- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadın 20'li yaşlarda serserilerle gezer tozar, aksiyon yaşar, bana heyecan yaşatıyor der. Bu yaşlarda efendi diye tabir edilen erkeğin yüzüne bile bakmaz. Kadın 30'lu yaşlarına doğru geldiğinde hatta geçtiğinde kafasına dank eder. Evlenip çocuk doğurmak için zamanı kalmamıştır. Serseriyle evlenemez çünkü güven vermiyor çocuğa bakmaz kendisine bakmaz çekip gider, hemen geçmişte yüz vermediği efendi erkeklere döner. Çünkü o efendi erkek evlenip, sağlayıcı olabilir, güven verir.. O efendi erkek bir de çalışıp bir statü elde etti mi iyi bir maaş aldı mı tamamdır tadından yenmez. Hemen efendi erkeğe süratli bir dönüş yapılır 'Geçmişte senin değerini bilemedim' gibisinden masallar okunur, adam aptalsa bu durumu yer, vay be ben değerlenmişim, değerim bilindi yupii diyerekten kadınla süratli bir evlilik yoluna gidebilir. Evlenip bir de çocuk yapar, kadına ve çocuğa bakar sağladıkça sağlar sonra kadın bu durumdan sıkılır ve geçmişteki serseri erkek arkadaşlarından biriyle gizli kaçamaklı şeyler yapabilir, kocasının ruhu bile duymadan. Ardından İstiklal Marşı ve Kapanış :D Ahahahah üzgünüm durum böyle.
14 Yorumla- +1 yıl
Ya dediğin gibi olanlar çok az. Onlaea bulaşmayın yeter Bi tutturmuşsunuz 20 sinde serseri 30 umda bu. Erkeklerde 20 leeinde ucuz basit kızlarla oluyo 30 a gelince efendi kız arıyo
- +1 yıl
Ayrıca çoğu kadın 30 dan önce evlenir ve aldatma oranı erkeklere göre düşüktür. Efendş seven kızlards var hepsi bir değil ama azlar
- +1 yıl
yemin ediyorum soru sahibi olsam eig verirdim brom bu kadar güzel anlatılırdı bu kadın milleti böyle onun için hiç bir zaman evlenmicem bir 2 ci telefon alınmaz birde 2 ci el kadın sıfır çok zor kalmadı artık piyasa da
- +1 yıl
en iyisi tek tabanca devamke
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk ve ilişkiler karmaşıktır ve genellikle kişisel deneyimler ve kişilik özellikleri üzerine kuruludur. "Efendi erkeklerin aşkta kaybettiği" fikri, genellikle bazı insanların daha alçakgönüllü, nazik veya saygılı kişilik özelliklerinin romantik ilişkilerde dezavantaj olabileceği inancına dayanır. Ancak, bu genelleme her durum için geçerli değildir.
Her bireyin, ne tür bir partner aradığına dair kendi tercihleri vardır. Bazı insanlar, güçlü ve dominant bir kişiliği olan birini tercih ederken, diğerleri daha anlayışlı ve düşünceli birini tercih edebilir. Önemli olan, karşılıklı saygı ve anlayışa dayalı sağlıklı bir ilişki kurabilmektir.
Aşk konusunda, "efendi" olmanın aşkta bir dezavantaj olduğunu söylemek yanıltıcı olabilir. Herkesin aşkta başarılı olmak için kendi yolları vardır ve bu genellikle kişinin kendine özgü niteliklerine ve ilişki becerilerine bağlıdır. Ancak ne yazık ki günümüzde vefa bilen insanların değeri olmuyor, nerede sahtekar kadını kullanan birazda parası çevresi çok erkek varsa kadın milleti onun kölesi oluyor, sonrasında da başına bir şeyler geldiğinde erkekler aynı diyor, hayır ben o erkek değilim senin seçiminin sonucunu bana yüklemeye hakkın yok diyorum.
10 Yorumla
+1 yılEfendi erkek kaybetmez yeğenim. Kimseyi incitmek istemeyişinden dolayı karşısındakinin seçimlerine saygı duyar, onun için iyi bir hayat diler, gider.
08 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmayın erkek olun tuttuğunuz koparın
- +1 yıl
Ne demek erkek olun? Istenmedigimiz yerde durmayiz biz gurursuzluk erkeklik mi demek?
- +1 yıl
Öyle yürümüyor o mevzu. Konu iş güçse tuttuğunu kopartırsın. Konu bir gönülse onu tutamazsın. Ne istiyor sorarsın, yol istiyorsa uğurlamak zorundasın. Önemli olan seninle olması değil, istediğinin peşinden gidebilmesidir.
- +1 yıl
@pessimistiic07 gururszukıkla ne alakası var kız gihi çekingen çok kibar erkeklerden bahsediyorum
- +1 yıl
Cekingen olmanin sebebi kizlardir artik kizlar en ufak seye tacizci sapik gozuyle baktigi icin efendilerde incinmekten korkuyor cekiniyor kibar olmanin nesi kotu ki efendiler cok kibar degil ki
- +1 yıl
Kız gibi çekingen olmak, yaratık gibi dokunduğunu deviren olmaktan iyidir. Bu kadar kadına şiddet olayı varken bir hanımı incitmeden iletişime geçmeye çalışmak, istenmediğinde diretmemek dünyayı değiştirebilmek adına koca bir adımdır. Ha ben bunu yapabiliyor muyum, en azından yapabilmek adına jendimle savaşıyorum.
- +1 yıl
@pessimistiic07 kızlar sıkıcı buluyor ben söyliyim
- +1 yıl
Kizlarin sıkıci bulmasi umrumda bile degil biz kizlar icin degismeyiz keske sıkilsaniz da uzulmeseniz siz uzulmeyi sıkilmaya tercih ediyorsunuz ama
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKötü erkekler insanı hem fiziksel hem ruh hem sinir hastası eder, ömrünü yer. Akıllı bir kadın kötü erkeklere prim vermez ama efendi erkeklere de sadece efendiler diye yüz verilmez. Sadece aşka bakıp tercih yapılmalı bana göre..🍀🗝️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet maalesef.. karaktersiz olan kadına şiddet uygulayan küfür edenler kazanır.. çünkü kızlar bunlardan anlıyor sadece. kendi düşen ağlamaz diyorum bende.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin şunu anlaması lazım:
Erkek kendini gerçekleştirmelidir. Bu gerçekleştirme hem zihnen hemde maddi anlamda olmalıdır. Bir erkek hiçbir zaman kadın aşkına ihtiyaç duymamalıdır. Kadın, bir erkek için, herşeyini adayacağı ruh ikizi değil, hayat yoldaşı olmalıdır. Erkek, kendisini seçen kadının içgüdüsel amacını bilmeli ve kadının kurmak için doğa tarafından kazandığı "yuva kurma" güdüsünü destekleyici, onun yuvasını koruyucu, dışarıya karşı gerekli beden ve ekonomik güce sahip bir alt yapıyı hazırlamalıdır. Bunları yapamadığı herhangi bir anda ise kadının onu yuvası için terkedeceği günü hesaplamalı ve buna saygıyla bakmalıdır. Bu gerçeği yönetebilmek ancak erkeğin kadın sevgisi olgusunu iyi kavrayabilmesi ile mümkündür. Erkek, tüm sevgisini kadında toplamamalı ve kadının doğası gereği zorunlu olduğu "çıkarcı sevgi" duygularının farkında olmalıdır. Kadın, gerçek sevgisini çocuklarında yaşar. Çocukları olmayan kadınlar bir gün çocukları olması hayali ile yaşarlar. Erkeksiz bir kadın travma geçirmez ama çocuğu olmayan bir kadının içine düştüğü dram bu teoriyi kanıtlar niteliktedir. Kadınların, içlerindeki gerçek aşk enerjisi çocuklarına dönüktür ve doğumun gerek gerçekleşmesi için sağlam genlere sahip olan, gerekse sonrasında yuvayı finanse edebilecek erkeği seçerler ve erkeğe olan sevgilerinin gerek ve yeter koşulu sadece budur.
Kadının erkeğe dönük sevgisindeki çıkarcılığı onun bir hayin olduğunu değil, insan neslinin sağlıklı bireyler üretebilmesi ve hayatta kalması için evrimleştirdiği mükemmel bir yeti olduğunu gösterir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğru değil... Beyefendi olmakla, pasif ve edilgen olmayı bazı erkekler birbirine karıştırıyor. Adam kızı kaybetme korkusuyla adeta onun kölesi olmayı, karakterinden ödün vermeyi, her dediğini yapmayı efendilik sanıyor. Korkak ve pasif davranıyor ve sonunda korktuğu başına geliyor ve kaybediyor. Bir erkek kibar ve düşünceli olmanın yanısıra, sağlam karakterli ve kendinden emin olmayı da başarabilir. Böyle bir adam kolay kolay kaybetmez ve onu terketmeye kalkan her kadın genellikle pişman olur.
20 Yorumla
+1 yılyorumlara ankete baktım, kızların gtü tutuşmuş, erkeklerin iyi olmasını zaten kötü olduğunu falan söylüyorlar bunlar hep g. öt korkusu ama gerçekte iyi erkeği hiçbir kadın anlamaz veya anlamak istemez zaten. Yazık lan , hep kaybettik biz, miyyyaauuww
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
30 Yorumla
+1 yılAsla ama asla doğru değil bir beyefendi ile oldum ve hayatımın en güzel günleriydi şu güne kadar yaşadıklarımdan ah o zamanlar geri gelse keşke İstanbul beyefendisi işte
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılefendiliğin yanında hafif fırlamaşık olucak ya yoksa çekilmez ama kötü anlamda değil muzip eğlenceli yaramaz tarafı olsun manasında
13 Yorumla- +1 yıl
Çapkın mı demeye çalışıyorsun
Cevap sahibi+1 yılyok yok çapkın anlamında değil de bi tık çılgın olsun komik eğlenelim ama yer gelince de efendi🫠
- +1 yıl
Heeee evettt
Devir değişti. İyi kadınlar artık kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken maalesef intihar süsü verilip balkondan aşağı atılıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılEfendi olan kaybetmez, pasif ve korkak olan kaybeder. Efendi olmayıp aptal olanların kaybettiği gibi..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evet çok doğru, hayırı işaretleyen kızlar reddettikleri düzgün efendi erkekleri hatırlasınlar ondan sonra fikirleri değişebilir
10 Yorumla
+1 yılBen normalde sevdiğim kadın beni bir sevse ona canımı feda edecek ama işte yalaka yalan dolan ile iş yapana gidiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Sende yapacan işte kadınlar öyle seviyor
- +1 yıl
Elimde değil genetik huyum böyle yalandan nefret ederim oyüzden belkide kadınlar bilinç altı olarak yani öyle erkeklerden olacak coçukların daha çok soy türeteceğine inanıyordur :(
- Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde öyle oluyor çünkü kızlar hep problemli erkeklerin peşinden koşuyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Çünkü uysaldır herşeye gelir. Kadın sıkılır bi zaman sonra.
10 Yorumla
+1 yılha iyi adama denk geldikte biz mi yapışıp kalmadık yani nerede bu iyi adamlar hiç görmedim
14 Yorumla- +1 yıl
Aşko varlar ama kızlar onları sıkıcı buluyor. Görmüyorlar onları
- +1 yıl
sıkıcı bulmazdım belki ya denk gelselerdi 😀
- +1 yıl
Belki geldi de sen sevmedinnn
- +1 yıl
denk geldim sanarım ben genelde sonradan yanılırım
+1 yılTürkiye'de efendi erkek yoktur onu bi kafanızdan çıkarın hepsi karakter değiştirenlerdir işine geldiği gibi davranır
17 Yorumla- +1 yıl
sana ulaşmak için karakteri bozmak lazım , efendi olan zaten sana yürüyemez bile
- +1 yıl
karakteriniz zaten bozuk Türk erkeklerinde efendi yoktur numara yapan vardır sende bunu kanıtladın
- +1 yıl
aklını dış dünyaya kapatmışsın ne desek senin gibilere laf anlatamayız kendi bildiğini okuayacan, hadi sg
- +1 yıl
ağzı bozuk mal türk erkeği git kendi yorumunu yap sh yorumumdan o zaman
- +1 yıl
bi de kendilerini masum göstermeye çalışıyor böyle tipler
- +1 yıl
yersen
- +1 yıl
şikayet ettim yorumunu da hadi uza ama fayda etmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılEfendi erkekler kaybeder çünkü asla kıymeti bilinmez efendi erkeğin serseri erkekler varken efendi erkeklerin kesinlikle hiç bir şekilde şansı yok ama evlenmeye gelince efendi erkek istiyorum diyen kızlar neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBence değil ama seçim konusunda yanlışa hayran bir milletiz. Benim fikrim değil, çoğunluk iş yapıyor.
00 YorumlaKendi karakterine uygun insanı bulursa kaybetmez. Zıttının peşinde koşup yıpranmaktansa toksik olmayan bir ilişki yaşamak daha mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılDoğru da kızlarda sonra erkekler niye böyle diyor sorun sende olmayasın karaktersizden karakter mi bekliyorsun?
00 Yorumla
+1 yılKendi doğalarina aykırı davrandiklarinda her iki cinste kaybeder aşkta
02 Yorumla- +1 yıl
Efendi olmak doğasına aykırı mı
- +1 yıl
Hayır asal ama Efendi olacam diye kız gibi davranan erkler var. Sözüm onlara geçerli yoksa hem Efendi hem maskülen erkeksi erkekleri hiç bir kadın reddetmez
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Burada kaybeden karşı taraf olur, Efendi Erkek değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle ama efendi olmayın
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞerefsiz pc gvt olursan kızlar peşinden koşar, efendiysen kaybettin...
10 Yorumla
+1 yılHayır kaybetmez. Efendi uslu erkekleri seven kızlarda var. Serseri sevenlerde kendisi bilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır neden kaybetsin.
Aşkta kaybedip, kazanmayı sadece seçimler belirler.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış her zaman kendi gibi birini seçip tencere kapak olurlar.
00 Yorumla
+1 yılBen asla kaybetmem ya kazanırım ya da öğrenirim..😌😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi kadın olduğuna inanmamaya başladım. Varsa gözü açılmamıştır. Açılınca o da serseri sapık birine aşık olur ve bırakır gider efendi bir erkeği
03 Yorumla- +1 yıl
Ya o da değil olay. İyi kadında var erkekte
Cevap sahibi+1 yılİyi kadın var var ama iyi erkeği sevmez hiçbir kadın. Anladımki umursamaz olmak gerekiyor yoksa kadınların gözünden düsüyoruz erkek olarak. Hatta sigara, alkol, club falan ile iyice kızlar deli oluyor böylelelerine. Nedense böyle erkekler daha çekici geliyor kızlara
- +1 yıl
Evet öyle oluyor gerçekten. O erkeği güçlü görüyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. Birbirleriyle karşılaşan efendi iki insanı ayıran şartlardır. Böyle olmayı seviyorum ne olursa olsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Bi kız olarak söylüyorum kızların çoğu böyle erkeği haketmiyor
Cevap sahibi+1 yılBelki şansım belki de iyi analiz ettiğim için bu özelliğimden dolayı hep takdir gördüm. Hep değerli insanlar çıktı karşıma. Diğerleri kısmı günlük hayatta çıktı karşıma sadece o kadar yani.
+1 yılCesur olmayıp kadına adım atmazlarsa kaybederler. Erkek dediğin avcı ruhlu olur. Efendi diye geçinen sunepeler ben oturayım kadın beni görsün tavlasin diye bekliyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Hayır doğru değil..
00 YorumlaEfendi erkekler kaybettikleri için efendidirler ve efendi oldukları sürece de kaybederler. O yüzden bad boy olun, mutluluğu tadın. Teşkürler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyi insanlar hep kaybediyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Öyle bir rivayet var doğru
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kaybeder
10 Yorumla
+1 yılBu aşk işleri biraz şans biraz kader öyle ya da böyle olmayla alakalı değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ahlaklı olmanın suç olduğu yek ülke türkiye 🇹🇷
02 Yorumla- +1 yıl
Maalesef değil çoğu yerde sevmesler iyi erkeği
+1 yılBence dürüst insna hep kaybeder
00 YorumlaEvet çok doğru bir tespit.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok doğru kızlar acı veren narsist erkekleri tercih ediyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılyanı :) ıyı erkek kaybeder
00 Yorumla Neden efendi erkekler kaybedeler ki anlamsız?
00 Yorumla
+1 yılEvet doğru çünkü s. sevilir seven s.. 😉
00 Yorumla
+1 yılDoğru aynı şey efendi kızlar içinde geçerli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Aksine kalp çalar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğrudur efendi kızlar da öyle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet gerçekten seven kadınlar da kaybeder 💔🥀
00 Yorumla
+1 yılmaalesef kaybediyor kadinlarda kaybediyor ama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu yüzden kötü birine dönüştüm ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayır bence onlar kazanır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Maalesef öyle ve de doğru
00 Yorumlakarı değil misin bilmen lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. kızlar efendi erkek sevmezler...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,8b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem, ben korkak erkeğim, ondan kaybediyorum.🤦
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldoğru. maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tabikide. Efendi erkek bir adım öndedir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDogrudur kadinlar kotu birilerini sever
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBqyanlar piskopat seviyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Genelde evet doğru
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, Doğru
00 Yorumla Hayır
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım