Bir kız olarak birine aşırı yürüyesim var , linkedn iş platformu üzerinden bir kez konuştuk, 2 kez de iş görüşmesi yaptık.
Böyle bir resmiyetten nasıl çeviririm bilmiyorum 😀
Bir kız olarak birine aşırı yürüyesim var , linkedn iş platformu üzerinden bir kez konuştuk, 2 kez de iş görüşmesi yaptık.
Böyle bir resmiyetten nasıl çeviririm bilmiyorum 😀
Erkek olup, birine yürümemek yalnız kalmakla eş anlamlı oluyor. Lise dönemlerinden beri mütemadiyen birilerine yürümüşümdür. Ama hiç senin kadar cesur hamle yapmadım. İş görüşmesi yaptığın birine yürümek başka boyut :D
Ya benimde ilk kez basima geliyor, etik metik devre disi 😀 Mülakatlardan sonra konuştuk bir kez , gayet iletişime açık sicakkanli yaklaştı ama "bir kahve?" filan diyemedim tabi.
Beyefendiden keşke bir adım gelse..🥲
Ay lütfen bana bir fikir verriiiinnn
Bu seferde çok üzerine gidiyormuş gibi olmaz mı?
Her seferinde ben yazamam ki , o da bir adım atsın ki istediğini anlayayım diye düşünüyorum
Şaka maka isteyen her yolunu bulur yazar ya...
Bugün dünya ismi K ile başlayanlar günü imiş kutlu olsun diye bir şey uydurur yine yazar 😀
Yazmıyorsa sevmiyordur.. aman istemiyordur işte...
sevmek sonraki aşama.
Benim saflık seviyesi sgsgwhsh
Bu arada IK olan benim, beyefendinin çok da profesyonel olmasına gerek yok.
İş teklifimizi de kabul etmedi ztn, rahatça yürüyebilir.
İk işe alım uzmanları görüşmelerde adaya kendisini çok değerli hissettirir her zaman.
Özel bir ilginin olduğunu anlaması çok güç.
Konu profesyonel okumakla ilgili değil o halde. Kafanızı bulandıran beyefendi sizi bir kadın olarak değil, işini yapan nezaketi bir işe alımcı olarak görüyordur
Kendisini tanısak gözlerini açmasını sağladık 😀
Valla ben de çok fazla firmayla gorustum, değil benle sonradan iletişime geçip halimi sormak olumlu/Olumsuz donus bile yapmazlardi😀
Ondan bari insan biraz çakar..
Cevap
8Cevap
Yürümedim.
Ben yurumedim yetisme tarzim cekingenligim vardi orta ucte yurudu olgun kadin lise sonda kiz dersanede yurudu kiz masama geldi oturabilirmiyim nutkum tutuldu 15 dklik tenefusde ancak cay icermisin diyebildim cay geldi iki yudum ictik der zili caldi cikista kiz senle yuruyebilirmiyim sabah benj biri takip etti kotktum dedi sonra senle arkadas olmak istiyorum dedi diyis o diyis patladi gitti
Kimseye yürümedim de siz teklif edin bi çay içsek uygun musunuz tarzı yaklaşın öyle resmiyetten dönebilir
Oha ben bunu diyemem 😀
Ya derse bir görüşmeye geldik
Bkunu cikarmayin diye
Benim eski manitaya 100 m rekoru kırdım patara kutere yürüdüm
Yürüdüm hemde baya sağlam yürüdüm 😅
Naptin
Ne işiydi görüşme?
Ay ben korkarım, yürüyemem.😨
Yürü banaaa😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?