insan hayatı mutlulukları zevkleri anlık yaşar oldu bazı şeyler için sevgili olma saçma olmaya başladı bazen olması gereken bazen doğru kişi yetebiliyor bitmesi gerekince de kolay olması gerekiyor günümüz sevgilinin saçmalıklarla dolu kaprislerine katlanılmamaya başladı sende zamanla bunları görmüş anlamış olabilirsin
Ya ben çok aşik oldum zamaninda aldatildimda lise yillarinda zorbaligada maruz kaldim sonra biri ekmegimizle oynadi filan daha sonra babam vefat etti maddi sıkıntılae başladi isyan etmiyorum ama hayatin rengi kalmadi
üzücü üzüldüm belki ilk yorumuma gelindi hayatın gerçeklerini yaşayarak öğrenmişin artık mantıkla hareket etmenin zamanı sen sana göre hareket etmelisin
azda olsa sanırım anlıyorum ama duygularınla hareket etmezsen sana o heyecanı katacak birisi mutlaka çıkacaktır karşına ve sanırım sana vereceği değeri her konuda sana gösterecektir
Öyle tabi ama Çözmenin bir yolunu bulman lazım Kendinde bitiyor iş Şey gibi danışman öğretmen gibi düşün Sana yol gösterir Ama bu yolda ilerleyip ilerlememen Sana bağlı Vazgeçmek ya da çabalamak Bu sana bağlı işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
daha ne istiyorsun böyle olmak ile ugarsiyorum b
Hissetmek istiyorum
bende bu kadar hissetmemek
Formulu çok kolay
neymiş?
Bol kazik yemek
hahaa ☺️
aslında hayatın gerçeklerini görmeye yaşamaya başlamışın
Hadi ya hiç bi duygu kalmamaya başladi
insan hayatı mutlulukları zevkleri anlık yaşar oldu bazı şeyler için sevgili olma saçma olmaya başladı bazen olması gereken bazen doğru kişi yetebiliyor bitmesi gerekince de kolay olması gerekiyor günümüz sevgilinin saçmalıklarla dolu kaprislerine katlanılmamaya başladı sende zamanla bunları görmüş anlamış olabilirsin
Sevgili olayindan uzak duruyorum kaç sneedir saçma geldigi icinde genel olarak pek kalbim kirilmiyor mutluda olmuyorum
mutlu olman için olması gereken hayatının eksik rengi neyse onu önce kendi kendine sorgula bence
Her şey eksik emin ol
her şey dediğine göre konu karışık gibi belki değerini her konuda bulmak birz güvene dayalı olunması gereken durumlar gibi
Ya ben çok aşik oldum zamaninda aldatildimda lise yillarinda zorbaligada maruz kaldim sonra biri ekmegimizle oynadi filan daha sonra babam vefat etti maddi sıkıntılae başladi isyan etmiyorum ama hayatin rengi kalmadi
üzücü üzüldüm belki ilk yorumuma gelindi hayatın gerçeklerini yaşayarak öğrenmişin artık mantıkla hareket etmenin zamanı sen sana göre hareket etmelisin
Mantikla hareket ediyorum uzun zamandirda eskiden renkler vardi sanki
bence yine olacak bence o kadar karamsar olmamalısın
İnşallah bakalim belki hayat supriz yapar
eminim yapacaktır senin tek yapman gereken güçlü olduğunu yürürken bile gösterebilmek
Çok teşekkür ederim uygulayacam inşallah
inş. ve hayatında başarılar dilerim ne olursa olsun hayatına ne katar yaşarsan yaşa duygularınla yaşama aslında doğrusu bu olsa gerek
İnsan heyecanlanmak istiyor bazen
azda olsa sanırım anlıyorum ama duygularınla hareket etmezsen sana o heyecanı katacak birisi mutlaka çıkacaktır karşına ve sanırım sana vereceği değeri her konuda sana gösterecektir
Haydi inşallah guzel cumlelerin icin teşekkur ederim
bende sana teşekür ederim aslında devam etmek güzel olurdu ama mutlu günler diliyorum
Benlik sorun yokta şey dusundum seni fazla yormamayi
yoo yorma olur mu hiç bi işimiz olsa burada olmayız sanırım hepimizin eksikleri var ki buralarda zaman geçiriyoruz
Dogru diyorsun ama ne bileyim kinya
sanırım sevdiği hayatı yaşayan yok yaşadığı hayatı sevmek zorundalar
Çok basit şeylerden şikayet ediyorlar emin ol benimkide çok şikayete girmesin şikayet etmiyorum sadece duygularini kazanmak istiyorum
bazı duyguları sen kazanamazsın birisi sana yaşatacaklarıyla kazandırabilir ama tadında kalan tadında yaşananlarla
Bakalim ne olacak
seni mutlu etmeyi bilen birisi güvenini de kazanırsa sanırım sen şahane bir kız olamayı hakettiğin gibi mutlu etmeyide seveceksin
sanırım sen biraz meşgulsün rahatsızlık vermeyim sana
Estagfirullah ne rahatsizligi misafirlikteyim diye yazamiyorum sadece
sorun değil deseydin ben ısrarcı olmazdım öyle bir durumda
Yaşın büyüyor bundan böyle
Hadi ya
Çok mu üzduler seni
Kaç yaşındasın
20.
Aynı yaştayız
Biraz baheseder misin
Ne biliyim eskiden çok kirilirdim çok aşik oldum aldatildim çok zorbaligada ugradim sonra babam öldü derken babamdan sonra hiçbie şey uzmemeye başladi
Aldatılmak çok acı bir şey Allah kimsenin başına vermesin
Bende onun korkusu çok var
Allah rahmet eylesin
Yani olayin kopma noktasi babam teşejkur ederim bu arafa
Hımm seni çok etkilemiş anladığım kadarıyla
Ama zorbalık aile içi mı yoksa
Arkadaşlar falan mı
Ne için teşekkür ettin
Fiziksel zorbalık mı
Allah rahmet eylesin demene zorbalik psikolojik ojuldan kaynakli
Anladım uff çok kötü
Bilirim onu bende zorbalığa uğradım çok
En çok ta kendime kızıyorum
Neden kendine kiziyorsun
Karşılık veremediğim için
İnan karşilik veremezdim ben tek kişiydim onlar çok
Hadi ya
O zaman durum farklı
Doğru söylüyorsun
Ya şoyle benim kaşlarim seyrek ve açik renkli sari oldugum için sirf bu yuzden dalga geçtiler ve kendileride at hirsizindan halliyceyken
canım
Hayatta ki en saçma şey
Bir insanın dış görünüşünün alay konusu olması
Gerize****lar
Canım yerine bunu yazacaktım
Biliyorum ama onlar tramva birakti işte
Anladım
Şimdi takma diyeceğimde olan oldu artık
Yok takmiyorumds bugunki halimin sebebi onlqr
Hımm anladım
Sana yardımcı olmak isterdim ama bende aynı durumdayım
Ama çıkmaza girdiysen psikolojik destek alabilirsin