ben ideal hanımcı bir erkek olamam. Ortak paydada buluşmamız gerekiyor her zaman.
90 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan, eşini el üstünde tutmalı. Bunda sorun yok. Ancak "ben bilmem hanım bilir" diyenden de hayırlı bir koca olmaz..
Erkeğin fıtratında idareci, yönetici olması vardır.. Bazen bir aileyi, bazen bir tabur askeri idare etmesi fıtratında bulunur.
Ancak bazı erkekler, yetişme tarzına bağlı olarak, hep idare edilmiş, sorumluluk verilmemiş, bebek gibi yetiştirilmiş olabilir.
Bu tarz erkeklerin kendilerini tedavi edemediği sürece evlenmesini yanlış buluyorum.. Evlilikte roller değişirse, vatana da millete de hayırlı nesiller yetişmez..
40 Yorumla
+1 yılHanımcı:söylediklerimize saygı duyan kırmamak için dediklerimizi yapan kişilere taktığınız isim galiba bu kişiler burada çoğu zaman iradesini kullanır. Hanımcılıkla kılıbıklık farklı şeyler kılıbık olanın bir iradesi yoktur, karısının yönlendirmesiyle her şeyi yapar hatta belli bir süreden sonra karısından başka hiçbir şeyi yapmama huyu edinir bağlı olur bu da pasiflik bir duruma dönüştürebilir böyle birini hiçbir kadın sevemez hanımcı erkeği ise çoğu kadın sever önemsenmek, el üstünde tutmak çoğu ev islerinde eşiyle birlikte yardımlaşarak yapmak her kadının hayalidir fikrimce. Tabi hane içinde böyle olmalı yoksa dışta bir otoritesi yoksa itici durabilir
50 Yorumla
+1 yılKesinlikle ideal eştir. Gönül yapmayı bilir temiz kalplidir. Taş fırın seven hangi kadın mutlu? Masaya vurunca boyun eğdiren erkek tipi ne kadar güven veriyor?
42 YorumlaDişil enerjisi yüksek erkektir bence o tip erkekler ve hiç çekilmiyorlar. Kadınlar da her ne kadar karım da karım diyecek erkek modeline düşkün olduklarını söyleselerde aslında büyük bir kısmı dominant ve sert mizaçlı erkekleri seviyorlar.
33 Yorumla- +1 yıl
Çevremde bu erkeklerden var ama. Kendi abilerim mesela. Herkes abimlerden çok çekinir. Kaç kardes kaç kuzen abimler için birbirine girdi. Abilerimin gözü yengemlerden başkasını görmüyor. Evde yengemlerin sözü geçiyor. Tabi şu da var. Yengemler abilerime hiç saygısızlık yapmaz. 30 yıla yaklastilar. Birbirlerini aynı aşkla seviyorlar. Zaten hepsi severek evlendi.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterime ve kişiliğime çok ters. Ben daha çok baskın ve dominant bir kişiliğe sahip olduğum için sorumluluğu daha fazla alma taraftarıyım, erken dediğin zaten güçlü bir kişiliğe sahip olmalı ve ayakları yere sağlam basmalı. kısacası kadınına güven vermeli.
40 Yorumla
+1 yılDeğildir.. Kadınların da bundan sıkılacağına eminim..
11 YorumlaKarımda karım diyen erkek
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayal etmeyim bence, böyle bir erkek bana göre ideal eş sayılamaz çünkü.. tamam, isteklere düşüncelere saygı duymak, dikkat etmeye çalışmak güzel bir şey ve karşılıklı olması lazım her zmn,, ama benim her dediğimi her isteğimi sorgu sual etmeden, doğru mu yanlış mı demeden hemen kabul eden biri,, bana, düşüncelerime bir şey katamaz, ilerleyemem ben böylesiyle.. akıl akıldan üstündür misali, yanında gerçekten “düşünmeyi” ve analiz etmeyi başaran biri olmalı bence..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSığınmak dinlenmek güç toplamak istediğinizde de bulur bir mermer sütun ona sarılırsınız
Kadınlar bazen yorulurlar ruhen
Dinlenmek güç toplamak isterler
Bu noktada o karım da karım diyen kulak memesi kıvamındaki erkek çok işe yaramayabilir
Tabi bu benim tecrübe ve bakış açım 🙏🏼00 Yorumla Ben öyle yaptım aldatıldım ben bu kadar sevilmeyi haketmiyorum diye sitem ediyordu en sonunda gerçekten haketmediğini kanıtladı o yüzden anneniz ve kardeşiniz haricinin el kızı olduğunu unutmayın kendinizden önemli görmeyin ve vereceğiniz kararlarda mantık ile karar verin bu hem erkekler hem kızlar için geçerli sizin kendinize karşı saygınız olursa kendinizi ayak altı paspası diye ortaya atmazsanız zaten ilişkinizde Twitter kavramları kullanmanıza gerek kalmaz olgun bir ilişkiye sahip olursunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Robottan bir farkı yoktur. Yani bir insanın en önemli şeylerinden biri fikirleri ve çizgileridir. Bir kere adamın fikri yok, boş paket olarak düşünebilirsiniz. Saygı ve sevgi okey ama, bu çok farklı bir konu.
10 Yorumla
+1 yılHayır her dediğine tamam diyen birinin fikri yoktur. Affedersiniz ama ben omurgasız derim bu tip kişilere çünkü öz güveni olmadığının alametidir bu.
20 Yorumla
+1 yılErkek itaat etmez ettirir.(Gercek erkekler icin gecerlidir.)
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGönül gibi bir süre sonra boşanırım diye düşünüyorum.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. unutmayın beyler, Hanimcı'lar her zman öndedir OWMHAHSHWUJSJEHS
213 Yorumla- +1 yıl
He he öndedir. 40 kere evlendin ya hanımcı erkekle biliyon
- +1 yıl
@Alisaa07 Kardeş onu anladım da kendi ilişkin üzerinden niye genelleme yapıyon.
Maskülen tiplerin hepsi senden daha yüksek standart kızlarla sevgili oluyorlar. Ayrıca seçenekleri de çok. Hanımcı olan o sevgilini bugün bırak. O adam en az 5 sene sevgili bulamayacak bir pısırığın tekidir.
Pısırık olduğunu bildiğin için, aldatmayacağını bildiğin için sevgili oldun.
Hatta bir şey daha söyleyeyim mi? İlk o sana yürümedi. Ya ilk sen ona yürüdün ya da birilerinin aracılığıyla tanıştınız. - +1 yıl
@FikretinMücadelesi KWKSIWKAMWJAJAJAJHQHAHAHHAHQHAHAHHAHHAHWHJAJWKAKWKAKWKSMKWMSJWMSJWMJMJSMWJJ bunun üzerine güzelce gülmek lazım dı 😂
Benden yüksek standart? tip olarak mı? harikayim
Benden yüksek standart? fizik olarak mı? muhteşemim
Benden yüksek standart? karakter olarak mı? yaşıma göre gayatte olgunum 😅
bu arada Kadin'ların hepsi mükemmel bebek gibiler aşık olunacak görünüsdeler, Benden iyisi de vardır ne diyim
Beynini zorla ve anla beni şimdi, Hanimcı dediğim de pısırık mış, korkak miş, oymus buy'muş şuy'muş ile HİC ALAKASI YOK,, sevgilisine sadık kalan her ne olursa olsun sevgilisi öncelik gelen bunlar kötü bişey mi? Ve buna sadece toplum "HANIMCI" diyor,
Eyer senin için bunlar kötü ise ne diyim - +1 yıl
@Alisaa07 """Bu arada Kadin'ların hepsi mükemmel bebek gibiler aşık olunacak görünüşdeler."""" ne alaka. 5/10'luk kadınlar var. 10/10'luk kadınlar. Nereye hepsi mükemmelmiş.
Kendini ne olarak gördüğün önemli değil. Başkalarının seni nasıl tanımladığı önemli.
Hayatım boyunca biraraya geldiğim bütün hanımcı kankalarımın hepsi ya düşük profilli ya da beta karakterli meriç tipler.
Bu hayatı senden yüzde 87,5 oranında daha fazla yaşadım. Daha yüksek oranda insan tanıdım.
Yeryüzünde terkedilen ve aldatılan erkeklerin neredeyse tamamına yakını halk arasında HANIMCI diye nitelendirilen zayıf karakterli erkeklerdir.
Kadınlar, onları sever, ilişki de yaşar bir süre sonra ayrılır. Çünkü kadınlar, kendisini domine edemeyecek erkeklere saygı ve arzu duymaz o yüzden.
Bir hanımefendi arkadaşımız yorumlarda şunu yazdım. Düşün yani bunu bir hemcinsin yazmış.
"""Eğer baskın bir erkekle birlikte olmak istiyorsanız KADINLIĞINIZI kabul etmelisiniz. yoksa ergen, etkisiz eleman ya da bir çocukla ilişki yaşarsınız."""" - +1 yıl
Evet benim zoruna mı gitti. Fikrin yok ağzın bozuk. Kafa yok.
Bütün kadınlar mükemmelmiş. Güya kadınsın ama yorumun abazan erkek yorumu fake arkadaş - +1 yıl
tamam ya bana küfürlü konuşup da sonra da konu üzerinde tartışma gerek yok. Birbirimizi ikna etmek zorunda değiliz.
Sağlıklı bir ilişki olmaz diye düşünüyorum. Tabii ki alttan alan bir taraf olmalı. Ama o kadar da değil. İllaki kavga da yaşanacak, görüşleriniz tutmayacak. Zıtlaşmak zaten sağlıklı olduğunuzun göstergesi. Bence ideal eş tanımı bu değil.
00 Yorumla
+1 yılEvet karim da karim demeli ama selami gibi olmamali. Selami herkese kedi gibi. Ben disariya aslan ama bana kedi olan erkek severim. Selami herkese karsi pasif bir karakter. Bugun karisini taciz eden adamla bile savasamaz.
00 Yorumla
+1 yılDüşüncelerime, isteklerime önem vermesi beni mutlu eder ama hanımcı da olmasın. Kaç yaşında insan. Kendi aklı ve fikri var. Her şeyde "karım da karım" diyerek bana bağlamasın kendini. Hiç sevmem hanımcı, anneci erkekleri.
00 Yorumla
+1 yılDeğildir. Kocamda kocam diyende değildir. Eşim olacak kişi fikirlerini açıkça ifade edebilmeli. Bende edebilmeliyim yanlış yaparsakta ortak yanlışınız doğru yaparsakta ortak dogrumuz olmalı. Hayat cizgilerimiz artık bir bütün olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılSevmem. O baskın olsun isterim aynı zamanda bende. İlişkinin erkeği gibi olmak istemem. Hanımcılık ya da beycilik kavramlarını hayatımızdan çıkarırsak ilişkilerin daha iyi ilerleyeceğini düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvet, ideal eştir çünkü böyle bir erkek karısına bağlıdır ve karısını ezdirmez.
10 Yorumla
+1 yılBir kadının bir kadınla evlenmek istediğini sanmıyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Karım da karım/kocam da kocam diyenden uzak durmak gerekir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar abartmaya gerek yok erkeğin de bir duruşu ağarligi olmalı
10 Yorumla
+1 yılSelami gibi bir eşim olsun isterdim. Gönül değerini bilemedi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyidir aslında ama bir süre sonra biraz sıkabilir kadını.
10 Yorumla
+1 yılHanımcı erkekler kazanır ama bize gelmez hanımcılık
10 Yorumla
+1 yılİdeal eş bence en iyi anlaştığın arkadaş gibidir başka türlü nasıl yürür bilmiyorum ama arkadaş gibi yürür çok ileri yaşlardaki çifleri gözlemleyiniz ben arkadaşça oturup sohbet muhabbet edebilen insanların iyi ilişkilerinin olduğunu düşünürüm her şeyi yapan da iyi olabilir ama sıkıcı gelebilir belli bir süre sonra. Bir mutfak aleti gibi sadece kendi işini yapıcak gibi olur
00 YorumlaBu arada kadınları gömmek için söylemiyorum yanlış anlama ama her erkek dediklerinizi yapınca ondan çabuk sıkılıyormuşsumuz instagram da gördüm bende reels videosunda karşıma çıktı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarısını el üstünde tutmalı ama kararları ortak almalılar..
Selami gibi her kararı eşinin alarak hareket etmek doğrudur.
Evde ev işlerine vs yardım edilmeli çünkü orası iki kişinin yaşam alanı00 Yorumla
+1 yılKesinlikle çok değer vermeli ama böyle karim da karim diyen insan başka kızlara da aynı incelikte yaklasabilir yani kizlarala arasi iyi olur ve bu da iyi bişey degil
00 Yorumla
+1 yılevet kesinlikle olacak ama öyle sümsük pısırık olmayacak. sevdiğin, saygı duyduğun ve güvendiğin. Sana aşık olduğu ve sen de ona aşık olduğun için senin için her şeyini verecek, dünyayı yakacak biri olucak. Manyakolucak. Joker olucak. Sen de onun prensesi olucaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ben öyle olamam. İdeal eş olmasam da olur.
30 YorumlaBence yerine göre her şey yerinde iyidir sevgi saygı önemli herşeyde erkek kadının sözü geçmemeli ortak kararlar da olmalı
00 Yorumla
+1 yılHayır değildir. Eşini gerçekten düşünen birisi her istediğini yapmaz ama eşininde hep değerini bilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Kılıbık boş vakti bol olan kafasını her çevirdiğinde karısını gören erkekler karım da karım der gün boyu aynı ortamda vakit geçirir.
00 YorumlaHanımcılık güzeldir ama itaatkar bi şekilde değil, kendi kararlarını da söylemeli. Zaten öylesi kadın için de çok zor olurdu bence. Ben çıldırırım :(
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. İdeal erkek olmasa bile akıllı erkektir.
Karısı evde mutlu olursa o evinde ancak o zaman huzurlu olacağını öğrenmiş olan erkektir.😀00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarım da karım diyen erkeğin ideal eşi kocam da kocam diyen kadındır. Her iki tarafın da birbirini el üstünde tutması çok önemli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyin ortası iyidir zero tuna adamın biri gönül e el kaldırmaya kalktı zero gonülü hatalı bulup adamdan ozur diledi karısını koruyacagina
00 Yorumla
+1 yılzatı şahaneyü bahışu huzur kaynağım karcım karıcım diyen erkeksi varlık evlenmek için biçilmiş kaftandır hanım teyze
00 YorumlaHanımcı olmak sorun değil ama bunu hak edecek kadın da kadın olmalı nankörlük etmemeli böyle bir adama diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılTabiki. İtaat etsin rahat etsin. 😅
Şaka bir yana, seyyahın yorumuna katılıyorum.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar sadık erkekleri severler ama çapkın bir erkekle onu boynuzlayıncaya kadar...
10 Yorumla İdeal eş kelimesi yavan kalır
Erkeğin hâsı, kralı10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılEeevet ama abartmasın insanı bunaktmasın gerektiği gibi olsun.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Bu tarz erkeğin aldatılması kesindir.
kadın zayıf erkek sevmez
10 Yorumla
+1 yılbence evet ama yine de bu erkeklere cok guvenmemek lazjm
10 YorumlaBelki mutlu edebilir ama kendine hayran bırakmaz ve tutku hissettirmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Evet Hanımcı erkek her zaman kazanır. Diğer erkekler çöptür.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Karşılık olarak ondanda kocamda kocam olmasını isterim ama
10 Yorumla
+1 yılEvet, bir erkek karısını , bir kadın kocasını savunmalidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen eşit agirlikciyim bir taraf diğerine baskın olmamalı. Ortak karar alınmalı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. ..🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadının her dediğini yaparsan değersiz olursun. Politikacı erkek hep kazanır.
00 Yorumla Kocam da kocam diye gidersem ben de ona neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılİtaat etsin aramıyorum sadece sevsin ilgilensin yeter. Arkamda duracak bir eş.
00 Yorumla- Devamını Gör (153)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat