Selamlar,
Hoşlanan erkek utanır mı yoksa bakışları ve beden dilleriyle açıkça belli mi eder. sizler bir erkeğin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız nasıl bir adım atarsınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlar,
Hoşlanan erkek utanır mı yoksa bakışları ve beden dilleriyle açıkça belli mi eder. sizler bir erkeğin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız nasıl bir adım atarsınız?
Selamlar,
Ya bu erkekten erkeğe değişir. Şimdi hepsi utanır demek biraz saçma olur. Bazı erkeklerden ne kadar hoşlanırsa hoşlansın arsızca davranabilir. Bazısı ise hoşlandığı kadının yüzüne bile bakamaz.
Burada önemli olan sende yarattığı hava zaten. Bunu anlamanın belli başlı yolları var.
Hoşlanan erkek utangaç bir yapısı varsa utanır. Böyle bir yapısı yoksa duygusunu sözlerle davranışlarla belli etmeye çalışır. Her hoşlanan erkek utanır diye bir kanıya varamayız maalesef.
Benden hoşlanan erkek utanmasın.
Hoşlanan utangaç erkek, sen baktığında başka bir yöne bakıyor olabilir. Kafasını eğebilir. Seninle konuşurken kekeleyebilir. Hareketlerine çeki düzen verebilir. Bunlar aklıma gelenler. Sadece bir tahmin.
Hoşlanan erkeğin yapısında utanmak varsa utanır.
Karaktere bağlı olarak belli etmeleride farklı olur. Biri net bir şekilde ifade etmeye çalışırken, diğeri anlaması için dolaylı yollara başvurur.
Cevap
12Cevap
Hele bi de edebli iyi aile terbiyesi almış ve hatta muhafazakâr ailede yetişmişse belli bile etmez
Nasıl anlarız hislerinin olup olmadığını?
Emin olamayacağım kadar karmaşık biri
Ortak arkadaşımız var
Onun kuzeni ondan hoşlanıyor ama oğlan eski sevgilimi unutamadım yalanını uydurmuş
Teşekkür ederim
Utanan erkek korkaktır, korkak da sana gelemez
Nasıl anlarız bellirli özlellikleri varmıdır
Mesajlarıma kısa ve soğuk cevaplar veriyor peki gibi cümleler. İlk başlarda kalabalık ortamlara girdiğimizde ilk benimle göz teması kurardı kasıtlı olarak.
Şimdilerde ise gözünü kaçırıyor yüzüme bakamıyor
Kişiden kişiye değişir bu şekilde anlayamazsın.
Ben birinden hoşlanırsam utanarak belli ederim.
Beden dili evet bakislari en cokda belli etmeden bakmalar goz kacirmalar caktirmadan bakmalar. oyle asla yvsayan sekilde hayvan gibi bakmaz rahatsiz ederek
Evet o şekilde bakıyor ama muhabbet etmiyor
utanmak karakter ile alakalı
kimi açıkça belli eder kimi utanır
Erkekten erkeğe değişir bencr
Genelleme yapılırsa en belli eden davranış ne olur?
Bakışlarıyla belli eder
İlk başlarda kalabalık ortamlarda bile ilk benimle göz teması kurardı şimdilerde ise benden gözlerini kaçırıyor
Sevgilin felan mo var
Benim yok
Bişeyler duymuş hakkında bence
Terbiyesiz deilse utanır
Mesaj yazdım soğuk kısa cevaplar verdi
Ne yazıyosun ağırdan sat kendini aaa yakışıyor mu sana
Ahhaha demi leyla olmuşum aynı sınıftayız ders hakkında sordum
Utanmaz yapışır direk
erkeğine bağlı
Utanır tabikide
Utandığını nasıl anlarız?
Zaten anlarsin senle konusurken biraz çekinir korkar
Mesajda da geçerlimidir soğuk ve kısa cevaplar ile
Hayir mesajlarda gecerli degil bu
Yüz yüzeden bahsediyorum
Mesala kalabalık bir ortamda ilk benimle göz geliyordu kasıtlı olarak bakıyordu, sonralarında göz kaçırmaya başladı. Mesajlarıma da hım peki gibi kısa cümleler kurdu bu kişiyi ben mi yanlış anlıyorumdur?
Üzgünüm ama ya cocuk tam canım ya da tek gecelik...
Anlamadım yanii tam açarmısın?
Şimdi şoyle anlatayim cocukla samimi olmaya calis ve dene onu surekli cinsellik konusuyorsa seni kullaniyordur demektir cevredeki insanlardan bilgi al seni onlara nasil anlatmis falan filan ya da anlatmismi
Aynı dershanede aynı sınıftayız sanmıyorum cinsellik konusunu açmaya cesaret edemez
Konustugu baska birileri olabilir
Evet bir kız var , ondan hoşlanan ama kızla ilgili değil gibi kızı umursamıyor sanki
O zaman ondan baska bir kiz daha vardir :)
Utajır
Nasıl anlarız?
Yası kaç
20
Hal hareketler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?