AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Bir insan celladına bile bile aşık olur mu ya?
Nasıl böyle kişilerle devam edebiliyorsunuz hala..
Okurken defalarca hayretler içinde kaldım. Bu aşk değil canım. Senin tedavi olman lazım. Lütfen kendine bunu yapma.
Sevildiğini anlayamıyordur belki 🤪
Sen nasıl onursuz gurursuz haysiyetsiz davranabilirsin böyle , ezik misin , hasta mısın? Yazık değil mi sana, seni yetiştiren ailene? Ay beynime ağrı girdi. 5 çocukla kapıda kalsan kocaya yalvarılmaz böyle.
Ben seni hatırladım, tedavi olucam dememiş miydim? Yine ne işin var bu itin kapısında
Kızım şaka mısın? azcık gururlu ol be! kendini nasıl bu kadar eziyorsun? tıp okuyorum diyorsun ama çok cılız ruhlu birisin. acıyorum
Bu eski ben , seni istemiyor ve umursamıyor bende senin gibi peşinden koştum elime bişey geçmedi vazgeçtim şimdi çok memnunum iyi ki bitmis
Yalan. Bu kafa ile tıp kazandığına inanmıyorum. Bir insan bu kadar apt*l olmaz.
Sen bu zekayla tıbbı nasıl kazandın? Her şey test çözmek değil işte
Yazık sana bu adamın yazdıklarını okurken sinirim tavan yaptı bu adamdan uzak dur bence
bu sevmiş hali mi sence? Bu ilişkide kesinlikle bir gelecek yok. ne yapıyorsan kendine yaparsın
Çok fena manipüle olmuşsun güzelim, sen kendine zarar verirsin bu adamı istediğin sürece bak derslerine gir okulunu tamamla kariyerine odaklan ve bu adamdan vazgeç emin ol karşına daha iyileri gelicek
Merhaba, bu çocuk seni sevse bile uzak durmalısın ve ayrılmalısın çok saygısız ve seni sevdigini sanmıyorum nekadar terbiyesiz tanrı hepimize akıl fikşr versin
Umarım kurgudur bu mesajların gerçekliğini düşünmek bile istemiyorum
buse hata etmişsin.. kes.. derslerine bak. emin ol okulu bitir hatta intern ol, p döner sana ama iş işten geçmiş olur.. okulun ihmale gelmez. o g. z lı olmasada olur, ama okulun olmazsa olmaz.
Gerçekten çok yazık niye bu kadar eziksin sevmiyor ayrı bir an önce
Bence doktora görün senin kafanda var çocuk çok bile sabretmiş sana
İlk mesajdan sonra diğer mesajları atmanız komple yanlis.
İnşallah troll sorudur değilse gerçekten durum vahim
kardo bayadır böyle ezik birini görmemiştim
@abuzittinnn11 kanım dondu okurken
benim de öyle aynı senle ben :D
Canım bitirirsen bitir de iş ilişkiyi zaten. Sence seviyor olabilir mi sadece soru?
Kurgu mu bu nasıl konusma adam sus yeterden baska sey yazmamıs
Arkadaş Türkçe’yi yeni öğreniyor galiba, öğrendiği ilk kelime de “uzatma.” :)
Sen kadınsın kendine gel hemen ne bu yalvarmak yakışıyor mu sana o... demis annene bile küfür etmis bir erkekten sana hayır gelir mi sanıyosun? Böyle davranınca seni sevecek mi sanıyosun? Bi yerini kaldırmaktan baska bisey yapmıyosun Şu an kes artık şunu hemen engelle bunu azıcık gururlu ol ya bu ne hiç mi dostun arkadasın yok kimse mi uyarmıyor seni
Gözlerinizi bir an önce aça bilirseniz iyi olur,, kendiniz için bu iyiliği yapın, acilen hem de..
Sen sevmeyi de sevilmeyi de çok yanlış anlamışsın.. lütfen bir pskolog desteği al olur mu..
kapıya kadar git biraz daha yalvar mq kesin etkili olur
Aman Allahım bu nasıl konuşma bu kaba varlığı nereden buldun buradan mı tanıştın yoksa?
Okurken kriz geçirecektim az daha. Bu adamın seni zerre sevdiği falan yok.
Bu dağ ayısını nereden buldun ve gerçekten tıp öğrencisi misin
Hiç mi grur un yok ya bu nedir okurken fenalık geçirdim bu kadar aciz olmayın ya
öbeee böyle ilşki olmaz okurken gercekmi dıye sorguladım uamrım şakadır
okurken sinir krizi geçirdim. azıcık kendinize saygınız olsun ya bu ne böyle
Allah' akıl fikir versin ıslah etsin böyle köle ruhlu olmayın
Neden bu kadar küçültüyosun kendini? Kes dedikçe yalvarıyosun seni döven adama birde pesss
Kardeşim neyi Uzatıyorsun? Adam seni dövmüş diyorsun Bırak artık hak etmiyorsun onu...
Allah aşkına sana değer vermeyen çocuğa hala nasıl yalvara biliyorsun?
kendıne bu soruyu soruyorsan bıtmıstır zaten neye ugrasıyorsun
Sende gurur yok karakter yok belki de kafan sağlıklı çalışmıyor. Bir doktora görünmeni tavsiye ederim.
Manyak mısın sana el kaldıran birine nasıl değer verirsin
Bu bir ilişkimi yoksa bir tutuklunun yakarısımı cok sacma
abla bunu gönderecegine şimdi destan yazıp ülkeye vatana hayırlı evlat olup çııkmıştın
Sen yalvarıyorsun o sana tek kelimelik mesaj
Aklımı başıma al ve sil şunu
Hayatımın önüne bak emin ol ileri de bu canım için mi üzüldüm deyip güleceksin
Kızım sen manyakmisin suursuzmusun bune ln adam bile değil o peEvenk. kendini niye bu duruma düşürüyorsun.
Bacım kurban olim kendine gel psikiyatr falan git nolur yakında Show TV ye çıkarsın ya da müge ye dayak ne yaaaa Allah aşkına bak kendine gel
Tam dizi film repliği gibi olmuş. Adamda iyi sabır var. ama bence sen çok isteklisin çok özlemişsin. Her anlamda bayağı bi özlem ve arzu var
Biz kızlar kendi değerimizi hiç bir zaman farkına varamiyoruz seni ne seviyor ne saygı gösteriyor acilen uzaklaş bu cocuktan
Mecnun olmuşsun, değerlerini bi sorgula. Sonuç: Kaç kendini kurtar.
Adam seni istemiyor. Sen hala uzatıyorsun neyin kafasını yaşıyorsun
köpek gibi davranmanfan hoslaniyor sanirim yazmamani cok isteseydi engellerdi
Seviyor ama senin duygularından emin değil onu sevdiğini yansıtmalısın anca o zaman onu elde edersin
Lan kadın daha nasıl davransın manyakmısınız siz pas pas etmiş kendini hadi ordan çekecek öyle gelecek bu adam
@imrasera_12 işte taktik strateji uygulasa zaten sorun yaşamaz. Mesela sen gibi ne yazdığını ne konuşacağını bilmiyor ondan iletişim olmayınca sorunda oluyor. Öyle senin aklına uyup hareket ederse ilerde evlense bile ya kocası aldatır ya da boşanır.
İyimisiniz ya? Ne demek ya aldatıcak ya boşayacak böyle ezik bi tavırla bunları yapmayacakmı bu adam? Zaten dövuyormuş hakaret ediyormuş kız. Daha ne yapsın sizin kafanız farklı çalışıyor sizinle muhatap dahi olamam
@imrasera_12 işte diyorum ya nasıl davranacağını bilmiyor bu yüzden dövüp hakaret ediyor kız kendisini çok ezdirmiş bu yüzden adamda onu cepte görüyor. Yapacağı çok şey var ama bunu sana anlatmama gerek yok. Muhatap olmak istemiyosan hiç baştata yorum yazmana gerek yoktu
Ben Daha Fazlasını Gördüm Bence Seviyodur seni
Hanzo Türkçe bile yazamıyor. Kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin.
Kendine gel. Aklını başına topla. Bu adam senden bıkmış ve seni istemiyor çok net
dalga mı geçiyorsun sevmiyor biraz gururun olsun lütfen kendini yedirme erkek milletine
Burada bir sevgi göremedim ben açıkça seni reddediyor bunun bir geleceği yok
özelini paylaşan kızlardan uzak durun
sebep?
benim fikrim sanane
Aptal olmuşsun artık. Sevmiyor işte
Tam bir sorunlusun sana diyim ben
evlilik gördüm
Üç çocuklu hemde
Az daha yalvarsaydın olurmuştu
Adaşın tedaviye muhtaç
Manyak mısın sen kadın? 🤨
Kafayi yemişler cildiracam