Hep tamam dedim ama artık dur demenin zamanı geldi sanırım. Sizce bunu yapsam ne anlar kocam, yola gelir mi? Maddi gücüm yerinde çocuğum var onunla birlikte gitmeyi düşünüyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence artık ona bir bedel ödetmenin vakti gelmiş gibi görünüyor. Böyle yaparak ona göz dağı vermek bir şeyleri farketmesin de etkili olabilir. Her zaman bu şekilde davranmak elbette doğru değil! ama devamlı bu şekilde tartışmalar oluyorsa, uyarılara rağmen bir düzelme olmuyorsa, bu konuda ben sizin kararınızı doğru buluyorum. İkinizin de bir şeyleri oturup sakince düşünmeniz açısından etkili olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende o yuzden gittim. Artik dur demem lazimdi. Annesiylede konustum arada kaldigini soyluyor dedim. Onada goz dagi verdim cekil aradan dedim anliyacaginiz.
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle benim yaşım 26 ve tecrübe ettiğim bir şey varsa o da evi sürekli terkedip gitmemek ve bir kere gidiyorsan dönmemeyi de göze almalısın. Evet gidersen uzun süre dönmezsen burnu sürtecektir ama eve geldikten bir süre sonra yine aynı insan olma ihtimali var o zaman ne yapacaksın tekrar mı gideceksin? Ben bunu tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum ben baba evine çok gittim ama keşke gitmeseydim eşimle çok kötü şeylerden geçtik yeni evliydim bir sürü kavgamız oldu eşimi çok seviyorum ama maalesef bazen anlaşamıyoruz bu demek değil ki sen eşinin yanında kal ayrılma gitme gibi bir şey söylemiyorum. Ama burada git tabi diyenleri de dinleme lütfen. Evet çocuğun var benim de var öncelik olarak düşünmemiz gereken kişiler onlar kesinlikle güzel bir aile ortamında büyümeyi hak ediyorlar eğer ona bunu veremeyeceğinizi düşünüyorsanız o zaman tek yolu ayrılıktır. Çocuğun psikolojisi öyle ya da böyle illa ki bozulacaktır ama bi o kavgaları görmesi var bir de ayrı olup ayrılığın yarattığı travma var seçenek sizin. Ben çok gittim anne evine en son onlardan da darbe yedim sonra bir daha gitmedim şimdi ne kadar kavga edersek edelim onu kovuyorum eve almıyorum sınırlarımı belirttim aşarsa yallah yani anne baba karıştırma ile olacak işler değil sen kendine güven kendi ayaklarının üstünde durabileceğine inan şükür ki ben en son o net tavrımdan sonra bir daha çizgiyi aşmadı
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu olumlu bir yöntem değil. Hep tamam dedim ama artık yeter diyorsan tamam dememekle başlayabilirsin. Aranızdaki tartışma ne boyutta bilemem ama bana kalırsa sağlıklı ilişkilerde kişinin varlığı bir tehdit olarak kullanılmamalı. Hele de olaylar çok ciddi bir boyutta değilse, aile işin içine girmemeli.
00 Yorumla
+1 yılKaçarak hiç bir şeyi çözemezsin, tamam şu an baba evine gittin unutuldu konuşulmadı tekrar barıştınız ilk tartışmada eski kavganın etkisi kat be kat fazla olacak.
Çözülmemiş hiç bir şeyden kaçış yok, bağıra çağıra kavga edip küsüp ağlayıp darılıp çözmek en doğru karar şu aşamada.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
96Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zor akıllanır gadası
00 Yorumla
+1 yılBu doğru bir yol olmaz. Eşinizi yola getirmek sizin vazifeniz değil bu sekilde yaparsa siz siz dahi yoldan çıkabilirsiniz.
Öncelikle basit olarak yapılacak şey; Bu ilişkide en çok hangi konularda tartışıyoruz? ve benim iletisim kurarken yaptığım hatalar neler? Diye durustce kendinize bu sorulari sormak , düşünmek ve acıtsa da gerçeklerle yüzleşmek kiymetlidir.
Kendimizi düzeltmeden başkasını duzeltmeye, adam etmeye, dogrultmaya çalışmak beyhudedir. Bu şekilde daha kolay olacaktır işler emin olun.
50 Yorumla
+1 yılÖncelikle evlenmek birbirinin tapusunu almak ve hükmetmek demek değildir. Karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı ortak bir yaşam olması gerekir. Bir anlaşmazlık Konusu varsa ve birçok defa konuşulup orta yol bulunamıyorsa daha fazla yipranmaya gerek yoktur. Yurumeyecegine eminseniz ve mali olarak yeterli iseniz TEK BAŞINIZA ayrı eve çıkmanız ve dönmeyi düşünmeyip ayrilmalisiniz. Gurura kapılıp boşanma davasını siz açarsanız bundan maddi ve manevi olarak siz zarar görürsünüz. Bırakın mahkemeyi kocanız açsın.
Boşanma tek çözüm değildir, aslında çocuğunuz olduğu için çözüm de değildir. Bunun yerine adli yaptırımları uygulamanız daha UAYRI NİTELİĞİNDE hareketler olacaktır.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kocan buna izin vermez, vermemeli. Bu durumu önce kocanla karşılıklı oturup, iki medeni insan gibi konuşup probleminizi çözmeye çakışın. Bu mümkün olmuyorsa, her ikinizin de sevdiği değer verdiği bir yakınınızın hakemliğinde karşılıklı oturup birbirinizden beklentilerinizi, arzularınızı, heveslerinizi, beğendiğiniz be beğenmediğiniz yönlerinizi konuşup bunların mantıklı çözüm yollarını hakem arkadaşınızın önerilerini dikkate alarak teyitlelerek tespit edin. Birbirinize de bu hususta zaman tanıyın. Olmuyorsa annenizin evine gştmrk değil boşanmayı bile düşünebilirsiniz. Ders verme ders alma çağınızı geçtiniz. Kimse kimseyi bu yaştan sonra eğitemez. Kolay gelsin efendim. Mutluluklar diliyorum. 😎
00 Yorumla
+1 yılGidiyormuş gibi yapıp geri gelmek adamda daha çok nasılsa geliyor duygusu geliştirir ve hata yapma konusunda daha rahat davranmaya başlar
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığınız tartışmalar seni oldukça mutsuz ediyorsa ona bir tepki gösterebilirsin bir duruşuna olduğunu hissettirebilirsin Ailenin yanına gitmek kocanın hatalarını anlamaya yeter mi yoksa bu daha da büyür mü bunu en iyi bilecek bir şey sensin çünkü en iyisi sen tanıyorsun Yapacağın şeyin olumlu ve olumsuz yerlerini düşünerek hareket etmelisin
11 Yorumla
Soran+1 yılBaska cikar yolun kalmadi. Dedigim gibi kotu davraniyor. Beni kayip edecegini ona hissettirmem lazim. Gidermis demesi lazim. Kendi bilir abla artik yoruldum.
- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bir erkek aldatıyorsa, yine aldatacaktır. Boşanın. Eğer bir erkek küfür ediyorsa, yine edecektir. Boşanın. Eğer bir erkek kötü davranıyor veya şiddet uyguluyorsa, yine uygulayacaktır. Boşanın. Hiç kimse düzelemez olduğu gibi kalır. Kısacası ayrılın, ayrılın, ayrılın. Boşanma davasını açın ve eğer kalacak yeriniz yoksa anne babanızın yanına gidebilirsiniz tabi. Sizi seve seve ağırlamak zorundalar. Tabi vicdanlı iseler.
11 Yorumla- +1 yıl
Adamı karşınıza alıp insanca konuşmayı deneyin yine aynı şekilde tartışıyorsa kendinizi kurtarın o adamdan. Sakın düzeltmeye falan çalışmayın, düzelmeyecektir çünkü.
+1 yılÖyle olmaz bu işler. Ayrıl, bir kız arkadaşınla kendi evine çık. Baba evi de zor iş. Bir yaştan sonra ana babanın evinde yaşamak zor oluyor. Başka erkek bulursun. Kendin için yaşa. Erkekler hayatın tatlısı. Kendine bir hayat kur önce. Erkek bol. Böyle akıllandırtmaya çalışmakla falan olmaz bu işler. Ankara 'da yaşıyorsan yardımcı da olabilirim.
10 Yorumla
+1 yılNeyi payalaşamıyorsunuz orta yol yokmu bak kadınlar daha olgun ve akıllı soruna odaklanın eşiniz sizinle bir soruna var ortada bir sorun var soruna bulun sen kafanı toplamak için babanın evine git biraz orada kal eşin yanlız kalsın seni özlesin sonra eşin gelsin konuşun sevgi saygı biterse evlilik biter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Tartışma sebebini de yazarsan sağlıklı cevap verebiliriz.
"Belki kocan haklı ve o yüzden tartışma sebebini yazmıyorsun." diye düşünebiliriz eğer sebep yazmadan böyle bir soru sorarsan.Şimdi tartışma sebebini yaz ben de ona göre yorum yapayım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış anlamayın ama bu baba evi otel mi kullanmayın blöf yapmak adına o gitsin biri de ayri olalım de o gitsin sen niye gidiyorsun ara verelim de ve böyle düzelmez kavga etmek yerine tirip atmak yerine kimse yerine eskiden neyi fazla yapıyorsam anlayacaksın z konuşacak az kavga içinde olucak az ilgi vereceksin ama güler yuzlulukle ve sorun çıkacak bile olsa bi süre alttan alacaksın böyle yolla gelir anca
117 Yorumla
Soran+1 yılKendi git dedi bana. Bende gittim. Sorun annesi annesine yaranmami istiyor bende red ediyorum. Geldi Bugun. Soyledim ailemin yaninda annene gitmek zorunda degilim bana basKi yapamazsin dedim, ayrica geldiklerinde hizmet ediyorum Bu Yeter Benim icin peslerinde kosamam uzuluyormu uzulsun Benim hayatimdan onemli degil dedim.
Cevap sahibi+1 yılNe oluyor bu kadına dusuncesini vermelisin kavga etmiyor ama ilgi vermiyor ama ben bunca şey yapıyorum sorun da etmiyor biseyde demiyor düşüncesi olmalı adamda 😎
Soran+1 yılZaten o moddayim Şu an . Bildigin takmiyorum artik.
Cevap sahibi+1 yılYanlış davranislar önce eşini eline alacaksın sonra böyle konuscaksin ve eşini iyi tanıyan sensin ona göre taktik gelistirceksin
Cevap sahibi+1 yılAma kavga da etmiyceksin güler yüzülde olucaksin tamamen tiripli tavırlı olmiycaksin
Cevap sahibi+1 yılAncak bundan anliyorlar
Soran+1 yılNasil elime alcam kocami.
Cevap sahibi+1 yılTaktikle
Soran+1 yılHangi taktikle soyle
Cevap sahibi+1 yılTrenyolla git esra ezmecinin kitaplarını al yanlış anlama reklam değil öneri bak bakalım nasıl mum oluyor o koca gor
Cevap sahibi+1 yılAçık açık anlatamıyorum dediğim gibi normal olcak ama az az herşeyden sorun cikmiycak hep ne oluyor diycek bu kadına yoksa bi bok tan anlmiyolar
Soran+1 yılHangi kitabi oneriyorsunuz ismi ne
Cevap sahibi+1 yılEzmecinin 5 kitabini al oku
Cevap sahibi+1 yılYaz çıkıyor orada
- +1 yıl
Esra Ezmeci mi? 🤣
https://youtu.be/x9YSpPDIcgE?si=j48nSc0jmwvhEnhO
Cevap sahibi+1 yılHe ondan
Kocanın huyunu suyunu sen daha iyi bilirsin. Kıymet görmediğin ilişkide de durma derim. Yalnız şunu da bil kimsenin ilişkisi dört dörtlük değil.. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma. Attan inip eşeğe binme. her şey çok da iyi olabilir daha da kötü olabilir. İyi tart herşeyi iyi analiz et.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Son kez onu sağlam bir uyar ve tehditkar konuş ve yapayabileceğini söyle halen olmazsa baba evine gidin elinde sonunda yanlış yaptığını anlar anlamazsa da sonucuna katlansın HİÇ ÜZÜLME
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSimdi sebepleri yazmamissin evvela. Belki tartismanin sebebi sensin, bunu bilmiyoruz. Ayrica coluk cocuk sahibi koca adam ama hala egitilmemis bir hali var ise o yastan sonra sanmiyorum sen egitebilesin. Sacma sapan iliskiler. Kusura bakma ama adam olamamis insanlarla evlenip evlenip cocuk yaparsam adam ederim doye dusunuyorsunuz, olmayinca da kiskandiriyim o zaman yola gelir diye medet umuyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen babanın evine gidince falan o adam düzelmez yani sanmıyorum açıkça boşa arkadaşım boşa aman ir de erkekle mi uğraşacaksın yani tamam ben mesela çok evlilik şey yapan bir insanımdır evlilik evlilik iyidir falan derim de yani böyle mal koca olduğu zaman Ama tabi bunları yapmadan önce bir Al karşına adam akıllı konuşun ondan sonra gene mi değişmedi boş ver gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte tartışmalar, anlaşmazlıklar olabilir, kişiler bunu konuşarak arasında çözebilir, evlilikte kişiler yapıcı olmalıdır ama bazen uyuşmazlıklar da olabilir tabiiki, bunun sonucunda çok da uzatmaya gerek yoktur
00 Yorumla
+1 yılNe demiş eskiler
Seni değersiz hissetiren bal olsa kasende altın olsa kesende tutma
O yüzden ekonomik özgürlüğün de var. Neden onun egosunu tatmin etmek zorunda hissediyorsun ki08 Yorumla- +1 yıl
Kendisi aile olduğunun farkında olmayan anne kuzusu biriyle evlenmissin geçmiş olsun.
Ona annesi ile mutluluklar dileyip yolları ayir.
Soran+1 yılO yuzden gittim zaten abi. Anneme mesaj atti canimdan cok seviyorum anlamiyor ama yazdi kocam. Almaya geldi beni dun. Dedim ailemin yaninda birdaha Annen icin benimle tartisma ben ne istiyorsam onu yaparim Sen Annen uzulmesin diye benimle arani aciyorsun Ama ben hayatimi annene göre sekillendiremem Bunu benden bekleme yapamam dedim. Kabul etti. Ayrica annene cok duskunsun ne beni ne kizimizi gozun goruyor dedim. Tasincaz ayrica baska yere uzaga gidecez Kabul edersen gelirim dedim. Kabul etti geldik Şu an evdeyiz. Ama ne olur Bilmiyorum.
- +1 yıl
İnşallah sözde kalmaz.
Soran+1 yılInsAllah. Annesinede goz dagi verdim onunlada konustum oglun arada kaldigini soyluyor dedim.
- +1 yıl
Aynen annede artık elini ayaginu çekmesi gerek. Siz aile oldunuz. Bu şekilde evliliği bu tarz anneler yıkıyor cogunlukla
Soran+1 yılEvet nevarda ortada arada kaldi oglun dedim Oda Evet ne var ortada dedi. Bende ne soyluyorlarda arada kaliyorsun dedim anneside yoook ben birsey demedim demem dedi, bende Anne Benim evimin gecimi huzuru daha onemli dedim. Artik ne anladi Bilmiyorum
- +1 yıl
İnşallah anlamistir
Soran+1 yılUmarim. tasincam zaten. Kimseye acimiyorum.
+1 yılakıllansa bile geçici bir süre fayda sağlar. tekrar döndüğünde bir süre sonra eski haline geri döner. bunun çözümü ya çift terapisine gideceksiniz ya da düzelmiyorsa boşanmalısınız.
10 Yorumlaakıllanmaz erkek milleti bu tartışmalarda sessiz kal senin bitirmek istediğini düşünecek bu tartışmayı uzatmayacak sen her seferinde susarsan eğer bu yanlış anlayacak ve kendinde susacak onu var oşarak görme yok olarak gör duymamışlıktan gel be baba evine gitmen gerekmeyecek👍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ailen seni her koşulda destekleyen bir aileyse bence de git. En azından kafanızı dinlemiş olursunuz. Ayrıca senin önünü görmen açısından da iyi olur böyle bir hamle.
10 YorumlaBaba evine gitmek çözüm değil bir kaç gün orada kalırsın tamam bir daha olmaz deyip gönlünü alır bir zaman sonra aynı sekilde devam etmeye başlar
Bu arada kaç senedir evlisiniz?20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen baba evine gidince oda aradaki boşluğu fırsat bilip eve kadın atar. Çözümün kaçmak olmamalı ya üstüne gideceksin ya da hemen boşanacaksın
20 Yorumla
+1 yılBunu baba evine gitmek yerine biraz uzak kalmak iyi gelecektir diye empoze et zihnine.. İletişimin nasıl bilmiyorum ama konuşmayı dene bu da çözüm değilse destek akmayı düşün derim
00 YorumlaAbla şunu söyleyeyim hiçbir şeyi sineye çekme. Benim annem zamanında maddi gücü olmadığı için sineye çekmiş beni büyütmüş hala babamın laflarını çekiyor 30 senedir. Çocuğunu da düşün siz kavga ettikçe kötü etkileniyor ve senin yaşadıklarını sineye çekmeni kafasında normalleştirmeye başlıyor. Kocanın altında ezilmeni rol model olarak alıyor. Yapma, benim gibi olsun istemem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aynı evde yaşayınca tadı kaçıyor muhabbetin, özlem bitiyor, sevgi azalıyor uyum da yok ise daha da kırgınlıklar artıyor.. Biraz özletmek lazım belki bir hafta ayrılık, tatil..
00 YorumlaÖnce ciddi bir konuşma yap. Yine akillanmazsa al çocuğunu git. Maddi gücü olan kadının ikilemde kalması bile saçma geliyor bana. Erkeklere fazla yüz vermemek lazım.
00 Yorumla
+1 yılSorun neyse açıkça konuşun ama aynı yerde değil. Aynı yerde aynı cümleler benzer hamleleri doğurur. Huzurlu ve sakin bir anda konuyu hafiften acarsaniz çözme ulaşma ihtimaliniz yüksek.
00 Yorumla
+1 yılgidin fakat çocuk babasında kalsın biraz zorluk çeksin ki aklı başına gelsin. Komşuma aynı tavsiyeyi verdim % 100 başarılı oldu giderken çocukları bıraktı gitti. Babana gidersen asla gelmem diyen adam ayaklarına kapanıp yalvardı eve dön diye gerisini siz düşünün. b daha sizi üzmeye cesaret edemez..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılBence bu evliliğinizi daha da sarsar hatta bitirebilir çocuğunuz küçükse eğer bu ona ağır bir travma olur destek alarak öncelikle çocuğunuzu düşünerek hareket edin derim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sorunları 3. Kişilere aksettirmek doğru gelmiyor aile bile olsa. Yarın barışırsınız babanla annen ona kinlenir, çocuk üzüldüğüyle kalır gerek yok
00 YorumlaOla bilir bence. Benim bir tanıdığım vardı. Kendi evinde çok sıkıştırıyorlardı. Babasının evine geldi. Kızı da biraz kötü büyümüştü. Adam çocuğu bu kıza kitlemek istiyordu ama olmayacağını görünce gelip her şey adına özür diledi ve alıp gitti. Bunu anlatmamın sebebi durumlar çok benzer. Bi işe yaraya bileceğini düşünüyorum. Sensiz yapamayacaklarını görüp mutlaka hatalarını anlayacaklardır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKocan da bunu yapmanı bekliyorsa?
İnsnalar birbiriyle anlaşmak yerine birbirini terbiye etmeyi seçtikçe ne aile kalır ne de mutluluk10 Yorumla
+1 yılYaşınız kaç?
Kavganın sebebi ne?
Baba evine gitmek çocuk oyuncağına çevirir iyce.
10 Yorumla
+1 yılAynı durumları annemde yaşadı. Asla akıllanmıyorlar. İyice soğuyorlar ve psikolojiksel şiddette başlıyor.
10 YorumlaDüşmanınız varsa belki büyü falan yapmış olabilir başımıza geldiği için biliyorum ama yine de beni takma sadece tahmin aileler oturup konuşsun
10 Yorumla
+1 yılAkıllanmaz. Karşına alıp konuşacaksın bak koca düzeliyor musun düzelmiyor musun ona göre davranıcam diyceksin :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kavgaların sebepleri önemli. En küçük şeylerde dahi birbirinize tahammülünüz kalmadıysa ayrılmak en doğru karardır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılIliskiyi sarsar toparlayamaayabilirsiniz
Kac yasina gelmis insani cocuk gibi muameleyle duzeltemesiniz10 Yorumla Hayır ev gerçekten boşanmak için terk edilmeli, hizaya getirmek için boşanma tehdidi yapılmamalı
16 Yorumla
Soran+1 yılMecburum yoksa sonumuz yok.
Soran+1 yılAbi kac kere konustim anlamiyor.
Soran+1 yılKocam abi. Surekli Anne Baba diyor. Kavgamiz hep Onceligi kok ailesi olmasi. Kac kere konustum anlamadi. Kaynanam aradi Yeni gidiyorum dedim. Kocam aradi acmadim.
+1 yılkesinlikle evini terk etme. Evinden çıkarsan er kişi tarafından her türlü iftirayı başına bela etmiş olursun ve ailenide bu kaosun içine dahil edersin. En iyisi anlaşmalı boşanmak. sen iyi olmazsan çocuğun zaten iyi olmaz.(bir dost)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aynen akıllanır. Ev bir an sessizleşince boşanma işlemlerini hızlandırır.
20 Yorumla
+1 yılKocanıza ders vermek istiyorsanız çocuğu bırakıp gidin.
Ayrılmak istiyorsanız çocuğu alın gidin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllanmaz ama sen gidersen gayet akıllıca davranmış olursun ne demek istediğimi anladın değil mi?
00 Yorumla Baba evine gitsen bile ailene gitme sebebini söyleme birgün eşin akıllanır ve tekrar mutlu günlerinize döndüğünde ailen eşine aynı bakamayacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılMadem maddi gücün var bu saçmalığı ne diye çekiyorsun bunca zaman. Varlığınızdan minnet duymayanı yokluğunuzla terbiye edeceksiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKavga ediyosanız çok fazla, odaları ayırın sadece haftada 1-2 kez sev işmek için bir araya gelin bı süre de öyle deneyin?
00 Yorumla
+1 yılBence git başta tavrını net gösterseydin tekrarlayamazdi şimdi tepkini net koy ama gitmesini de göze al
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ayrilik soz konusuysa 2 sey cok onemli, maddiyat ve aile destegi. Varsa dusunme git. Ya adam olsun ya seni kaybetsin. Tabi ne yasiyosunuz bilmiyirum
00 Yorumla
+1 yılYola gelmedi olmasın derdin boşanmak olsun.. kocan yola gelmez %99
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi kayip eder.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbir süre ayrı kalmak iyi gelir. kocanı tanımıyorum ama karaktersiz biriyle kısa vadede kötü uzun vadede yine iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılBaba evine gidersen, o an yatağına başkasını getirebilir yalnız haberin olsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Yani maddi gücün varsa kimseye muhtaç değilsen çekmek zorunda değilsin.
10 YorumlaKadın evini terk etmez otur evinde bırak gitmek istiyorsa o gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bu eşine bağlı gerçekten evliliği düzeltmek isterse işe yarar ama düzelebileceğini inancı yoksa senin evden gitmen hatta çocukla gitmen işine bile gelebilir
10 Yorumla
+1 yılİyi günde kötü günde lafını dinlemeden evet diyenlerdenseniz evet..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzlem girer düzelir bidaha bozulur bende aynı durumdaydim egosunu yerle bir ettim önceden kabaran adam şu an ezik gibi bazen çok totolarini kaldiriyoruz bence ondan babanın evine gitsen sorumluluğu hafifliycek rahat edicek gelince bı dönem iyi olucaksin yine aran bozulucak bunlar kalıcı cozum değil dert neyse üstüne gitmek lazım sorunu çözün ozün bence biz niye her zaman kavga ediyoruz sorunumuz ne diye ya sürekli alttan alican ya da onsuzda yapabildigini gostercem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Kocanin beyni yanmış o kafadan sana hayır değil anca zarar gelir boşa gitsin...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılAnnesini sevmiyorsun neden? Haftada bir git yanına 1 saat otur gel. Ne şiş yansın ne kebap.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasını bulur yani çok zor bir şey değil bu kadar kendinizi önemini hissetmeyin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ancak aldatırsan akillanir, aldat onu
00 Yorumla - Devamını Gör (109)
Devamını Gör(154)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyim, kocamla çok tartışıyoruz gün geçtikçe dozu artıyor. Baba evine gitsem akıllanır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler