İnternette yaptığım araştırmada zeka geriliği ile ilgili olarak bebeklik ve çocukluk dönemlerinden söz ediliyor hep. Ama ben lise 2 ye kadar çevremde süper zeka olarak tanınan daha sonra süper geri zeka gibi başarısızlıklarla dolu bir insan oluvermiştim. Aynı dönemlerde bazı psikolojik problemlerde yaşadım bi kaç yıl depresyon ve takıntı tedavisinden sonra yine odaklanmada problem yaşamaz biri olabilmiştim ama sonra yine herşey kötüleşti. Aradaki fark hiç çalışmadan bi işten tam performansı almakla çok çalışıp ama faydasız çalışıp başarısız olmak kadar fazla öyle ki bazen aynı cümleyi yarım saatt tekrar eder olduğumu farkediyorum jeton geçmiyo bi türlü:D
Şimdi benim ne sonuç elde etmem gerekir acaba zeka ile ilgili bi problemse neden oluyor? psikolojikse sürekli bu psikolojik durumlara düşüyorsam ki aslında ben hiç depresyondan şikayetçi olamdığım halde doktorların kararıydı nedense 5 yıl ilaç kullandırdı doktorlar.
Acaba çok çeşitli psikolojik problemlere neden olan başka bi hastalık mı vardır yoksa yaşam tarzıyla ilgili bi sonuç müdür ne düşünsem bilemiyorum doktora gitsem böyle anlatabilecek de değilim.
Şimdi benim ne sonuç elde etmem gerekir acaba zeka ile ilgili bi problemse neden oluyor? psikolojikse sürekli bu psikolojik durumlara düşüyorsam ki aslında ben hiç depresyondan şikayetçi olamdığım halde doktorların kararıydı nedense 5 yıl ilaç kullandırdı doktorlar.
Acaba çok çeşitli psikolojik problemlere neden olan başka bi hastalık mı vardır yoksa yaşam tarzıyla ilgili bi sonuç müdür ne düşünsem bilemiyorum doktora gitsem böyle anlatabilecek de değilim.
Güncellemeler
+1 yıl
yanıtlar için teşekkürler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar