ben gercekten hepsinin aynı oldugunu düsünmeye basladım hicbirini istesem de sevemiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kötü bir birliktelikten sonra insanı bu düşünce sarıyor. Ama belki hâlâ bir yerlerde iyi erkekler vardır..
yoktur ya
Umut fakirin ekmeği🤷🏼♀️
bütün kızların hepsi aynıysa bütün erkeklerin hepsi aynıdır
ama erkekler daha karaktersiz gibi geliyor bana yani sen üstüne alınma da
dünyada her türlü insan vardır iyisi kötüsü psikopatı daha kötüsü olan cinsiyetle bir alakası yoktur
çünkü kadında insandır erkekte insandır
dolayısıyla ikisi de kötü ya da iyi konumdadır
ama şu gerçek ki iyi insanlar azınlıktadır
bu yüzden herkes kötü görünüyordur çoğunluk kötü maalesef
kriterlerini değiştir arkadaşım başka tipte erkeklere bak belki seversin birini
ya sanki özünde aynı hepsi kendimi yıpratmaya değmez gibi
yalan konuşmayacağım bizde siz kızlar için aynı şeyi düşünüyoruz. nasıl olacak bu durum :D
insanlar aynı o zaman özünde hepimiz pisliğiz
ben pislik demezdim nankör derdim iyi niyetimiz hep süistimal edilmeye devam ediyor kim karşıdakine kötü davransa telefonlara bakmasa küfür etse dövse maçoluk yapsa daha çok sevilip değer görüyor bilmiyorum artık ya ben saldım siz kızları erkekerde kardeşim bakma sen kaç tanesi evlenme aşamasında olduğu kızları aldatıyor bir bilsen
biliyorum ama rol yapıyor erkekler iliski sürecinde ya da ben s@l@gım bilmiyorum
nasıl ynai rol yapıyorlar derken
yani aldatmasına ya da dediğin gibi seyleri yapmasına ihtimal bile vermiyorsun karsındakinin Önce her sey mükemmel ilerliyor lovebombinge ugruyorsun Zamanla bağlanıyorsun değer veriyorsun karsındaki icin fedakarlık yapıyorsun Kücük kücük hatalar yapıyor ama affediyorsun cünkü asktan kör oluyor gözün Seni "garantileyip cebe attığını" düsündüğünde gösteriyor gercek yüzünü, hayata duygusal bakan biriysen o an göremiyorsun cogu seyi ve bir süre sonra ben neyin icine düstüm diyip depresyonlara giriyorsun, mahvoluyor hayatın Sonra bazen kurtulmak istesen de kurtulamıyorsun karsıdakinden bazen duyguları yönetemediğin icin bazen de baska sebeplerden Kurtulsan da atlatamıyorsun ama karsı tarafın umrunda bile olmuyor onu da kullanıp attım diye gurur duyuyor kendisiyle Neyse iste bende durum bu
var arkadaşım böylelri ya ben anladım senin derdini, aynısı biz erkeklere de oluyor yani bizde birer araç gibi kullanılıp hevesi alınca veya da fazla ilgi çekecek şey sunamayınca terk ediliyoruz bu insanların pislik olmasından lanet egolarından kaynaklanıyor bu niyetteki birini anlamanın maalesef yolu yok yani seni nasıl teselli edebilirim bu konuda sanırım edemem :/ bende de durum farklı değil bahsettiğim gibi
iste erkeklerin hepsi böyle yapıyor bence bir dönüp insanların evliliklerine falan baksana herkes bunu anlatır
Ben de sevemiyorum. Hani hepsi dünya ahiret eniştem mantığındayım fjjfjfjf yani tek değilsin böyle olan dert etme
Hepsi değil ama hepsinin içgüdüleri aynı bir noktada kesişiyor bu da onları itici kılıyor gözünde
evet doğru söylüyorsun sanırım
Herkes farklıdır yanlış bir açıdan bakıyorsun. Senin özel olarak gördüğün kişi kendini herkes gibi sanıyorsa ve bunu fark ediyorsan yola cikmayacaksin
yanlıs bakarım ben ama düzelmiyor
Erkek mi yok kankam bulursun derdine bak 😂
yok yani olay o da değil direkt nefret etmeye basladım insanlardan da kendimden de
Gerek yok. Kendini sev, kendin ol seni de öyle sevecek birini bul.
su dediklerini basaran var mı ki varsa da değmez ugrasmaya en mantıklısı intihar
Sen bilirsin kankam da boş işler. Neyse sana iyi geceler
Aynı
oh biri itiraf etti sonunda
Dimi
Toptancı zihniyet sıkıntılı
biliyorum ama elimde değil
Gerçi belki peşi sıra yaşadıkların da etkili
olabilr ya bilmiyorum
Akışında olmalı hayat
bu nasıl akıs ya niye böyle oluyor
Ama bilemezsin yasamadan
yasamak istemiyorum ki bilmek de istemiyorum