Bugün otobüste yanıma oturan ama kitap okuduğum için son anda fark ettiğim bir hanımın güzelliği ve zarafetinden çok etkilendim. Tanışmak istedim ama bir bahane bulup konuşamadım süre de az olunca. İndiği durakta inip pesisira takıp ederek çalıştığı kurumu gördüm. Benden yaşı çok küçük olma ihtimali var ama parmağında yüzük olmadığı için yine hakkında bilgi edinmeliyim. Amacım eğlenmek değil tanışıp evlenmek. Zaten durusu endamı da hanım hanimcik bir kadij olduğu. Şimdi sizde hangi yoku denemeliyim. 1- Kurumuna gidip soru sorma bahanesiyle onunla konuşmak. 2- Kurumunda çalışan kişilerden onun hakkında bilgi alıp biraz araştırıp ondan sonra sosyal medyada iletişime geçmek. 3- Tekrsr otobüste denk gelip bir şekilde konuşmak için fırsat kollamak 4- Başka bir tanıdık bulup hakkında bilgi alıp ona haber yollamak.
Varsa aklında gelen yazınız?
Tanışmak ve etkilemek için hangi yolu denemeliyim?
Çalışma ortamındaki görüşmeyi reddetmesi normal ben olsam bende öyle yapardım iş ortamında yapılan görüşmeleri sevmiyor olabilir farklı bir yerde görüşebilirsiniz. İkiniz açısından da mutlu olabileceğiniz gelişmeler olur umarım ☺️☺️
maalesef olmadı. Gündüz kurumuna gidil güvenlik ile tanıştım şimdi aradım güvenliği sevgilisi olduğunu söyledi onun yerine bana es arayan boşanmış başka bir hanım tavsiye etti😀 fotosunu gördüm o da fena değil nasip artık kime niye kime kısmet
İlk bahsettiğim kişinin sevgilisi olduğunu öğrendik ve ondan vazgeçtik. Aynı kurumda boşanmış bir hanımla irtibat halideyim telefonda konuştuk tanıştık bakalım nasil olacak. İkisi de güzel: )
Konuştuk bazı şeyleri ve olamayacağına karar verdik. Çok ters bir kadin hiç benlik değil aşırı dominant ve kuralcı. Açıkçası hayata dair plan ve beklentilerimiz uymadı.
Öyle yaptık zaten, bir dega aslan burcu olması bende eksi yön oldu çünkü hiç anlaşamam onlarla sürekli kendilerini anlatan aşırı kuralcıdirlar. Onun dışında hayata ve evliliğe dair beklentileri söyleyince olmaz dedik bitirdik.
Severek ayrılmak nedir çok iyi bilirim. Aldatılarak ayrıldım üstelik ve yine de seviyordum ama neyse ki zamanla unutuluyor sen de unutursun. Ne kadar süre çıktınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Direkt konuşmak en iyisi ama olmaz diyorsanız
1. seçenek ama saçma sorular olmamalı mantıklı bir sebep olmalı
2. seçenek olabilir ama çalıştığı çevre bilgi vermeyebilir tanıdık birini bulmanız lazım o ortamdan
4. seçenek olabilir
Kendi çalıştığım kuruma yeni geldim burada eskilerden orada tanıdığı olan biri bulabilirim haklısın
Kurumlar benzer veya ilişkili ise bulma ihtimaliniz artar evet
Benzer değil de burası küçük olunca uzun zamandır burada çalışan kişiler diğer kurumlarda tanıdığı olur bir de benim emniyet olunca illa tanılar.
Anladım bol şans öyleyse size
Teşekkürler
Akşam da aynı otobüse bindik yine yanıma denk geldi konuştum arkadaş olduk yaşı en fazla 27 ben 42 acaba olur mu me dersin
Bilmem kii yaş farkı evet bir tık fazla ama bazen bunlar sadece birer sayıdan ibaret anlaşmak önemli olan
Ayrıca arkadaş olabilmeniz bile iyi bir gelişme reddetmemiş sonuçta
Çay için kurumuna geleyim
Dedim reddetti
Tabi öncesinde bayansohbet ettik çok güzel kız yaa
Çalışma ortamındaki görüşmeyi reddetmesi normal ben olsam bende öyle yapardım iş ortamında yapılan görüşmeleri sevmiyor olabilir farklı bir yerde görüşebilirsiniz. İkiniz açısından da mutlu olabileceğiniz gelişmeler olur umarım ☺️☺️
maalesef olmadı. Gündüz kurumuna gidil güvenlik ile tanıştım şimdi aradım güvenliği sevgilisi olduğunu söyledi onun yerine bana es arayan boşanmış başka bir hanım tavsiye etti😀 fotosunu gördüm o da fena değil nasip artık kime niye kime kısmet
Nasip kısmet evet öyle. Mutluluklar dileyelim o zaman güzel kıza. Sizde umarım gönlünüze göre birini bulursunuz ☺️
MEsajlaşmaya başladık bakalım nasip. Teşekkrüler
Hangisi güzel kız olan mı
İlk bahsettiğim kişinin sevgilisi olduğunu öğrendik ve ondan vazgeçtik. Aynı kurumda boşanmış bir hanımla irtibat halideyim telefonda konuştuk tanıştık bakalım nasil olacak. İkisi de güzel: )
Yaa ne güzel. Belli mi olur belki asıl aradığınız kişiyi bulursunuz bu sayede. Bol şans ve mutluluklar dilerim her türlü
Konuştuk bazı şeyleri ve olamayacağına karar verdik. Çok ters bir kadin hiç benlik değil aşırı dominant ve kuralcı. Açıkçası hayata dair plan ve beklentilerimiz uymadı.
Baştan açık konuşmak en iyisi
Öyle yaptık zaten, bir dega aslan burcu olması bende eksi yön oldu çünkü hiç anlaşamam onlarla sürekli kendilerini anlatan aşırı kuralcıdirlar. Onun dışında hayata ve evliliğe dair beklentileri söyleyince olmaz dedik bitirdik.
Anladım. Hayırlısı olsun diyelim.
Sana da teşekkür ederim benim bugünümü paylaştın
Rica ederim. Hayatta bol şans ve mutluluklar dilerim
Sagol sana da. İstersen seninle alakalı ds konuşabiliriz var mı hayatında biri nasıl gidiyor okul iş nasıl senin durumun
Karışık bende her şey 🤷🏻♀️
Nasıl karışık çözülecektir illa. Sevgilin var mı?
Yeni ayrıldığım bir dönemdeyim o yüzden karışık
Zor bir dönem iyi bilirim. Seviyor musun hala?
Maalesef evet
Severek ayrılmak nedir çok iyi bilirim. Aldatılarak ayrıldım üstelik ve yine de seviyordum ama neyse ki zamanla unutuluyor sen de unutursun. Ne kadar süre çıktınız?
8/9 ay kadar
Çok sayılmaz ama bağlamak ve sevmek için yeterli bir süre. Sence o da seviyor mu hala?
Bence evet
Bazen sevgi yeterli olmuyo devam etmek için sizin ilişkiniz de eksik molan neydi tek kelime ve cümle ile?
Yanlış zaman, şartlar
Anladım. Keşkelerin olduğu bir ilişki. Zaten olmayınca olmuyor işte. Unutacak mısın kararlı mısın?
Unutmam lazım mantığım bunu söylüyor ama duygularım öyle değil
Seni çok iyi anlıyorum. Duygularına söz geçirmen için tüm seçenekleri denemiş olman lazım. Olmazlari tükettiğinde duyguların da artık vazgeçiyor.
Öyledir eminim
Peki iyi geceler
Teşekkür ederim🙏🏻 dinlediğiniz için iyi geceler
Yani konuşmak istersen devam ederim ama senin pek konuşasın yok gibi
Yorumlarda detay vermek uzatmak istemedim o yüzden
Müsadenle özelden yazayım
Olur
Direk teklif edeceksin senden çok hoşlandım konuşma şansımız var mı acaba diyeceksin
Hem yaşım hem konumum itibariyle itici olacaktır ve de etkileyicilikten ziyade sarkintilik gibi geliyor o yöntem.
O zaman 4. Seçenek diyorum
Kurumda çalışanlarla konuşmak iyi olacaktır
Ordan da kimseyi tanımıyorum