Arkadaşlar unut falan demeyin denedim olmuyo onu çok seviyorum nasıl etkileyebilirim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zorladikca etkileyemezsin tiksindirirsin. Asil ozaman zor unitur seni ulan bi kiz vardi sapik gbiydi der. Bende vaktiyle yedim yedigin b o ku rezil oldugumla kaldim. En azindan anladim yani sen anlamion belliki. Ama emim ol dalga geciyorlar arkandan
Ya ben zorlamiorum aslında engelledi beni ondan beri hiç yazmadım sadece onu gördümde bakıyorum ama oda hep baktığı için soğumasını istemedim için adım dahi atmıyorum ama böyle de çok zor oluyor napcam bilmiyorum
Ben dalga gectiklerini glrunce gurursuzmusun kizim dedim. O an baktimki baska biri benle ilgileniyormus ha onada bakmadim ama oz degerimin farkina vardim. Oyle yap
Evet bende de gurur önde geliyor şu an yazsam zaten dalga geçcekler bunun için adım atmiyorum
O kim ki sen pesinden kosuyorsun. O kim kopek. Vazgectigin an kazanirsin unutma bunu. Ben senin gbi cok yaptim hep kiz halimle ben yurudum bide cirkim degilim yani. Ne oldu biliyormusun. 3 erkek vardi peslerini biraktim nisanlandim. Ozaman pesimden kstular aileme gelmisler nisanlimi diye ben talibim demisler. Askindan oldugum kisiler bak. Donmedim atmadim nisanida. Suanki nisanlimla cok mutlu degilim ama benim jstedigim ciddiyetdi sahiplenilmekti. Onuda nisanlim verdi. Zamaninda olmayan sey kaybedilimce deger gormemeli.
Ben şu an lise sondayım bende de öyle olur mu bilmiyorum çünkü üniversiteye geçince unutur diye düşünüyorum ama erkekler gerçekten unutulmayi kabullenmiyo unuttun an gelir lafı çok doğru
Bak senden 10 yas buyugum gectigin yollardan gectim. Benim yasima geldiginde emin ol iyyy ben cok canım diyceksin aci ama gercek. Eger Şu an yerinde olsaydim. Allah yukarda bak universiteme odaklanirdim. Git guzel bir bolum oku. Unide inan okadar cok cesit erkek varki lisedekilere b o ka bakar gbi bakcaksin. Unidede agir dur sakina ilk seneden 10 erkekle cikma acik giyinme seni ciddi modda talip olurlar. O yuzden Şu an iyi puan almaya bak onceligin ders. Seneye o cck yuzunden dersimden oldum diyceksin
Açıkçası şu an derslerime de odaklaniyorum ama tam istedim kadar sıkmıyorum zaten öncelikli hedefim güzel bir yer tutturmam , bazen olmayinca olmuyor belki üniversite de olur aşırı açık giyinen biri değilim ama üniversitede gittim şehre göre etek elbise vs giymek istiyorum
Miniyi cok giyince maalesef * gozuyle bakiolar erkek kankalarin bol oluyor ha kanka ayagi evine davet ediyorlar. Bazilari iciyor icirip ustune gelmeye calisiyor. Cok giyme asirida giyinme acik. Zamanla anlarsim ne demek istedigimi cunku herkes serefsiz bu devirde
Gerçekten öyle zaten aşırı aşırı açık kendimde gitmezdim. Unideki erkekler cidden böyle mi ya ben lisedeki erkeklere kötü diyorum zaten erkeklerle çok anlaşamam ya
Allah hayirli iyi insanlarla karsilastrsin. Uni askerlik gbo cikinca olgunlasiyorsun. Eglenceli tabi ama not ders rekabet guzellik kiyafet yarisi ders yarisi neler neler orada ogreniyorsun. Kimseye sirrini verme ay askim tatlim diyen kizlar bazen kuyunu kazabiliyor. Bi arkadas yeterli. Ben unide erkeklerle takilmazdim ne bo k olduklarini uniden once ogrendigim icin. Sorun yasamadim
Benim şu anda erkek çevren yok büyük ihtimalle üniversitede de olmaz eğer kafa dengi gerçekten iyi birilerini bulursam belki ama erkeklere güvenmiyorum.. üniversitede cidden kimseye guvenmicem lisede öyle hata yapmıştım
Aaaa ben. İstemiyolar kızım bizi kabullenelim. Biliyorum olmuyo ama çare yok
İnsan genede umut ediyor belki olur diye çünkü her dakka bana bakıyor resmen
Bos ozaman naparsan yap olmaz
Ama sürekli bakıp duruyor bana
Bos yapiyo seni de oyaliyor
Galiba öyle
zorr
İmkansız değildir ama demi
erkek böyle seylerı kacırmaz
Hm yanu istemiyormu
evet demek var