Artık duygusal bağ kuramıyorum, niçin?

Merhabalar, bu konu çok uzun zamandır rahatsız ediyor. Çoğu tavsiyeyi zihnim kendi kendime veriyor zaten, binlerce çözüm yolu binlerce ihtimal sunuyor bir kaç saniye içinde. Ancak... Artık bu durum benim canımı sıkıyor. Bir erkeğe ve ya bir kadına karşı sevgi hissedemiyorum. Elbette arkadaşça olanlardan bahsetmiyorum. Gerçekten sevmekten bahsediyorum. İlk başta (En fazla 2 hafta) ancak sonrasında bir anda gerçekten hiçbir sebep yokken bir anda soğuyorum. Hiç yazasım gelmiyor, konuşmak istemiyorum, buluşmak istemiyorum bir anda onu yok sayıyorum. Karşımdaki kişiler beni seven kişiler oluyorlar ve onları üzmek benim için tam bir cehennem. Elbette böyle olmayı sevmiyorum. Onlar beni bencillikle suçladıklarında haklısın demekten başka bir çarem kalmıyor ne yazık ki. En başta kendime uygun kişiyi bulamadım diye düşünüyordum lakin, 3 yıl belki de daha fazla süredir bu durumla uğraşıyorum. Normalde akıp giden zaman onların yanında duruyor ve sanki hiç geçmiyor gibi geliyor. Ayrıldığımda onların pişmanlığını çekmiyorum aksine onlar adına mutlu oluyorum, çünkü ben de istemezdim böyle düşünen biriyle olmayı. Çok uzattım sanırım... Teselliye ihtiyacım yok yalnızca bunun sebebini bilmiyorum ve öğrenmeye ihtiyacım var. Aromatik olabileceğimden şüpheliyim.
Artık duygusal bağ kuramıyorum, niçin?