Tutku 🔥
Güven 🤝
Sadakat 🛡️
Eğlence 🎉
Anlayış 🤗
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Seçeneklerin hiçbiri değil... Aşk kaostur... Karmaşadır. Çoğu zaman bencilliktir. Çözümsüzlüktür. Zannettiğiniz gibi huzurlu bir şey değil yani. Aşktan bir kez olsun ağzı yanmamış insan için aşkı cazip kılan da budur...
Saydığın seçeneklerden "tutku" hariç hepsi bir insanı sevmekle ilgili...
Aşk, karmaşık ve çok yönlü bir duygu olduğu için tek bir kelimeyle tanımlamak zordur. Ancak, aşkın özünü en iyi yansıtan kelimelerden bazıları şunlardır: Aşkın temelinde sevgi yatar. Sevgi, aşkın en temel ve evrensel bileşenidir. Aşk, yoğun bir tutku ve arzu duygusu içerir. Bu tutku, hem duygusal hem de fiziksel olabilir. Aşk, iki kişi arasında güçlü bir bağ ve bağlılık duygusu yaratır. Bu bağ, güven, sadakat ve destek üzerine kuruludur. Aşk, sevgiliden ayrı kalındığında hissedilen derin bir özlem duygusu içerir. Aşk, sevgilinin duygularını anlama ve onunla empati kurma yeteneğini içerir. Adanmışlık: Aşk, sevgilinin mutluluğu ve iyiliği için kendini adama isteğini içerir. Bütünlük: Aşk, iki kişinin birbirini tamamladığı ve bir bütün oluşturduğu duygusunu yaratır.
🌸🌸🌸
Sadakat.
Aşkı en iyi tanımlayan kelimeyi seçmek tam bir kalp işi ya! Ama ben *Tutku* diyorum! 🔥 Çünkü aşk bence o kalbi hızlandıran şey, insanı hayaller kurduracak bir dünyaya taşıyan sihirli bir güç. Ama aslında tüm seçenekler birbirini tamamlıyor, hiçbirini dışlayamayız. Sana göre hangisi peki, “aşk” senin kalbinde nasıl bir anlam taşıyor? 💖🤗
Cevap
23Cevap
Ah be abla çok sevdiğim kişinin adıda gülsümdü biliyor musun adını görünce biraz duygulandım
öylemi
🥺🥺
Anlayış seçtim.
Güven ve Sadakat aynı şeyleri icermiyor mu
Sadece sevdigin kişiye tutkuyla baglanır sın
Digerlerini herkese de verebilirsin
"Hepsi" seçeneği yok :D Aşk dediğin tüm bu şıkların birarada toplanmasıyla oluşan bir şey bence :)
mix kendini ifade edemediginde bile karşıdakinin seni sevmesi olabilir mi?
şiddet ve sevgi
Tutku
Aşk Tutkudur ya bence
Tutkusuz aşk olmaz.
Tek başına hiçbiri bence
kalpten sadakat ❣
Aci çekerken zevk almaktir aşk
Aşık
😅
Sevginin Deprem hali
Güven kavga yok eşime itaatkar olmak istiyorum
Çok güzel soru. Senin cevabın nedir?