Sevgilimden ayrılmak istiyorum sizce düşüncem doğru mu ben mi abartıyorum?

Az önce cafede sevgilimin arkadaşlarıyla konuşmasına kulak misafiri oldum. Ben arka masada sırtım dönüktü o yüzden beni görmediler ama konuşmaları duydum.

Arkadaşlarından biri sevgilisini gösteriyor telefondan fotoğrafı işte, kızlar çok tatlı filan diyorlar uzun boylu filan övdüler çocuğu. Sevgilimde çok tatlı yakışıklı filan dedi sinirlerim tepeme çıktı duyunca. Sonra bunlar konuştular birden sevgilime döndü konu Berkeyle noldu siz niye ayrıldınız öyle konuştular sonra beni söylediler şimdikinde ne buluyorsun boyunuz bile aynı, yakışıklı filanda değil çocuk aynı iş yerindesiniz bide işçi çocuk ne buldun onda filan diye sordular. Sevgilimde iyi biri temiz kalbi var dedi. Arkadaşı da sana göre değil Berkeyle devam etsene o daha iyi övdü durdu bir sürü şey saydı. Sevgilimde onun kadar yakışıklı değil fiziği de çekici değil buna itiraz etmiyorum ama karakterleri arasında dağlar kadar fark var. Berkenin karakteri, sevgilimin karakterinin çeyreği bile olamaz. Boy tip olarak Berke daha iyi göze o hitap etse üzüldükten sonra anlamı kalmıyor bunları dedi. Konu değişti sonra.

Bende yediremedim sadece karakterimi beğeniyor tipimi beğenmiyor. Gözüne çekici gelmiyorum sonuçta. Ayrılmayı düşünüyorum. Doğru mu kararım?

Sevgilimden ayrılmak istiyorum sizce düşüncem doğru mu ben mi abartıyorum?