Olayı baştan anlatacagim. instadan bir kiz bana yazdi burnun ne kadar guzelmis diye neyse bununla konusmalar bi sure sonra bel altina kaydi. kizin kendisi ege tarafinda oturuyor osmaniyede okumaya gelmis. benden onceki ili skisi 8 ay surmus ve ili skiye girmisler. her detayini anlatti. benimle sirf o is icin otobuse atlayip otogardan almami istiyordu bulusmak icin. biz bununla ilk bulusmadan eve gectik ve malum olaylar oldu. ama kiz ba kire. ustunede turbanli birisi. muhafakazar ailede yetismis belli ama bana karsi asikmi oldugundan ne oldugundan bilmiyorum. kopek degeri cektigim halde pesimi birakmiyor. git yazma bana diyorum hala yaziyor. neden yazmiyorsun beni kullanip attin diye acitasyon yaparak yine yarin yanima gelmeyi garantiledi. yarin bulusunca yine eve gececegiz ve malum olaylar olacak. isin garibi butun ci nsel isteklerimi yerine getiriyor. kendimi tarif edecek olursam tipim 7.5/10 vardir kizin tipi ise 4/10 anca o da maks yani. muhtemelen tipime vuruldu uzun boylu genis omuzlu gorece olarak yakisikli birisiyim genelde. kendisi beni f b olarak gorme diyor ama iliskinin seyride amacida o yonde. gun icinde yogunum diyerek yazmiyorum buna. misal kendisi bana yazar ben 5 saat sonra yazarim bu iki dk icinde doner vs. sizce ne olur basima is alirmiyim bana takinti yaparmi bu?
ben 24 yasindayim kiz 20 yasinda bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne takıntısı olacakki. Kızda istiyorsa yap surekli işini görsün. Sen yapmazsan başkası yapacak
yasadik ve yol verdim ustunden cok kisi gecti zaten kendisinin..
En güzelini yapmissin
ara sıra pompala işte. sürekli dönüş yapma vaat verme keyfine bak
takinti yapma ihtimali yokmu hocam git diyorum gitmiyor yani daha ilk bulusmadan sonra boyle olmasi tuhaf geldi
kendinden soğutacak cümleler söylersin zamanla vazgeçer. şimdilik keyfine bak
nasil yapabilirim ve sence ne kadar surmeli bu iliski hocam?
hafta ici neredeyse hic konusmuyoruz kendi yaziyor baya gec yaziyorum ara diyor aramiyorum niyetimi soylemeden belli ediyorum aslinda
basina bela alirsin sacmalama
ne gibi bela alirim?
muhafazakar aile vs diyorsun kız da takıntılı belli yani iliskini kesmelisin bence
soyadimi bilmiyor. numaram ev adresim ve Instagram'ım var sadece. ne olabilirki en fazla
Aile muhafazakarsa kız da takıntı edip ailesine söylerse seni için durum iyi olmayabilir.
alan razi veren razi ama zorla birsey yapmiyorum ki
sana takıntı yapiyo ama
bugün yine geldi ama o olaydan sonra ben pismanlik duymaya basladim sence ne yapayim bi akil verin cidden kafayi yiyecegim.
İyi olmus sana az bile cidden cinsellik icin her turlu igrencligi yapmak zorunda misiniz?
biz erkeklerin zaafı bu maalesef. bir kızın tipini beğenmesem bile sırf cinsellik uğruna onlarca yalandan iltifat edebilirim veya seviyormuş numarası yapabilirim. kızlar bu ilgiyi gerçek sanıyor ama tamamen yalan aslında. içgüdüsel bir şey bu aslında. sizler nasıl en iyi erkeği seçmekle programlanmışsanız bizlerde de önüne geleni s. kme mantığı işliyor maalesef. vicdan yapma sebebim benim yanımda annesine yalan söylüyor ve yeminler ediyor. anasi babasi okuyor saniyor o sirf benimle birlikte olabilmek icin otobuse para harciyor ve zamanindan feregat ediyor. bilmiyorum ya belki sana sakada gelse bugun acayip kotu hissettim kendimi
yaptigin cok yanlis bak dinin ne neye inanıyorsun bilmiyorum ama kızın aklında sorun var bile bile kendini kullandırtıyor resmen senin o kişiyle ilişkini kesmen lazım yoluna bakman lazım temiz birini bul evlen neden zina yapıyorsun iğrenç bir şey yaptığın ilerde evleneceğin kişi aynı şekilde boyle şeyler yaşamış yapmış olsaydı düşünsene ne kadar kötü bir durum aynı şey senin için de geçerli arkadasım
Kızda istiyorsa neresi yanlis
İğrençççççççççsiniz ikinizde
benim ne sucum var kendisi cok basit cikti
Muhafazakarlar ise aklına estiğinde otobüse binmez bir kere
ailesi uzakta haberi bile olmuyorki ne yaptigindan
Ne güzel evlat yetiştirmiş elin oğlu bedavaya skp durur
Sizin karakteriniz haysiyetiniz yok mu
Şu an gercekten oyle oluyor ama durum soyle. kizin tipi bana gore gercekten kotu ve normal sartlarda cinsellik olmadan beni asla elde edemez. muhtemelen kendiside bunun farkinda ve surekli baska kizlarlami konusuyorsun diye yaziyor. bu arada sana katiliyorum. gorsen ne namuslu kiz dersin ama eskortun yapmadigi muameleyi cekiyor bana hemde bedavaya
Bir şey söyleyim mi sen onu artık öyle bir iş için kullanma düzgünce anlat ayrıl yani onu da ailesine söyle lütfen telefonundan bul ailesine haber ver sahip çıksın
Bu psikolojik bir hastalık önüne gelenle birlikte olur ortalık bacım döner daha kötü
ben bunu ailesine haber verirsem benim basima bela kalir bu. ne gerek var ben keyfime bakiyorum suanlik. eskorta gitmekten iyidir zaten sevgilimden ayrildim ve bosluktayim yaptigim hataninda farkindayim ama hem ayagima kadar gelen birisi ustune nazi kapriside yok sadece cinsel odakli geliyor ustune neden elimin tersiyle iteyim ki?
beni irrite eden tek sey turbanli olmasi
Kalmaz kolay olanı yapma gizliden ara zaten büyüklerin telefonu gizliye de açık ya da dışardaki telefonlardan ara önceki adam gibi konuş sana anlattığı onun ismiyle
Böyle devam edersen daha beter bela alırsın söyleyim sana iftira atar tecavüz etti diye ailesi işin içine girerse evlendirirler
oyle bir iftira atsa dahi wp konusmalari duruyor bende ayrica onceki iliskisinde benimle yasadiklarinin aynisini yasamis zaten. neden basima bela olsun ki ben onu anlamiyorum?
Sen doğru olanı yap ailesine bir türlü haberdar et kardeşi de olur telefonunu al bakayım diye kendi telefonundan mesaj at sil sonra
ya bunu yapamam durduk yere ne gerek var bence kızda kendi zevkinin pesinde hem masrafida yok ayagima kadar geliyor geride gidiyor. niyeti mutlu edip mutlu olmak olan bir kizin sirf cinsellik tabusu olan ailesi yuzunden neden berbat edeyim ki?
yurtdisinda gayet normal seyler bunlar
Bir şey hissetmiyorum demiyor musun ben kızı kurtarırsın diye öneride bulunuyorum iyi hayvanlığına devam et ne de olsa yurt dışı koyan koyana ahlakın yok mu senin
evet hissetmiyorum ama cinsellik yaşamak çok zevkli geliyor bana ve buna engel olamiyorum. masturbasyonda kesmiyor beni şu aralar. önceki iliskimde rahattım Şu an bosluktayim ve gercekten benimde ihtiyacim var yoksa soylediklerinizde tek kelime yanlis yok. kafam cok karisik gercekten
Senin beynin ele geçirilmiş sk beyinli olmuşsun birini unutacaksın diye bu iğrençlik yapılmaz çok azmışsan şişme bebek al
sende bana hakaret etmek ve asagilamak disinda birsey yapmiyorsun ki aq. insanca bi soru soruyoruz ne var biraz destek olsan ve moral versen?
Sende aşağılanma ve hakaret edilmelik olduğun için olabilir 🤔 doğru tek bir düşüncen yok onaylıyım elini sürme ona ben evleneceğim de yurt dışı ama olsun. Uzaklaştır tehdit et bir daha gelmesin
Nokta kadar imanı olan cennete giriyormuş ya bakalım sende nokta kadar ahlak var mı
kız yine geldi ve ben kendime engel olamadım ama o olaydan sonra inanılmaz pişmanlık çekiyorum
Yokyok ahlaksınız
yargilamadan konusabilirmiyiz rica etsem?
Güzel hikaye bu yılın oscar ödülü senin
kanitlarsam ne yapacaksin?
tamam ödülü ben alırım hadi kanıtla
cik gizliden
Çıktım
beni ifsalamayacagina soz ver ilk basta
Söz
popişin yemedi demi
😂 S*lak klavye ya anladın sen
sana kanitlamakla ugrasamam valla ama anlattigim olayda tek kelime yalan varsa en sevdiklerim ölsün daha ne diyeyim
Sus iftiracı bir gün bu yaptığın sapkınlıklar terbiyesizlikler kızından çıkacak o da aynı şu an miktiğin kız gibi olacak o zaman anlarsın
bak ilk yazanda kendisi vermeye niyeti olanda kendisi burada benim sucum ne zorla birsey yapmiyorum ki
Senin sapkınlığın işte madem kıza zerre değer vermiyorsun sevmiyorsun niye her şeyini kesmiyorsun
keselim diyorum gitmiyor ki. ben seni birakamam diyor ben napim?
Ya bi git sapık istesen çokta güzel muhabbeti keserdin de senin de işine geliyor istemiyorsun
evet işime geliyor napayim?
cinsellik erkeklerin zaafi ve bu kiz bunu kullanarak beni elinde tutuyor. bi kac defa daha yapip heryerden engellesem ne olur sanki?
Bak bakayım o kadar kolay miymiş
İlişki yasadinmi
Bakire diyorsun ne yapıyorsunuz
oral, anal herturlu sevisme vs
Kız kendi mi geliyor
evet otogardan aliyorum
Yakın mı şehirler
1.5 saatlik yol
Yakınmış o zaman bırakmaz o kız seni
basima is acarmi veya bela olur mu sence?
Olabilir dikkat et
isin garibi ne biliyormusun kizi gorsen efendi evlenilecek kiz dersin cok tuhaf gercekten ya. banada kocam demesi ayri bir irrite ediyor zaten beni
Önden vermiyor mu
bakire diyorum ya
Yok yani ordan da yap demiyor mu
sürtünme ve parmakla orgazm ettim geçen. simdi ise yalamami istiyor mecbur yapacagiz 😂
Yaşamak için güzel mi
anlamadim?
Yalayacağın yer
gecen geldiginde temizdi. utandigi icin yapmadim sadece goguslerini vakumladim ve emdim. birsey soracagim goguslerin emilmesi bile sizi orgazm etmeye yetermi gercekten?
o kadar zevk almasi bana sacma geldi cunku. vajinasini yalasam hak verirdim de gogusler nasil zevk veriyor anlamiyorum
Evet verir
bu sefer geldiginde klitorisini emecegim bir yandan goguslerini oksuyacagim ve yine emecegim. zevk verip cildirtip bana bagimli hale gelmesini ben biraksamda onun birakamamasi icin inanilmaz bir deneyim yasatmayi dusunuyorum nasil fikir fnsmksks
İyi fikir
😂🙏