kizlar bir sevgilim vardi. haziranda ayrildik ben baska yere tasindim. ama hic iletisimi kesmedik. bir iyi bir kotuyuz. engel attik sonra actik, dedik bitti artik falan. ne yaptigini anlayamiyorum. diyor seni seviyorum falan ama c*nsellikten de bahsediyor. Şu an hala ayriyiz. ben 2 aya eski yasadigim yere donucem tatil icin. o zamanlar icin hep c*nsellikten bahsediyor. ben diyorum sevgili olmamiz lazim o diyor “aynen aynen” gecistiriyor. tarot baktirdim hayatinda biri cikti kavga ettik. goruntulu konusmak, sesli konusmak istemiyor. bana nerede calistigini, gununu nasil gecirdigini soylemiyor. hicbir seyi anlatmiyor. eskiden boyle degildi asiri farkli davraniyor. ne yapmaliyim? taktik verin? beni kullaniyor mu sizce, yoksa seviyor mu?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sana basmak için yazıyor vurdurmak istersen diye yan cebine koy bir gün lazım olabilir
ya hic böyle biri degildi yemin ederim ya. asikti bana en degerlisi bendim. hayatta ilk benim icin aglamisti bana veda ederken neden boyle? ne yapmaliyim ben?
Amacın düzgün birini bulmaksa bundan olmaz ama amacın ne bilmiyorum ona göre tavsiye verebilirim
yav ben omu seviyorum. 2 sene sevgili olduk. her sey cok guzeldi. ayrildik ben farkli ulkeye gittim cok degisti
boş ver o bitti artık önüne bakmalısın
seni kullanıyor bu arada
ya hic böyle biri degildi yemin ederim ya. asikti bana en degerlisi bendim. hayatta ilk benim icin aglamisti bana veda ederken neden boyle? ne yapmaliyim ben?
vereceksin yolu ne yapacaksın
lan seviyom nasi vereyim yolu? belki ben donunce gorusup konusuruz olmaz mi?
bilemiyorum sen bilirsin ama çocuk swni sevmiyor
sevmiyor mu cidden. ama gecen hafta hayatimin askisin falan demisti
kullanmak istiyor seni
kanma iyi düşünüyorsun iyi düşünmeee onun önündeki sana farklı davranmak istiyor o bahsettiğin insanda duygu his yok senin yanında ağlayan her insan senin için sana ağlamış olmuyor akıllı ol kurnaz ol
ya zaten diyorum ki sevgili olmadan yeniden olmaz. dedim iste beni kullaniyor musun surekli ayni seyden bahsediyorsun falan dedim. dedi sus senin aklina sokayim falan. gecen haftalarda sirf ben uyuyamiyorum diye facetimeda uyumustuk normal. bir iyi bir kotu anlayamiyorum. madem sadece kullaniyor. neden arada iyi seyler de yasaniyor ki?
işte bak seni çekmiş kendine sen bu soruyu soruyorsun sen ona bagalandıgında o seni sevmediği halde bile senden faydalanmak isteyecek ve otomatik olarak sen hoşlandığın için onunla belki de sevgili olmadığınız halde birliktelik yaşayacaksınız bunu kesinlikle yapma seninle iletişimi koparacak zaten çok üzülürsün sevgili olsanız bile çok istiyorsun belli cinsellik tabi ki hep olacak bir şey ama o çocuk tehlikeli aşkım sevgili olduğunuz ilk gün seni yatırır sabahı ayrılık mesajını okursun
aşkım biz sevgiliyken 2 yılda bir şeyler yaşadık zaten ki. şuanda da istiyor. işine gelince sevgiliyiz işine gelince sevgili değiliz? valla bilmiyorum geçen haftalarda “her şey çok güzel olacak, ilişkimizin daha iyi olması için çabalayacağız” diyordu. şimdi garip davranıyor.
aynı muhabbete çıkıyor bebeğim kullanmak istiyor
La ne sevmesi
Çakacak kız arıyor velet
Yeni aşk bulcaksın
Uzaklaş