Aşk İlişkileri Bir erkeği nasıl etkilersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Etkilemekten kastım nasıl kendinizi ona gösterebilirsiniz beğendirebilirsiniz Dip not/Varlığımdan habersiz… Bir erkeği nasıl etkilersiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Samimiyetinizle, güveninizle, dürüstlükle, fiziki güzelliğinizle, giyiminizle, güzeliğinizle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama bana olan o duvarı kırmıyor çok soğuk Yorumla özgürkahraman +1 yıl O zaman bırakın Yorumla Soran +1 yıl Bıraktım Yorumla özgürkahraman +1 yıl Günaydın Yorumla
Muscovite Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Varlığından habersiz birini etkilemeye çalışmak boşa kürek çekmektir к сожалению 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Doğru söylüyorsun… Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Alakası yok git konuş bilsin seni bakmayla nolacak ki en fazla Yorumla Soran +1 yıl Konuşmaya çalıştım bişe sordum sonra kesildi konuşma Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Abi öyle olmaz işte söyleyin açık sözlü olun seni seviyorum de bu kadar basit Yorumla Soran +1 yıl Olmaz sevgilisi olup olmadığını bile bilmiyorum Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Olsun olsa nolacak aşk bu fark etmez bişe Yorumla Soran +1 yıl Saçmalama lütfen sevgilisi olan birine ilanı aşk mı edicem Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Olamaz mı aşk bu aşk Yorumla Muscovite +1 yıl Ne aşkı be karakteriniz olsun biraz, tabii ki yazmaz sevgilisi olan birine Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Abi aşık olmaz mı insan sen şöylemi diyorsun mesela bunun sevgilisi var ya buna aşık olmim Aşık olmak anlık bişey anladın mı Yorumla Soran +1 yıl Tamam aşık olursunda içinde yaşarsın sevgilisi olan birine de göz dikmezsin be Yorumla Soran +1 yıl Yuva yıkanın yuvası mı olur Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Sevgililerin yuvasımı var knk hadi diyelim ben bi kadına aşık oldum evli içimde tutarım demem ama bu sevgili olayları gelip geçici Yorumla Muscovite +1 yıl İşte herkes senin gibi midesiz değil demek ki, seni dinleyende kabahat Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Mesela dedim knk aşk ne bilmiyorsun sen hakaret etme lütfen ben yanlış bişe demedim Yorumla
Kuafor00 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Bakarak benim varligimdan habersizdi bende bakarak belli ettim ve bugun goz ucuyla bakti ve hemen geri cevirdi gözlerini 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynı durumdayız ne yapsam bilmiyorum Yorumla
Leonardo9 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Merhaba diyerek başla spontane gelişsin taktikler işe yaramaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olmadı denedim Yorumla Leonardo9 +1 yıl O zaman ilgisini çekmiyosundur Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir kadın olarak bu kadar düşme bence, daha kimse seni kaldıramaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Düşecek hiç bişe yapmadım çok şükür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapma diyorum işte Yorumla Soran +1 yıl Yapmam Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. İlk önce haberdar olsun gerisi kolay 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hiç oralı değil Yorumla Bravenight +1 yıl Nereden tanıyosun? Yorumla Soran +1 yıl Okul Yorumla Bravenight +1 yıl Üni mi? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Bravenight +1 yıl Kantin de falan kes, bir şeyler sor yok yine oralı olmuyosa sal Yorumla Soran +1 yıl Denedim olmadı 🥲 Yorumla Bravenight +1 yıl O zaman sana ilgisi yok sal Yorumla Soran +1 yıl Bazen bakışlarını yakalıyorum ama bundan bi anlam çıkarmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olursan bile etkilenir merak etme fhknkm 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Osursan bile Yorumla Soran +1 yıl 🤦🏻♀️😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fbfubıfrb Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neden etkilemeye çalışıyorsun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hoşlanıyorum çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne zamandır Yorumla Soran +1 yıl 1 bucuk ay falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapıyorsun hoşlandığın için Yorumla Soran +1 yıl Hiç bişe bakıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç senin Yorumla Soran +1 yıl 24 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerede yaşıyorsun Yorumla
Ulyanovv Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Kibar ol feminen ol efendi ol yeter 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Karakterik olarak böyle biriyim zaten ama olmadı bilmiylrım Yorumla Ulyanovv +1 yıl Ben böylesini arıyorum millet beğenmiyo tuhaf Yorumla Soran +1 yıl Tanımadığı içinde olabilir ama tanımak istemiyor Yorumla Ulyanovv +1 yıl Hayırlısı kanka tanımak istemiyorsa dikkatini çekmiyorsundur boş ver Yorumla Soran +1 yıl Olabilir haklısın Yorumla
Ken_dinOl Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Neler yaşıyorsunuz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla Ken_dinOl +1 yıl İlişki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Samimiyetinizle, güveninizle, dürüstlükle, fiziki güzelliğinizle, giyiminizle, güzeliğinizle
Ama bana olan o duvarı kırmıyor çok soğuk
O zaman bırakın
Bıraktım
Günaydın
Varlığından habersiz birini etkilemeye çalışmak boşa kürek çekmektir к сожалению
Doğru söylüyorsun…
Alakası yok git konuş bilsin seni bakmayla nolacak ki en fazla
Konuşmaya çalıştım bişe sordum sonra kesildi konuşma
Abi öyle olmaz işte söyleyin açık sözlü olun seni seviyorum de bu kadar basit
Olmaz sevgilisi olup olmadığını bile bilmiyorum
Olsun olsa nolacak aşk bu fark etmez bişe
Saçmalama lütfen sevgilisi olan birine ilanı aşk mı edicem
Olamaz mı aşk bu aşk
Ne aşkı be karakteriniz olsun biraz, tabii ki yazmaz sevgilisi olan birine
Abi aşık olmaz mı insan sen şöylemi diyorsun mesela bunun sevgilisi var ya buna aşık olmim Aşık olmak anlık bişey anladın mı
Tamam aşık olursunda içinde yaşarsın sevgilisi olan birine de göz dikmezsin be
Yuva yıkanın yuvası mı olur
Sevgililerin yuvasımı var knk hadi diyelim ben bi kadına aşık oldum evli içimde tutarım demem ama bu sevgili olayları gelip geçici
İşte herkes senin gibi midesiz değil demek ki, seni dinleyende kabahat
Mesela dedim knk aşk ne bilmiyorsun sen hakaret etme lütfen ben yanlış bişe demedim
Bakarak benim varligimdan habersizdi bende bakarak belli ettim ve bugun goz ucuyla bakti ve hemen geri cevirdi gözlerini
Aynı durumdayız ne yapsam bilmiyorum
Merhaba diyerek başla spontane gelişsin taktikler işe yaramaz
Olmadı denedim
O zaman ilgisini çekmiyosundur
Olabilir
Bir kadın olarak bu kadar düşme bence, daha kimse seni kaldıramaz
Düşecek hiç bişe yapmadım çok şükür
Yapma diyorum işte
Yapmam
İlk önce haberdar olsun gerisi kolay
Hiç oralı değil
Nereden tanıyosun?