İnstagramdan tanıştığım türbanlı kız?

Olayı baştan anlatacagim. instadan bir kiz bana yazdi burnun ne kadar guzelmis diye neyse bununla konusmalar bi sure sonra bel altina kaydi. kizin kendisi ege tarafinda oturuyor osmaniyede okumaya gelmis. benden onceki ili skisi 8 ay surmus ve ili skiye girmisler. her detayini anlatti. benimle sirf o is icin otobuse atlayip otogardan almami istiyordu bulusmak icin. biz bununla ilk bulusmadan eve gectik ve malum olaylar oldu. ama kiz ba kire. ustunede turbanli birisi. muhafakazar ailede yetismis belli ama bana karsi asikmi oldugundan ne oldugundan bilmiyorum. kopek degeri cektigim halde pesimi birakmiyor. git yazma bana diyorum hala yaziyor. neden yazmiyorsun beni kullanip attin diye acitasyon yaparak yine yarin yanima gelmeyi garantiledi. yarin bulusunca yine eve gececegiz ve malum olaylar olacak. isin garibi butun ci nsel isteklerimi yerine getiriyor. kendimi tarif edecek olursam tipim 7.5/10 vardir kizin tipi ise 4/10 anca o da maks yani. muhtemelen tipime vuruldu uzun boylu genis omuzlu gorece olarak yakisikli birisiyim genelde. kendisi beni f b olarak gorme diyor ama iliskinin seyride amacida o yonde. gun icinde yogunum diyerek yazmiyorum buna. misal kendisi bana yazar ben 5 saat sonra yazarim bu iki dk icinde doner vs. sizce ne olur basima is alirmiyim bana takinti yaparmi bu?

ben 24 yasindayim kiz 20 yasinda bu arada

İnstagramdan tanıştığım türbanlı kız?