iki yıllık ilişkim sevgilimle farklı şehirlerdeyiz o farklı yerdr çalışıyor ben farklı yerde tıp okuyorum derslerimi bırakıp onun yanına giderim hep gittiğimde çok soğuktu ben de bugün döndüm onu çok özledim dövmesine küfür etmesine rağmen bu adam beni seviyor mu sevmiyorsa neden ayrılmadı
Yazismalari okudum. Ve sana sunu söyliyim aynisini yillar önce ben de yasadim. Nasil bi his oldugunu biliyorum. Simdi burada gururun yok mu falan diyenler bos yapmasin. Seni ve yazdiklarini cok iyi anliyorum. Soruna cevap olarak gelirsek; eskiden cok seven biriymis bu saygisindan ve seni hemen silip atamamisindan belli AMA sevgisi maalesef bitmis... seni engellememe sebebi de eskiden seni sevdigi icindi, hemen silip atamiyor ve Şu an kafasi karisik. Ama sana net bi sekilde söyliyebilirim ki sevmiyor.. üzücü ama gercek bu. Ne kadar aci da olursa olsun kabul etmelisin. Ilk önce kendine zaman ver (2 hafta ve ya 1 ay) ve yasini tut hayvan gibi agla depresyona gir napmak istiyorsan yap. Ama 1 ay sonra yeni hayatina basla. Sana bu sürecte iyi gelecek olan biseyi söylemek istiyorum bana cok yardimi dokundu. Avrupa yakasi izle. Onun disinda sana bol sabr diliyorum hic kolay bi sürec degil, önünde baya zor bir sürec seni bekliyor ama eminim eninde sonunda atlatcaksin. Ha bide ümit etme, komple umudunu kes, umut insani öldürür ve asla yoluna bakamazsin... saglicakla kal. Ben basardim, sen de basaricaksin eminim. 💖
Saygı ve sevgiye dair en ufak bisi göremedim sen nerde gördün kardeş? Sadece ve sadece egosu tatmin olan biri. Sus, kes demiş sürekli. Ama engellememiş ya da cevap vermeyi kesmemiş. Çünkü hoşuna gitmiş kızın peşinden koşması yalvarması. Kız bir bıraksın hemen peşinden koşacak sonra aynı ilgiyi alınca aynı şekilde tekrar sus, kes diyecek. Narsist - kurban ilişkisi bu.
Şunları okurken kendimi yerine koydum insana ağır geliyor Allah yaşatmasin iyiyken iyi insanoğlu birşeyde neden bu kadar kötü olabiliyor aklım almıyor bu seni elinin altında ne yapsam buse gitmez peşimde kovalıyor onca şeye hala ısrar ediyor diye cepte muamelesi yapmış insanın kendine saygısı olmalı onu geçtim dışardan biri benim aileme küfür edemez sen onunkine etseydin bak bakauim sana nefes aldirirmiydi kendini düşürme bundan yol olmaz dengesiz insan snaa deger vermiyor seni seven sana böyle yapamaz kıyamaz merhamet duygusu olur tanımıyorum ama tanımadan bilemezsin ama şöyle biri tanımakta istemem uzak dur kendi adına yapma takıntı sana o olmazsa ilgisiz kalicaksin psk bu bunu bırak hakkettign sevgiyi yenilenip , gelişip bulucaksin illa ki biriyle değil kendini say, sev sonra gerisi gelicek bence kendin için en iyisini yap bundan yol olmaz sende onu sil yok et uzak dur iki üç gün sonra pişman olur yazar ama sen orada olmaz kısaca bundan yâr olmaz net ve belli
Sana şu kadarını söylüyorum. Senden tiksiniyor. Sen ne zaman bundan ayrilicaksin dünyada en mutlu den olcaksin. Bana inan. Senden nefret ediyor. Net konuşmama sebebi istediği zaman seni ayağına çağırmak istemesi. Geevi net konuştu sayılır. İstersen bitir diyor. Tıp okuyosun doktor ol paran pulun olsun. Bu it gibi hatta brad pitt gibi 100 tane bulursun. Kadınlar canım ya. Güzel bir kadın isen her erkek sana gelir. Bir de üstüne güzel bir doktor çıkarsan bütün dünya erkekleri sana qopek olur. Kızım kendi kıymetinin farkına var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
İnanılır gibi değil. Bu konuda normalde 100 sayfa yazarım, 3 saat konuşurum ama Tıp Fakültesi kazanacak kadar müspet ilimler bilip kendine, kişiliğine bunu yaptıran bir insana ne desem faydasız. Ben yine de detaysız kesin ve net bir kaç şey yazacağım.
1- Bu aşk veya sevgi değil
2- Karşındaki seven, değer veren hatta insan değil.
3- Senin kendine sevgin, saygın, inancın yoksa; kimsenin sana sevgisi, saygısı, inancı olmaz.
4- Senin ona değil kendine gitmene ve tedavi olmaya ihtiyacın var.
sevgili buse, kendini acilen 3-5 yaş ileriye taşımazsan, sana bu yazışma boyunca "kes, boş yapma, uzatma", gibi emirler veren paçavraları erkek zannetmenle geçecek ömrün kuzum. sorununuz ne ise hata sende de olabilir, herhangi bir şeyi sevmemiş olabilirsin, eleştirmiş olabilirsin, karşındaki hödük eleştiriye tahammül edememiş, kızmış olabilir ama sana seninle bu şekilde iletişim kuramaz, kimseye bu izni verme.
seni sevmiyor, seni hiç sevemeyecek çünkü sevmek nasıl bir şey onu da bilmiyor. üzgünüm ancak sen de sevilmek nasıl bir şey bilemiyorsun.
yazışmalarından sevginin zor elde edildiği bir ailede yetiştiğin, herhangi birinden kopmaktansa kendin olmaktan vazgeçebileceğin, kopmamak, seni istemeyen birisinin sevgisini alabilmek için yalvar yakar olmandan kendini sınırsız adayabileceğin anlaşılıyor. bunların hepsi hayatta seni paramparça edebilecek özellikler. bu hayatta seni çok üzerler buse lütfen kendini büyüt. yoksa böyle boş erkekler parçalayarak büyütürler seni, mutsuz bir kadın olursun.
kaç yaşındasın sen? bu gereksiz insan kişisine bu denli bağlanma sebebin ne senin? derhal uzaklaşıyrosun ve hayatında tek ilken şu olmalı ‘ben’ kendinden nefret etme en çok kendini sev
sana kes uzatma diyen bi adama neden değer veriyorsun o kim ki neden onu seviyosun tek erkek o mu aklını başına topla! sana çiçek gibi davranma ihtimali olan milyonlarca erkek ihtimali var dışarıda neden bu? kendine yazık ediyorsun gerçekten bi şekilde seni ona ne bağladı bilmiyorum ama kendin için bak kendin için diyorum bu kişiden vazgeç lütfenn
Okurken inşallah gerçek değildir dedim. Eğer bu görselleri gerçek ise kanım dondu. Gerçekten anlam veremiyorum. Sen nasıl kendini bu kadar değersizleştiriyorsun. Sana köpek çeken birini nasıl sevmeye devam edebiliyorsun? Aşkın gözü kördür tamam bende aşık oldum biliyorum ama bu sana elini kaldırmış, namusuna küfür etmiş, ailene de. Sevgilisine "s. alak" dediği için kendini affedemeyip sabaha kadar sevgilisinin kapısında yatan gördüm ya. Bu nasıl bir olay benim aklım mantığım almıyor. Neyi bekliyorsun ölmeyi, haberlere çıkmayı mı? Lütfen kendine bunu yapma.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yuuuhh be. Şu aşağılamalarını geçtim. Sana küfür etmiş, yetmemiş annene küfür etmemiş, o da yetmemiş şiddet uygulamış! Nasıl ya nasıl. Bunu kendine neden yapıyosun? Sen bu kadar mı değersizsin, bu kadar mı kendine saygın yok? Bu sevgi falan değil kusura bakma. Seninkisi sadece saplantı. Gerçek sevgide asla saygısızlık, şiddet olmaz olamaz! Kendine bir gram saygın varsa, kendini bir zerre seviyosan sana bu iğrençlikleri yapan kişiyi siler atar önüne bakarsın. Kendini bu kadar küçük düşürme, yapma bunu kendine. Daha genceciksin. Seni bebeği gibi sevicek bir insan mutlaka çıkacak karşına. Bugün şiddet uygulayan yarın canına kast eder. Lütfen gözlerini aç, buna daha fazla kendini maruz bırakma. Lütfen..!
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen ağzına s.. icilmayi Hakk ediyorsun ama kusura bakma, yapmadığını bırakmamış hala gelecem felan diyorsun, lan senin hiçmi içinde kendine sayqın yok? bı sus demesi bile deff etmen için sebebken yaptıklarına rağmen hala geleyim diyorsun. oturur evinde 3gün 5gün ağlarsın ama geçer, aynaya geçte bı kendine bak hiçbir insan oğlu sana şiddet uyqulayamaz hele ailene küfür Eden birine katlanman bile akıl alır gibi değil, genç kızsın lütfen kendine bunu yapma, bırak o pisliği kendi çöplüğünde boğulsun, merak etme zaten kimse enayi değil gerçek yüzünü gören onu hayatından kapı dışarı eder gene sana döner ama aff edersende sen kendi hayatını bitirmiş olursun
La bu kafayla sen nasıl tıp kazandın anasini satim bu nasıl eziklikdir bu nasıl mallıktır pardon bu herif Allah mı peygamber mi? kim ki kendini karṣısında bu kadar düṣürüyorsun? bide seni dövmüṣ sen hala onu istiyorum diyorsun. Senin ona ihtiyacın yok senin psikolojik bi desteğe ihtiyacın var manyağın tekisin.
Sen biraz saf gibisin sanki. Roller değilmiş gibi. Bizim zamanımızda erkekler dil döküyordu peşinden koşuyordu böyle. Azıcık ucundan gururun olsun, gurursuzsun demiyorum seviyor olabilirsin ama bu kadarı fazla. Unut bence bunu hatta engelle bu adamdan bi b*k olmaz. Şerrro lan bir kere bu. Sana layık değil aklını kullan.
Ya bi insan kendini nasıl böyle düşürebilir bı insan kendini nasıl hiçe sayabilir? Ben sevgilime ses tonumu yükselttim diye benden ayrıldı ki biz bu yaz evlenicektik neyse adam dövmüş ana bacı düz gitmiş köpeğin şeyine sokmuş kız hala onun peşinde ya ben cok apt@lim ya da sevilmiyorum çözemedim
derhal bu pisliğe tekmeyi bas küfür etmek dövmek ne demek konuşma tarzına bak yazık tıp okuyan insansın bu magandayla uğraşma hayatına bak seni hak eden birini bul ya konuşmalara bak okurken sinir krizi geçirdim kendinden daha fazla taviz verme bu zibidi için acilen uzaklaş her yerden engelle
Harbi şaka mı bu? Gerçekten boylelerının pesınden giderek mutlu olunabileceğini düşündüren şey nedir ben anlamıyorum bu aşk felan değil hastalık bu. Bana bırı bu yazdıklarını yapacak bırak sevmeyı hiç görmediği büyüklükte düşmanı olurum sen nasıl bu kadar kendını yerın dıbıne soktun acaba? Bıraz kendınıze saygınız olsun ailenize saygısızlık edenı sıze saygısızlık edenı hayatınızdan olabildiğince uzaklaştırın. Hastalıklı bir zihniyet bu.
Ay bu ne ya.. Bu nasıl bi ilişki bebeğim sen onun sana gram aşk beslemediginin farkında değil misin. Kes boş yapma demiş ya bide.. Ben olsam ne yazardım ay ellerim titriyor böyle erkeklere denk gelince s*klerini kesip ağızlarına veresim geliyo p**ler.
Sorry nedense bi gulme geldi. Sus demesi komik baya djfjjf neyse yani sen tip okuyosan bu adamla niye bu kadar ilgilisin.. sizinki iliski diil bdsm bence. Sen köle olmussun. Bence derslerine odaklan. Tip okuysan basini kasiycak vaktin olmamali sanki. Darlamissin adami rahat birak.
Rica ediyorum, lütfen yazık etme kendine. Okulunu oku, terapi al. Ama nolursun bu adamdan uzak dur. Çok iyi bir geleceğin var, bozma. Terapiye başlarsın. Üstesinden gelirsin. Şu an bağımlısın ona. Fark edemiyorsun. Zehirleniyorsun. Heba etme emeklerini. İyi bir doktor olacaksın, biliyorum.
Senin tıp okuduğunu düşünmüyorum. Tıp kazanabilecek zekaya sahip bir insan, döven söven, tabiri caizse köpek yerine koyan birisine beni bırakma nolur gibisinden yalvarmaz
Seven sevdiğine böyle davranırmı sence? aslında cevabını biliyosun sorduğun sorunun sadece kabullenmek istemiyorsun. Sevgi başka bişey, seven sevdiğine kıyamaz, incitemez, sen ne fedakarlıklar yapıyorsun derslerini bırakıp yanına gidiyorsun adam olsa anlar zaten bunu.
Niye bu ısrar. Neden kendini bu kadar ezdiriyorsun. Seviyorsun onu ama o sallamıyor yapma bunu kendine doktor olmak için okuyorsun yakıştı mı kendine. Ya sen bir kaç yıla belki işi kafaya koyup cerrah olacaksın bunun gibi bir sürü hödük olacak etrafında sırf doktor olduğun için tanışmaya gelen falan değer mi ya. Allah sana zeka vermiş onu kazandığın tıp bölüme harca inan bu kendini bok sanana değmez.
Sakatmisiniz axk kormu oldunuz adamin tavrina bak postala bunu kes bos yapma sus ne diyon lan urbu hoşafı bı zikerxm görür o susmayi siz böyle adam seni dovdugu halde gxtune yapisirsan dayaklar dövmeler devam eder canim ayyynen devam et cildircam ya sacma sapan ilişkiler kusucam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
seni dövüyor küfür ediyor ve hala bu adamın peşinden koşuyorsun sen onun oyuncağı mısın nasıl bu kadar düşebildin kendine saygın olsun bir insanın peşinden koşuyorsan o insan seni sevmiyordur o sana mecbur değil sen ona muhtaçsın sen onun köpeği olmuşsun
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu yaklaşımın hiç doğru değil kendini küçük düşürüyorsun üstüne bide diyorsun ki ne yaparsam yap ben gelirim aldatsanda ağzıma etsende ben varım bunu dersen adama zaten ben gitsemde ne halt yerlerde tek mesajıma döner ona mı dil Gökçek uğraşcam zaten elimin altında der geçer hadi bunşarı yapmadın yine böyle diyelim senin ki artık sevgi gibi durmuyor biraz takıntı gibi bence bi destek al atlatmak kolay olur ama net olmak gerekirse engelle hatta hattını falan değiştir o derece adam konuşmaya bile tenezül etmemiş sen sevince seven tipler sensin bu güzel ama bunu doğru kişiye göstermen lazım daha fazla yıpratma kendini bak bittince diycen ki gençleştim resmen falan bundan emin olabilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnsan sever. Gururunu da hiçe sayar ama. Sen mmall mısın? Aşın öğünün bundan geliyor sanki. Paspas olmuşsun. Aferin. Daha da döver, dayaktan da öldürür bu seni. Hala yalvarıyorsun ya. Ne aklın var ne gururun. Annene küfür etmiş susmuşsun. Sen nasıl bir evlatsın? Yazıklar olsun senin evlatlığına.
Kolay kolay kötü yorum yapmam ama dayanamadım. Annene bile küfür etmiş sana o. r. s. pu demiş dövmüş hala sevdiğini söylüyorsun sevgi değil bu saplantı. Emin ol çok iyi çok dürüst bi adamıda bu şekilde sevsen oda senden bıkar kendini ailesini gururunu düşünmeyen bi kadını kim severki. Bence ağır saplantı haline getirmişsin madem tıp okuyosun daha iyi bilmen gerek tedavi olmalısın Allah kimseye böyle onurunu gururunu hiçe sayacak kadar sevdaya düşürüp gözünü kör etmesin. Çok kötü bi durum.
sus demek şu demek"bi dur sana isim duserse net cevap veririm" sen sil bunu ya. Sonrada kadina siddet. Boyle yalvar seni oldurse bile ona hak verirsin sen.
Tıp okudugunuzu soyluyorsunuz ancak nasil bir batagin icinde oldugunuzu fark edemeyecek durumdasiniz. Bu celiskeli geldi. Eger gercekse yazdiklariniz gecikmeden profesyonel destek alin.
Adam sana sövmüş ve seni dövmüşse zaten seni sevmiyordur. Sevgi ile şiddet yan yana gelemez. Şu aklını topla o insan görünümlü adama açabileceğin kadar dava aç geleceğine bak. Cahillik ve aptallık etme. Kendine yazık etme.
Bence seni sevmiyor sevse asla bu kadar ısrar etmene dayanamaz gerçekten kendine gençliğine yazık ediyorsun bırak ondan başka kimse yokmu seni istemeyeni sende isteme yoksa zamanla cepte görür daha kötü şeyler yapar
Vay bee, anılarım depreşti… Buse diye bir kız arkadaşım vardı benimde bende ona oda bana yanlışlar yaptı. Tabi o an sinirlerine hakim olmak gerekiyor ne olursa olsun oturup düşünmek (karşındakini düşünmek, dinlemek) gerekiyor. Biz bazen duygularımıza yenik düşüyoruz maalesef sadece öfke konuşuyor. Sonrasındada her iki taraf üzülüyor. Böyle seven kızı bırakmayın aga bırakmayın.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben pes ettim bıraktım onu umarım iyi olur her şey
Eğer halen bu adama koşmak istiyorsan tam bir canım bi pazarlamadigi kalmış insan dokuz ay karnında taşıyan kadina sövdürür mu canım misin senn nasıl bi zihniyetin var halen seviyorum diyorsun sicim oyle sevmeye
şu ana kadar yazıştığım hiçbir kız bana böyle değer vermedi, nedense ya filmlerde ya da bu platformda sorularda görüyorum, sanki gerçek değil gibi. İnan bana hep zalim, pis, bencil kızlar denk geldi
şaka gibi bu ne? kendine hiç mi saygın yok kızım senin? utanmasan, beni dövsen de sesimi çıkartmayacağım falan yazacaksın. kanım dondu. bence sen bu muameleyi hak ediyorsun. insan ilk önce kendisine saygı duymalı
şakamısın ya çocuk seni nasıl döver sover buna nasıl izin verirsin bir kızgınlıkla senden ayrılırsa ayrılsın ona mı kaldın çocuk uzatma dedikce konuşmuşsun kendine yapma değersiz hisseden yerde durma
Geçen birisi sizi ne sinirlendirir diye sormuştu bak işte bu şahıs bu ruh halimle elime düşmesin her bir parçasını farklı bi yerden çıkartırlar İnanılmaz sinir olurum buna böyle bi kızı bırakıyorsa garanti sakattır bu sil gitsin değmez buna
Yazik sana birde tip okuyorsun akilli insansin sozum ona adam sovuyor dovuyor sana kopek cekiyor yalvariyorsun ya hepsi degil fakat kadinlarin %60 gercekten kendilerine yapilan herseyi hak ediyor yazik yazik biraz onurunuz gururunuz olsun
bununun doğustan bu zamnina kadar oğrendiği kelime darciğina sokim türkce öğretmenine kufur etsem herif andaval kendine boyle davranilmasina nasil izin veriyorsun be kizim el insaf
Burada eksik bir şeyler var ve ben senin bazı şeyleri eksik söylediğini veya yalan konuştuğunu düşünüyorum. He durum yalnızca bu soruda belirttiğin gibiyse aldatılmışsın geçmiş olsun.
Sana böyle davranan birini hala seviyorum diyebilmek.. Dönmek için bu kadar çabalamak.. Bazı insanlar cidden kafayı yemiş. Kimseye muhtaç olmadığını unutma. Bir an önce aklın başına gelir umarım.
Neden bu kadar üzerine gittin ki neden bitirmiyorsun. Bu adam sana el bile kaldırmış daha neyi bekliyorsun. İstemiyor seni kendini niye bu kadar alçalttın. Kes iletişimi yoluna bak
Merhaba. Ben bir erkek olarak ve erkek bakış açısı ile sana cevap veriyorum... bundan uzak dur. Sen tam aradığım bayan profilisin.. Sadık ve sahiplenme duygusu yüksek. Bayıldım mücadelene.. ama o hak etmiyo. Sen bana öyle duceksin.. ben ölürüm yoluna
Buneeeeeeee sen kafayımı yedin!!! Okurken içim sıkıldı ya nasıl bunlardan kendini ezdirir paspas edersin cıldırıyorum şuannnn hic mi gurur yok lütfen kendine gel lütfen yaaaa
sana karşı böyle konuşmasına izin vermemelisin. O nasıl ki sensiz çok okey sende bir süre yıkılmış gibi hissetsen de bunu bu kadar ona göstermemelisin bence. Seni döven, sana hakaret eden biri için beni seviyor mu diye sormak bile mantıksız. Öncelikle kendini sev, sakın ezdirme kendini sende bı insansın ve belli ki o senin sevgini hak etmiyor balım
Soru trol olsun soru troll olsun soru troll olsun... Çünkü böyle bir hemcinsimin var olduğunu bilmek beni cidden üzüyor eğer trol değilsen yapms bunu kendine yazık cidden
Okurken sinirlendim kanka şakamı bu? Sana o kadar şey yapmış hala gelicem gelicem diyorsun. Gurur yok mu sende? Niye ezdiriyorsun kendini? O seni istemiyorsa sen dünden bırakacaksın onu. Kendine hiç mi saygın yok? Hele şiddeti demiyorum evli bile değilsiniz. Evli olsanız ne olur kim bilir. Değersizleştirme kendini ve hemen ayrıl ondan. Engelle. Başka insan mı yok kanka kurban olayım mantığın olsun biraz.
Umarım kendine saygın vardır ve böyle bir öküzle bir daha muhatap olmazsın eğer bu gerçekse senin kendine saygın yok benzer yollardan hepimiz geçtik ileride kendinden utanacağın durumun içine kendini sokma ve kendine gel böyle birini mi hakediyorsun sence hayretler içindeyim ya ağzına edemiyorsan bu insanın valla ver numarasını ben edicem çok sinirlendim
Sen kendini nasıl bir duruma düşürdüğünün farkında mısın acaba? Sana köpek gibi davranıyor ve sen de beni seviyor mu diye soruyorsun. Bundan insan olmaz ne sevgilisi.
Bir insana zaafinizi gösterirseniz zaafinizi kullanırlar. Ve sizi böyle süründürürler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen cok güclü ve zeki bi kızsın. Kendini bu dağ ayısına mı layık gördün senin başarın karşısında belli ki kompleks yapıp seni küçük düşürmeye çalışan biri. Sen cok degerlisin kimsenin o degeri küçültmesine izin verme