Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı. Bu soruyu sorma nedeninin, biraz da sosyal medya etkisi var çünkü son zamanlarda çok fazla kötü haber görüyoruz, okuyoruz, duyuyoruz. Kadın cinayetleri başlı başına bir problem ama kalkıp hiçbir erkek, “ erkek cinayeti de yok mu? “ diyemez çünkü böyle bir kafa yapısı yok ha bunu sağlıklı düşünen erkekler için demiyorum ama hangi kadın planlayıp cinayet işler, bir çocuğa kötü gözle bakabilir ya da hangi kadın kalkıp bir hayvana tecavüz eder, öldürür? Bu tipler ruh hastası, insan olduğunun farkında olamayan canlılar. Bunlar çok istisnai konular, normal kişilik özelliklerini düşünürsek, tabii ki erkeklerde de sorun olduğu gibi kadınlarda da sorun var. Tek taraflı bakamayız olaya. Bunu normal sağlıklı düşünebilen erkekler için söylüyorum, bu da erkeklerin %85-90’ını falan karşılar. Bana göre kadınlar için %65-70’ini, yani üzerine konuşulması gereken çok konu var ama yapılan yorumlara bile bakınca arada ne kadar fark olduğunu anlayabiliyoruz. Bu durumda bile, bel altı düşünme potansiyeli doğuyor. Tüm bunlar, kendini ifade edebilen, ne yazdığının farkında olan, düşünme potansiyeli olan erkekler hariç.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı.
9 ayAraba modellerini düşün. Hepsi ayağını yerden kesmek içindir ve hepsinin tekerleği vardır. Ama motor özellikleri bagaj büyüklüğü kaç kişilik olduğu genel büyüklüğü vites özellikleri vs değişir.
Erkekler de böyle. Hepsinin varoluş nedeni aynı ama diğer özellikleri değişiyor. Hepsi pipi sahibi olmak ve kadınlarını dölleme amacıyla yaratıldı. Sadece bunu farklı yöntemlerle farklı sayılarda farklı şekillerde gerçekleştirebiliyorlar.
Ben çok efendi adamım iyi adamım diyen adamın amacı da bu parası ve tipi olduğu için içindeki p*çliği daha kolay ortaya çıkaran adamın amacı da bu.
00 Yorumla
Tabiki aynı değil. Bakın sosyal medyalar bize hep aynı gibi göstermeye meyillendiriyor. Efendi erkeklerin olması gibi efendice edepli kadınlarda var. Bu çağda yanlış anlamaların çoğu birkaç aynı düşüncede olan erkek veya kadının özellikle sosyal medyanında etkisi ile yanlış ifadeler yanlış işlerin peşinden gidiyor olması. Yoksa neden kötü şeyler olsun her zaman. Ama şu bir gerçek. Sosyal medyadan kadınlar daha çok etkileniyor ve bu etkilenme ile daha çok kendini gösterme çabasında, bunun sonucu olarak daha çok erkeği etkiliyorlar ve bu sefer gerçek olmayan erkekler sosyal medyadan olmadıkları tiplere gidiyorlar. Yani konuyu uzatmadan değerlendirmek gerekirse. İyi kadınlar ve iyi erkekler var sadece insanın içindeki değerleri koruma çabası hiçbir saman bitmemeli
00 Yorumla
9 ayHayır, erkeklerin hepsi aynı değil; tıpkı kadınların ya da herhangi bir insan grubunun aynı olmadığı gibi. Ama bu sorunun altında çoğu zaman şöyle bir his yatar “Bazen tanıştığım erkekler hep aynı davranışı mı gösteriyor?” Bu, kişisel deneyimlerden ve çevreden kaynaklanabilir. Erkekler de tıpkı kadınlar gibi farklı karakterlerde, farklı değer yargılarında, farklı duygusal derinlikte olabilir. Bazıları duygusal olarak daha açık, bazıları daha mesafeli olabilir; bazıları sorumluluk sahibi, bazıları daha kaygısız… Ama genel bir “hepsi aynı” yargısı, gözlemlerimizi basitleştirme eğiliminden doğar.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin hepsi aynı değil, tıpkı kadınların birbirinden farklı olduğu gibi. 😊 İnsanlar çevresel faktörler, yetiştirilme tarzları, geçmiş deneyimleri ve kişiliklerine göre çok farklı davranışlar sergileyebilir. Erkeklerin "aynı" olduğuna dair düşüncen, belki yaşadığın olumsuz deneyimlerden kaynaklanıyor olabilir. 🫂 Her insanın hikayesi farklı ve bazen doğru insanı bulmak zaman alabilir. Yanlış insanlara odaklanmaktansa, seni hak eden kişilere şans vermek için kendine izin vermelisin. Bol huzurlu, sevgi dolu günler seninle olsun! 💕
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u 9 aydeğil hayır...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
9 ayNeye göre kime göre gadası
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Hayatım boyunca hiçbir kadını bilerek isteyerek kırmadım. Kimsenin duygularıyla oynamadım. Hiçbir ilişkimde yalan söylemedim. Herzaman ciddi ilişki insanı oldum, kimseyi cinsellik ya da başka bir amaç için kullanmadım. Cinselliğin eşe saklanması gereken özel bir şey olduğunu savundum, kimseyi objeleştirmedim, kadınların kendilerini objeleştirmesine karşı çıktım. Bir çok kadını kendini kullandırmaması yönünde uyardım. Tanıdığım tüm kız arkadaşlarım beni tanıdıktan sonra dürüst, güvenilir erkeklerde varmış diye düşünerek umutlarını yeşertti.
Sence hepimiz aynı mıyız?
Ha kadın savunucusu ya da feminist değilim aksine bu akımları hiç sevmem. Hatta sahiplenen biri olduğum için gvat olmadığım için gerikafalı derler🤣Buna rağmen nankörlükten başka bişey görmedim. Siz erkek seçimlerinizi sorgulayın bence 🤷🏻11 Yorumla
9 ayBu tip sorulari sormasanız mı artık? Belliki kuyruk aciniz var boyle bi soruyu sormaniz yerine ben nasıl efendi erkeklere ilgi duyarim diye duşunun cunku efendi erkeklere hiçbi kadın ilgi duymuyo genelleme yapmak yerine kendinizi geliştirip duygusallığınızı yerine mantığınızı kullanan erkekleri sevin bunu yaparsanız daha mutlu olursunuz
11 Yorumla- 9 ay
Ayrıca açıklamanda yazdığın şey de komple alakasız şeyler erkek cinayetleri de var kadınlar tarafından bunu hiç araştırdın mı kara dul olarak bilinen seri katiller arasinda erkekleri maddi cikar dogrultusunda evlenip sonra öldüren kadinlar olmuştur zmnda
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynı değildir'de gerçi. Zaten o kadın cinayetlerinden öte yıllar öncesinde o bebeği doğurmaya meyilli olan Anne ve Baba'ya zaten hiç insan denilmez'de işte.
Sonuç olarak cinayetlerden öte eninde sonunda yaşadığımız devirde küresel çatışma bile çıkacaktır.
Yani bu demek oluyor ki ne kadar çok insan ölüyor 🪦 olması. Bazı kişilerin hiç tanımadığı birisi tarafından cinayet ☠️ mevzularını önleyebilir olduğu gerçeği
00 YorumlaErkekler aynı kadınlar aynı diyen herkes aynı tip erkeklere denk geliyor. Yasin dogruysa iki yaş büyüğüm. Yaştan ziyade eğer hayatında hep aynı tip kişiler oluyorsa ve aynı sorunlar oluyorsa senin geçmişten gelen bir şablonundaki boş oyuncu kadrosunu dolduran tiplere zaafın olabilir. Bu konuyu araştır. Psikolojide buna şema/pattern deniyor
02 Yorumla- 9 ay
ve buna sığınmanın saçma olduğunu da söyleyen psikologlar var
- 9 ay
@DünyayıYokEdenİnsan sığınmak değil çözmek lazım. Bunu fark etmeyen kişi döngüden de çıkmıyor. Kurban psikolojisinde hep mağdur olmmak var. Herkese yaşadıklarını anlatıp sempati toplamaya çalışan bana destek olun diyen çok fazla insan var. Kadın erkek değişmiyor. Ah yazık zavallı denilmesi onların alıştığı şey. Bu hali değiştirmekte istemiyorlar buna bağımlılık geliştirmişler.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. kadın cinayetine olay nerden geldi anlamadım. erkek cinayetleri de oluyor. niye cinsiyete göre cinayet oluyor o da garip. bı de kadın cinayeti olması icin öldürülenin kadın öldürenin niye erkek olması gerekiyor. ölen öldüren kadın olunca niyeyse kadın cinayeti olmuyor çünkü.
00 YorumlaSorunuz ve güncelleme yapmanız kaba olmuş küçük hanım. Bana tabiki kötü yazma ama bazi insanları da başka insanların yapmış olduğu suçla alakali suçlama. Evet tatsız olaylar yaşandı. Masum bir çok kadın öldürüldü ve bunda bir sen değil hepimiz ayni düşünceyi yaşadık. lanetledik beraber asılsın bu caniler dedik. Toplum olarak ayrım yapmak hata olur sizde anlıyorum sakın olun yeter küçük hanım
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı.
9 ayErkek cinayeti yok mu? Bunu neden cinayete bağlıyorsun ki?
Erkeklerin hepsinin aynı olması demek kadınların da hepsinin aynı olması demektir.
Genelleme yapmak ne kadar yanlış.
Ön yargıyı kırmak atomu parçalamaktan daha zordur.
Önyargılı olmayalım arkadaşlar.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
9 ayİnsanın aynı olma ihtimali hepsinin aynı aile büyüme ihtimali gibi.
Bunu ne derece mümkün?
Fakat birinin hep aynı karakterde ve kişilikte bireyi seçip aynı şeyleri yapama ihtimali mümkün.
Bir de üstüne farklı bir şey beklediğini söyleyerek yapıyor olması.
Bununda asıl nedeni ise tercih eden kişinin kendisine söylediği yalanlarla mutlu olacağına kendini inandırmış olmasından ibaret.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayÇok azı var. O çok az olan kısma çok saygı duyuyorum.
Çünkü değer veriyor olduğu gibi kabul ediyor kadını olduğu gibi seviyor kalıplaşmış ataerkil düşünceleri yok kadını mutfakta robot, çocuk bakıcısı cinsellik aracı olarak görmüyor.
Diğerlerinin zihniyeti içler acısı.17 Yorumla
Cevap sahibi9 ay%20 vardır. Kendini geliştiren insan çok az bizde. Herkes kültür sanılan ataerkil zihniyet etkisinde yanlışları devam ettiriyor. Normalini söylediğin zaman garipsiyor çünkü böyle öğrenmemiş ona aykırı veya popülizm gibi geliyor.
Öğretilen şey sadece kadının erkeğe her anlamda hizmet etmesi gerektiği. Bireysellikten oldukça uzaklar. Kendi çocuğunu korur kollar ama başkasının çocuğuna empati duyamaz. Akran zorbalıkları bile bu nedenle oluyor.
Kadınlar herkesin bireysel olması gerektiğini dile getirince vay sen bizim toplumu nasıl bozarsın senden anne olmaz gibi kalıplaşmış psikolojik baskı yaratan cümleler çıkıyor ağızdan. Bizde böyledir böyle de gider. Bizim toplumdaki erkeklerin düşünce yapısının%70i cinsellik.
Başka bir şey aramıyolar. Başka ırktan kadınları yüceltip, kendi ülkesindeki kadınlara düşmanlaşıyolar. Bakirelik konusu bile taş devrinde kalması gerek, hala sürüyor.
Ama o kadın yabancı olduğunda çok fazla cinsel hayatı olsa da baş tacı yapılıyor. Övgüler yağdırılıyor.
Maalesef ki hepsi bu topluma özgü benim asla umudum yok düzeleceğinden.
Cevap sahibi9 ayHer iki cinsiyette de eksiklikler veya yanlışlar olabilir ama biz hep kadını konuşuyoruz bu da yordu artık açıkçası.
Sürekli kendimize dikkat etmek zorundayız her anlamda onlara layık olmak için ama asla yaranamıyoruz. Sorun bu zaten
Cevap sahibi9 ayNiye evlensin ki? TR'de doğum oranı düşüyormuş. Yakında Türk kızı görmezler zaten yeterli imkanı ve işi olan kadın da yurtdışında yaşar. Soylarının devamını sağlayamaz melez olurlar. Yapacak bir şey yok toplum bunu güzel başardı
9 ayFeminazizm de ne yaygınlaştı memlekette. Evet efenim hepimiz aynıyız. Milyonlarca yıllık evrimin, sayılamayacak kadar kez meydana gelen genetik varyasyonun ve çevre faktörlerinin neticesi olarak günümüz erkekleri, biz, hepimiz aynıyız.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı. Erkeklerin hepsi aynı mı bilmiyorum fakat ben kendim olmaya, daha iyi bir insan olmaya çalışıyorum hep. “ Bütün genellemeler yanlıştır, hatta bu söz bile.” Dediklerine göre genelleme yapmak yanıltıcı olur
00 Yorumla
9 ayYine hangi şeroyla konuştun Allah bilir
https://youtu.be/p6ALfE4p-O4?si=eaLuKJwKCsMEotwp00 Yorumla
9 ayİstisnalar vardır elbet ama erkeklerinde kadınlarından genel olarak birbirine benzeyen bi kafa yapıları olduklarını düşnüyorum kesinlikle aynı düşünmüyoruz çok farklı çalışıyo kafalarımız ama evet genel olarak aynı geliyor bana erkekler düşünce olarak :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
9 ayKadınların hepsi aynı mı? Veya çocukların, yaşlıların, hayvanların, bitkilerin… Öne çıkar diye sorulmuş saçma bir soru.
02 Yorumla- 9 ay
Cevaplamanız için sordum
- 9 ay
Dediğim gibi.
9 ayBence evet ve yine bence hayır
Erkeklerin beyni ve kalbi yoktur.
Beyin ve kalp 3. Bacak dedikleri yere çivili asılıdır.
Bu erkeklerin aynı olduğunu gosterir
Ve aynı değildir dediğim kisma geliyoruz
Erkeklerin kazançları ve tipleri ve yaşları ve konuşma kaliplari farklıdır.
Eger bir erkekten fazlasını beklemeyi umud ediyorsaniz onun kontrol noktası yine 3. Bacak olur
İstediğiniz kadar evirin çevirin konu hep ayni yerde son bulacaktır00 Yorumla
9 ayKadınların hepsi aynı mı? Demekle eşdeğer bir soru. Cevabını 5 yaşındaki bir çocuğun bile bilebileceği bir soru aynı zamanda.
04 Yorumla- 9 ay
5 yaşındaki soruya neden cevap veriyorsun bu seni neden ilgilendirir
- 9 ay
Beni ilgilendiriyor çünkü ‘erkeklerin hepsi aynı mı?’ sorusu doğrudan benim kimliğimle ilgili. Yanlış genellemelere tepki göstermem gayet normal.
- 9 ay
Erkek olarak cevap verebilirsin 5 yaşındaki çocuk sorusuna hayır
- 9 ay
Tamamdır, daha fazla uzatmaya gerek yok. Belli ki anlaşamayacağız. Sorunuz cevap aramaktan çok, sırf sorulmuş olmak için sorulmuş belli ki.
Aile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı. Gidip ruh hastası manyakları tercih ediyorsunuz sonra ölünce erkekler şöyle erkekler böyle.
Eşşeğin hiç mi suçu yok?
10 Yorumla%99,9' u evet aynı.
Altılı, okey, futbol, tavla Kahvehane, kadın muhabbeti.
Yani çoğu boş beleş gereksiz tipler.
10 YorumlaBaşına bişey gelen erkeklerin hepsi aynı diyor 🤦🏻
13 Yorumla- 9 ay
Soru sormayayım mı her soru soran kendinden yola çıkarak mı soruyor
- 9 ay
Yapacam😃
9 ayYok efendim hepsi aynı değil de, siz gereksiz güzelsiniz o sebeple size de yanasilmaz
12 Yorumla- 9 ay
Yanaşmasınlar
- 9 ay
Ayyy gtum hahahah
Değil. Siz hep aynı tip erkeklerle ilişki yaşamayı tercih ediyorsunuz ama farkında değilsiniz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aynı. Mesela ben dayım ve kuzenimi birbirine karıştırıyorum. Ikisinde de çift kol ve bacak var. İlginç gerçekten.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
9 aySanalda acayip ucuzlarız biz erkekler ama reelde daha ciddi daha gerçekçiyizdir ( bence)
01 Yorumla- 9 ay
Ucuz😅
9 ayBence değil kimi uzun kimi kısa kimi kalın kimi ince kimi zayıf kimi şişman kimi kel kimi saçlı daha bir sürü detay
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin baktığın, seçtiğin kişiler hep aynı tip ise aynıdır diyebilirim.
insanlar birbirlerinden farklıdır, herkes farklıdır.00 Yorumla
9 ayKızların hepsinin aynı olduğunu kabul ederseniz eğer sizin sorunuza cevabım evet olur. Siz düşünün ve karar verin diyetisyen hanım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
9 ayBence evet aynıyız. Tek fark var o da sınıfsal. Zengin ve fakir ysni
02 Yorumla- 9 ay
Olabilir
- 9 ay
Benim diyetisyenim var sizle mi çalışsam :)
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
9 ayDeğiller tıpkı bütün kadınların aynı olmadığı gibi.
Kanıt olarak da bütün erkekler aynı olsaydı kadınlar daha çok katledilirdi.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayEvet hepimiz aynı fabrikadan çıkma aynı programlar yüklenmiş tıpatıp aynı robotlarız.
016 Yorumla- 9 ay
Roborock gibi
- 9 ay
Cidden böyle bir şeyin olabileceğine inanıyor musunuz siz kadınlar. Yuh yaa
- 9 ay
Tabiki
- 9 ay
Ha ha haaaa KS nin embesil hayvanları profil fotonu bile kaldırttı demek 😅🤣😂 harbiden de gram beyin yok bu embesillerde ve ben bile bunlarla bir tutuluyorum. Sözün bittiği yer.
- 9 ay
Sen benim tarafa mı geçtin
- 9 ay
Midem bulandı kaldırmak zorunda kaldım
- 9 ay
Yoo ben bir tarafta değilim. Sadece kendimim. Ne olup ne olmadığımı biliyorum ve o hayvan sürüsüyle aynı kefeye koyulmak çok üzüyor beni
- 9 ay
Haklısın genelleme yapmış olabilirim
- 9 ay
Neyse artık anlamışsındır. Her erkeğin farklı olduğunu. Hatta bazılarının insan bile sayılamayacağını
- 9 ay
Doğru anlık fevri sinirle söyledim öyle olmadığını biliyorum.
- 9 ay
Hayırdır kime sinirlenmiştin bu kadar 😂
- 9 ay
Bir öküzeee😃
- 9 ay
Haa bak o konuda kadınlara hak veririm. Her ne kadar bazıları direk yaratık olsa bile neredeyse tüm erkeklerin genetiğinde biraz da olsa öküzlük vardır 😂🤣😅
- 9 ay
Evet neyseki sakinim
- 9 ay
İyi ki o an yanında değilmişim 😅
- 9 ay
Lanet gelsin ona
Hepsi aynı keşke kadınlar artık bunları bıraksa ve lezbiyenlik nornaleşse
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayHayır hepsi aynı değil gerçekten iyi erkeklerde var hepsi karaktersiz değil
10 Yorumla
9 ayHepsi aynı dersek haksızlık olur çoğu aynı çok azı farklı 😏
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
s 9 ayErkeklerin hepsi aynı sadece maaşları farklı
10 Yorumla Karakteri olmayan ahlaksız insanın cinsiyeti olmaz bende kadınlar için diyebilirmiyim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
9 ayBir kaç oe yüzünden niye tüm herkes aynı oluyor?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
9 ayhepsi kadın düşmanı. çünkü zi. kerek sevgilerini gösteriyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayKadın cinayetlerinde çoğu zaman, bir kadın, erkeği kullanarak, başka kadını öldürtüyor. Tetikçi kadın. Arka planda kadin var. Veya kadınin ne suçu var ki öldürüldü
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
9 ayKadınların hepsinin aynı olduğu kadar erkeklerin de hepsi aynıdır. 🤔🤦♂️🤷♂️
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayAyni anadan babadan olan çocukların her biri farkli oluyo da butun erkekler nasıl ayni olsun?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayHayır kiminin ki küçük kiminin ki boyyüg 🙄🙄
00 Yorumla
9 ayAynı diyen canım aynı şey kadınların hepsi aynı mı sorusu için de geçerli
00 Yorumla
9 aySusun bi be hepiniz aynı çekirdeğin lacivertisiniz işte
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 628 cevap paylaştı. aynıyız fırından çıktık :) kurabiye gibiyiz yiyin bizi diye
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı.
9 ayBu soruya genel bı cevap vermek doğru olmaz
Bence kızların da erkeklerin de 10/6 sı aynı kafada00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı.
9 ayTipsel olarak farklılıklar olsa da bu coğrafyada büyüyen erkeklerin genel olarak %98’i aynı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
9 ayHepsi aynıdır. Tipler farklı ama geri kalan her şeyleri aynıdır.
03 Yorumla- 9 ay
Kadınlar da öyle o zaman
- 9 ay
Ne de olsa atamız bir.
- 9 ay
Ne de olsa eşitlik var, herkes aynı ne güzel
9 ayBenim ayni oldugum herhangi bi hemcinsim ya da karsi cinsim olabilemez 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayHepsi değil ama konudan bağımsız bu siteyi böyle bir diyetisyenin kullandığına daha yeni tanıklık ediyorum 🙂
05 Yorumla- 9 ay
Neden
Cevap sahibi9 ayÇoğunlukla diyetisyen gibi veya böyle güzel hanımefendiler bu siteyi kullanmazlar da o yüzden dedim 😊
- 9 ay
Teşekkür ederim.
Cevap sahibi9 ayRica ederim
Cevap sahibi9 ayYeni kayıt oldunuz sanırım buraya...
9 ayKadınların hepsi aynı mı? Erkeklerin de hepsi aynı değil..👌🏻
00 Yorumla
9 ayHepsini tecrübe etmek imkansız sanırım bu soru cevapsız kalır
00 YorumlaYok boy ve ebat olarak değişiyor. Ayak numarası, saç rengi boyu burun falan hep farklı
00 YorumlaYok be ben şimdi öğretmeni yiyorum yani birine suçun olur
00 Yorumla
9 aySana yuruyenler evet sana yurumeyenlere bak begendiklerine
00 YorumlaYok aynı değiliz öyle olsak daha kötü olurdu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Valla değiliz ya, hep öylelerine denk geliyorsunuz sadece.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 599 cevap paylaştı.
9 ayKadınların hepsinin aynı olmadığı gibi erkeklerinde değil tabiki
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kadınların hepsi aynı değilse erkeklerin de hepsi pek tabi ki aynı değildir
00 Yorumla
9 ayErkeklerinde.. kadınlarında hepsi aynı. Sorun burada zaten.
00 Yorumla- Devamını Gör (193)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat