Aşk İlişkileri Herhangi bir iş ile uğraşırken, sevgiliniz/eşiniz ne yaparsa o işi yarıda bırakırsınız? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Herhangi bir iş ile uğraşırken, sevgiliniz/eşiniz ne yaparsa o işi yarıda bırakırsınız 🤔😄#Aşkİlişkileri Herhangi bir iş ile uğraşırken, sevgiliniz/eşiniz ne yaparsa o işi yarıda bırakırsınız? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl “Elindeki işi bırakır mısın” demesi bile yeterli. 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Arkamdan gelip sarılırsa.. ocaktaki yemeği unuturum 😊 1 5 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😄😄 çok iyiymiş ev yandı Yorumla asuasuasuman +1 yıl Yansın be.. çok nadir anlardan biridir böylesi arzuların tavan yaptığı zamanlar 😅 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Ovv 😄 enişte şanslı 👍 Yorumla asuasuasuman +1 yıl Biriniz olacaktı bu siteden.. ama kaybetti şansını 😅 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😄😄 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Çok güzel bir soru sormuşsun kardeşim, onu öncelikle belirteyim. Yetiş dediği anda ışınlanırım. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yaptığım işi bozarsa, kendi kafasına göre yapmaya çalışırsa ben bırakırım. 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bırakıyorum evet özledim demesi yeterli olur 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. "sen bırak yorulma ben yapayım" derse TwT 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
“Elindeki işi bırakır mısın” demesi bile yeterli.
Arkamdan gelip sarılırsa.. ocaktaki yemeği unuturum 😊
😄😄 çok iyiymiş ev yandı
Yansın be.. çok nadir anlardan biridir böylesi arzuların tavan yaptığı zamanlar 😅
Ovv 😄 enişte şanslı 👍
Biriniz olacaktı bu siteden.. ama kaybetti şansını 😅
😄😄
Çok güzel bir soru sormuşsun kardeşim, onu öncelikle belirteyim. Yetiş dediği anda ışınlanırım.
Yaptığım işi bozarsa, kendi kafasına göre yapmaya çalışırsa ben bırakırım.
Bırakıyorum evet özledim demesi yeterli olur
"sen bırak yorulma ben yapayım" derse TwT
Ne duymak istiyorsun kanka