Aşkım napıyorsun?
aşkım bu güzelmi?
aşkım canım sıkılıyor?
Aşkım nerdesin?
Ben çok şımarık ve abartı buluyorum. 1 kere söyleyin ya…fazlası çok vıcık vıcık oluyor 🤣🤣

Aşkım napıyorsun?
aşkım bu güzelmi?
aşkım canım sıkılıyor?
Aşkım nerdesin?
Ben çok şımarık ve abartı buluyorum. 1 kere söyleyin ya…fazlası çok vıcık vıcık oluyor 🤣🤣
Ben söylerim çok güzel buluyorum. Eşime aşkım diye hitap ederim. Adını söyleyince bilir ki kızgınım... O zaman da hayırdır adımı mı ezberliyorsun diye kızar 😄
Teşekkür ederim ♥️♥️♥️
Son 20 yılda pek çok terimin, cümlenin kelimenin içini boşalttılar maalesef. Bunların bazılarını bilerek ve isteyerek hükümet yaparken, bazılarını da halk yaptı. Sahtekârin adı uyanık, dolandırıcının adı işini bilen olurken askim gibi aslında gayet güzel bir kelime de erkolarin ve sapşiklerin ağzına sakız etmesi sonucu cıvık bir kelimeye dönüştü. Keşke bu sorunu 20 yıl önce cevaplayabilseydim.
Bu konuda sana katılıyorum. Aşk kelimesi öyle bir şey olmamalı, ayağa düşmemeli.
Hem zaten toplum olarak neyi doğru yapıyoruz ki?
Cevap
18Cevap
Seviyorum aşk’ım kişisinden duymayı.
😅🌸
Sevgili kişisinden duymak ne hoş
Sevdiğim bir kelime ve sık sık kullanıyorum
Bence güzel bir kelime.. ama daha önce bana diyen ya da benim dediğim kimse olmadı maalesef
Güzel bir sevgi kelimesi gadası
Fazlası itici olur
Yapmacık geliyor biraz gurban olduğum gadasını aldığım demeli insan😏
Sevdiğim kişinin bana aşkım demesi hoş ama çokça sevmem daha iyileri var
Kesinlikle çok itici geliyor bana hele bir de herkesin içerisinde söylüyorlar ya tiksiniyorum
Çok fazla kullanılmasından yanayım seviyorum
Çok fazla kullanılması midemi bulandirir ben aşkım bile yazmam askiiiiimmmm yazarım ya da askmmm
Birine aşıksan aşkım demek normal olmalı sırf sevgili olmak gerekmez bence
Çok fazla olunca cıvık oluyor bencede
Sıklığını sevmem
Bana yapay geliyor bu söylem.
5 harfli
Diziyi beğenirdim. Sahte geliyor bana.
çok sıradan
Siradan
İtici
Bulmuyorum ki. sss
Güzel
Ne diyelim avrat mi diyelim.