Arkadaşlar bir kız var o kız hayatımda gördüğüm en doğrucu en düz en mükemmel insan yani mesela birisini sevmiyorsa onu idare etmez açık açık sevmiyorum durma yanımda der bir yere gitmek istemiyorsa bahane üretmez direkt gelmek istemediğimden gelmiyorum demez öyle birisi aşırı düz ve açık sözlü karşımdaki kırılır falan diye düşünmez ağzına geleni pat diye söyler yani, onu çok seviyorum o ise bana o gözle bakmıyor ondan vaz geçemiyorum da ne yapsam etkilerim etkilenir bir yol gösterir misiniz arkadaşlar, ben ise ona göre fazla düz iyi niyetliyim ama ilişki insanı değilim
Güncellemeler
+1 yıl
Olum bu sorulara niye cevap gelmiyor ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Böyle bir kıza istediğin kadar jest yapmak ama bir işe yaramaz. Eğer sevmiyorsa, sevmez.
Ve kendisi de senin ilişki insanı olmadığını belirtmiş, zor yani.
Ufacık bir kıvılcım yaratmayı başarabilsem gerisi gelir ama ya
Bence zor yani sevseydi severdi emin ol. Şansını dene istersen ama bunu ona fark ettirmeden yap. Fark ederse hiç olamazsınız.
Tavsiye hakkında pek bir şey bilmiyorum hiç ilişkim olmadı çünkü 🤷🏼♀️
Duygularımı biliyor ama o öyle birisi ki kaybedecek hiç bir şeyi yok çok rahat ama çok üzgün, mutlu görünüyor ama değil onun her şeyini biliyorum
Ayrıca çok güçlü bir kadın tek başına her türlü zorluğu göğüslüyor hemde hiç alışkın olmamasına rağmen çok sert birisi belkide bunlardan etkilendim
O zaman belki duygularını sana hissettirmesini sağlamalısın eğer böyle yaparsan olabilir gibi
Ondan falan çekiniyorum bu ondan nefret ediyor ben insan yemiyorum rahat ol diyor bazen rahatım bazen elim ayağıma giriyor, peki o dediğini nasıl yapacağım çok çaresizim ondan soruyorum bu kadar soruyu afedersiniz
Hayatında hiç bu kişilikte biri ile karşılaşmadıysan eğer, etkilenmen çok normal. Gerçekten seviyor musun onu bunu kendine sor ona göre bir adım at. Çünkü bu kız ile yürürsen eğer sonu evliliğe kadar gider.
Sana diyeceğim tek şey kendin ol ve kasma o bunun farkındaysa senin daha da kendini kasmam bir müddet sonra onu da rahatsız etmeye başlayacak böyle olduğu zaman da iletişimi azaltmak durumda kalırsınız.
Evet biliyorum 2 sene oldu seviyorum vazgeçemiyorum birbirimizden defalarca koptuk ama kader hep bizi yine bir araya getirdi bilmiyorum bir şeyler hissediyorum biz kopamıyoruz olacak bir şeyler aramızda ben inanıyorum
Böyle insanlar yola çıktıkları kişileri yoldaki kişiler ile değiştirmezler. Eğer ona karşı rahat olmak istiyorsan ona bir sırrını ver küçük bir sırrını da olabilir. Senin ona güvendiğini hisseder ve aranızdaki iletişim daha da fazla olabilir. Ama bak şunu da unutma seni sevmediyse aşk anlamında bunu değiştirmek oldukça zor.
Zaten benim çekindiğimi anlıyor Can yine saçmalamaya başladın kendine gel adam yemiyorum ben diyor :D dediğim gibi nefret ediyor ama bir muhabbete başladık mı saatlerce de ediyoruz birbirimizden asla sıkılmıyoruz
Ya da tamamen açık ol ve ona çıkma teklifi et ama bu da risk almak olur. Kabul etmese de bana deneme süresi ver falan de belki işe yarar
Evet sırrımı biliyor, oda kimsenin bilmediği şeylerini bana anlattı o da bana güveniyor bende ona güveniyorum aramızda çok garip bir bağ var ben hayatımda kimseye tamamen güvenmem ama ona sonsuz güvenim var
Tamam işte bunu ona çok belli ediyorsun bu çekinmeyi aşman gerek ve bunu da başından geçen bir şeyi ona anlatarak yapabilirsin. Küçük ya da büyük ona güveniyorsan eğer bir sırrını ver. O zaman görürsün aranızdaki o gerginlik tamamen yok olacak
Zor ama imkansız değil bende en azından nasıl etkileyeceğim diye buraya sorayım dedim işte
O zaman çıkma teklifi et sende onun gibi ol. Duygularını gizleme eğer seni red ederse o zaman bana deneme süresi falan ver de
Siz kızlar nelerden hoşlanırsınız bir erkek ne yaparsa ne düşünürse ne anlatırsa etkilenirsiniz bunu biraz açar mısınız
Ben kendi adıma konuşuyorum. Beni dinleyen, sorunlarıma yardımcı olan, Beni düşünen biri ile çıkmayı isterdim. Kararlarıma, fikirlerime saygısı olan ama yanlış yaptığım zaman da güzel üslup ile beni uyaran, her konuştuğumda beni dinleyen, anlatmayı seven birini isterdim. Beni etkilemek istiyorsa da sadece benimle muhabbet etmesi yeterli olur. Herkesin kişiliği farklıdır ama bazı kadınlar komik erkekleri çekici bulur, bazıları da ağır erkekleri. Açıkçası o kişiyi tanımadan onu nasıl etkilersin pek bir bilgim yok. Ama her kadın dürüstlük ister yani ona tamamen kendini aç ve yanında rahat ol. Kadınlar, korup kullanmayı da sever istediği kadar ağırbaşlı olsun ama değer verildiğini hissetmek ona çok iyi gelir.
Birde tüm insanlara merhamet çok yakışır. Ona bu yönünü göstermen lazım ayrıca oğlan çocuğu değil, erkek olduğunu hissettirmelisin. Bu dediğim farklı anlama çıkıyor ama öyle değil. Baskın ol yani biraz da. Kısaca o kadın gibi ol. O zaman ilgisini çekersin
Bu saydıklarınız kısmen yapıyorum :D ben normalde sert ciddi bir erkeğim dışardan gören çekinir yani ama ona karşı tartışmaktan bile kaçınıyorum kavga çıkınca haklısın falan deyip sakinleştirmeye çalışıyorum hatalı olsam özür diliyorum baskın olamıyorum kısaca oda baskın olamadığım için beni pısırık birisi sanıyor ama öyle birisi değilim kendimi yanlış ifade ettirdim, merhametimi biliyor saygımı sevgimi herşeyimi biliyor hatta daha dün çok efendi bir çocuksun çok iyi niyetlisin ama çok safsın falan fisan dedi ama onun seveceği bir erkek olmayı beceremedim, çünkü ben onu kıskandırmaya bile kıyamam öyle seviyorum ben aslında aslan gibi tipim ama kendimi ona kedi gibi yansıttım o benim diğer yüzümü hiç göremedi aslında sorun bu onu buna nasıl belli edeceğimi bilmiyorum işte ya
Sizide yorum attığınıza pişman ettim ya kusura bakmayın ama bir akla çok ihtiyacım vardı teşekkür ederim tavsiyeler için biraz aklımda fikir oluştu :)
Hatayı baştan yapmışsın. Dediğim gibi kadınlar erkek çocuğu istemez erkek ister. Madem öyle bir kişiliğin var bunu onun görmesini sağlaman lazım. Onun yanında yap demiyorum, onun görmesini sağla. Başka insanlara karşı sert ama ona karşı yumuşak olduğunu fark ettiği vakit bambaşka olur. Bir de olduğun gibi ol. Maden o da seni böyle görmek istiyor ona öyle görün
Rica ederim ne demek nasıl bir şey yapmayı planlıyorsunuz şimdi merak ettim bende
İyice kendimi kandıracağım karşımda sıradan birisi var gibi o zaman normal konuşabilirim ona muhabbet ederken açılan konu hakkında sürekli haklı demeyi kesip bende fikir sunacağım birazda mizahımı falan iyice geliştirip onun gülmesini sağlayacağım ki son zamanlarda bu işe yaradı benimle daha fazla sohbet etmeye başladı güldürmeye başlayınca fark ettim yani, birazda zor olsa sert olmaya çalışacağım, bir sorum daha var ama mesela geçen sefer yazdığıma pişman oldum dedi resmen ben ise özür dilemiştim özür yerine yazmasaydın kızım o zaman Allah alla falan deseydim daha mı çekici olurdum?
Ya açıkçası kızı kendine çekmek için demiyorum. Sevdiğin kadın olsun başkası olsun kim sana yazdığıma pişman oldum derse ondan özür dilememelisin. Sonuçta senlik bir şey yok. Olsa bile böyle bir cümle kuran bir insan benim gözümde kaba insandır. Sen onun oyuncağı değilsin. Hak edene hak ettiğini ver. Bir daha sana öyle derse de trip atar gibi değil net söyle. Yazmasaydın. Bu kadar. Eşin de olsa, ailen de olsa, arkadaşın da olsa kimse bir insan ile bu kadar kaba konuşmaya hakkı yok. İnsanız, kalbimiz kırılıyor. Çok sevsen bile böyle şeyleri görmemezlikten gelme
Defalarca kalbim kırıldı üzüldüm ama hepsini unutuyorum bilmiyorum başka bir sevgi var içimde buna karşı 2 sene oldu gram azalma yok, işte öyle mesela yazmasaydın deseydim daha mı çekici olurdum ne bileyim aklına oturur muydu
Evet. Aşkın gözü kördür derler o yüzden böyle davranman çok doğal. Benim arkadaşlarımın sevgilileri neler neler diyordu kız sevdiği için hiç toz kondurmadı ona ama ayrıldıkları zaman kıza söyledikleri şeyler kıza korkutucu gelmeye başladı. O yüzden kalbin ile değil aklın ile yürü
O kadar doğru konuşuyorsun ki ama bunları göremiyorum işte aşkın gözü gerçekten kör😔 ama sayende aydınlandım ya ben kendime hiç değer vermiyormuşum ki onun gözünde oda böyle düşünüyordur hatta çocuk gibi görüyor beni yanılmıyorsam
Bu dediğim seni üzecek ama evet çocuk gibi görüyor seni. Bende okuduğum zaman yazdıklarını bu kadar alttan Alman ve özür dilemen açıkçası asabımı çok bozdu. Nedeni ise olmadığın biri gibi görünmüşsün ve bu işleri daha da çıkmaz hale getirmiş. Eğer aklın ile hareket etmek istiyorsan yaşadığın ve üzüldüğüm şeyleri bir kağıda yaz her gün onları oku o zaman ona göre davranırsın. Ben kızın kalbini kır demiyorum. Her şeyden önce kendini sev, kendine değer ver diyorum.
O benden önce geliyor kendim hep 2. plandayım öncelik kendime saygı sevgi duymam gerek, cidden aydınlandım akıl akıldan üstündür
Onu etkilemek çok ama anca bunu kendim olursam başarırım ve cidden buraya sorana kadar bunun farkına varamamıştım :D
Aynen öyle her zaman kendin ol. Yaş aralığınız ne merak ettim
Yaşlarımız aynı ikimizde 25 yaşındayız, etkilemeye hiç uğraşmayıp kendim olup akışına bırakmaya karar verdim ama konuşma tarzı falan fisan vs. vs. değiştireceğim mizah falan kendimi geliştireceğim
Sadece olduğun gibi olmak yeterli olur.
Tam 1 saattir bunu tartışıyoruz ya :D çok teşekkür ederim benim için kıymetli zamanınızı buraya ayırdınız dinlediniz akıl fikir verdiniz çok teşekkür ederim her şey için
Rica ederim eğer bu iş olursa lütfen soruyu güncelle bende merak ettim
Soruyu yarın silmeyi düşünüyordum ama peki güncelleme kısmına yazarım bir gelişme olursa :)
Tamam. Hayırlısı olsun eğer olmazsa da canını sıkma vardır bunda da bir hayr dersin.
Öyle elbette bilinçli bir insanım ve kimseyi bir şey için zorlamam, sonunda ölüm yok der yoluma bakarım üzülürüm ama yapıcak bir şey yok derim
En güzeli inşallah bende aradığım aşkı bulurum 😌
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun🙏
Amin
Merhaba, umarım buradasındir, dün bir konuda sert tepki verdim kendimi geriye atmadım dik durdum öyle deyim biraz tartıştık yani, bir kaç saat sonra mesaj attı can bugün şaşırttın beni diye. Bunu söyleyeyim dedim😊
Hahahah demek ki işe yarıyor
Evet sürekli her fırsatta onu alttan alıyordum ilk defa tepkimi koyunca şaşırdı cidden😂
Çok sevindim demek ki bir şeyler oturmaya başlıyor kızda
İle yarıyormuş demek ki artık sadece kendin ol
Evet çok haklısın biraz davranış değiştirdim biraz da akışına bıraktım hayırlısı olsun bakalım
Gerçekten çok sevindim olacak gibi galiba hadi hayırlısı 😄
Valla kız olmaz diyordu çok netti ama insan kaderini kovalarsa kader birgün istediğini verir
Aynen öyle bak böyle devam et ama çok kaptırma yani çok soğukta olma tamam mı? Arada bırak onu o zaten seni çözmek istetecek ve seninle daha çok ilgilenecek
Tabi canim Soğuk davranmıyorum asla içimden geldiği gibiyim ve içimden asla soğuk olmak gelmiyor, mesela ben onu kıskandırmaya bile kıyamam sana öyle deyim
Ben anladım seni merak etme hadi hayırlısı o zaman
Amin hayırlısı olsun inşallah🙏🙏
Arada güncelleme yap 😅😂
Ayipsin😂
😂😂