Koskoca bir hayal kırıklığıyım, sizce haklı mıyım?

Asla çiçek alınan biri olmadım veya birinin gerçekten beni sevdiğini görmedim yarabandı muamelesi gördüm hep. Ben o kişinin sevdiği kişiyi anlatmasını dinlerim bu hayatta benim gibi birine fazla sevilmek. Biri beni gerçekte sevse bile affallarim veya art niyet ararım. Arkadaslarimin sevgilileri var seviliyorlar değer görüyorlar çiçek falan da alınıyor. Zamaninda sevgilim dediğim kişi eski sevgilisine kendi eliyle anı defteri yaptığını bile anlatmıştı ama bana bir dışarıdaki yaban çiçeği bile çok gördü zaten öyle fazla şeyler isteyen tipler değilim. Bilmiyorum artik sadece yüksek bir tepeye çıkıp hayal kırıklığımı yukarıdan aşağıya bırakıp en sonda her şey sıfırlandıktan sonra da bedenimi atmak istiyorum tek aşk konusu değil diğer konularda da hayal kırıklığıyım.
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için bilmiyorum ama yaşadığım şeyleri kabullendim hep aynı devam edecek diye düşünüyorum keşke böyle düşünmesem ama hayat şartları hem de kalbimin daha fazla kırılmaması için iyi bir yöntem acı verici olsa da.
Güncellemeler
+1 yıl
Belki de kabuğuma çekilip o değişimi yaşamam lazım. burada yorum yapan birine çok fevri davrandım normalde böyle biri değilim ama aşk konusunda affaliyorum keşke kırıcı olmasaydım diyorum umarim mutlu olursunuz hepiniz. Benimde kendimi dinlemem lazım ve geçmişimde ki olaylarla yuzlesmem lazım ki ayağa yeniden güçlü kalkabileyim. Size değer veren saygı gösteren insanları üzmeyin veya kırmayın. Hepiniz umarım sevdiğiniz ve sevildiğiniz ilişkide olursunuz ☺️