Sana ait olan bir gün seni bulur mu?
Ay sen ne güzel bir oğlansın be.. 😅 Görürsün bak ben seninle evlencem.. 😂
Sana ait olan bir gün seni bulur mu?
Ay sen ne güzel bir oğlansın be.. 😅 Görürsün bak ben seninle evlencem.. 😂
Coğrafya kaderdir. Doğduğun ev kaderdir. Ama yaşadığın hayatta kadere sen yön verirsin. Hayat herkese güler, herkese şans verir ama değerlendirebilenlerin sayısı çok azdır.
Çocukken aşık oldum mu hatırlamıyorum. Çelik çomak oynamak daha zevkliydi çünkü 😂
Ama ortaokuldaki aşkımın gülümsemesi hala gözlerimin önünde. Şimdi düşünüyorum da bana çok şans vermiş ama kullanamamışım. Yıllar sonra sosyal medyada buldu beni. Şimdi 3 çocuk annesi olsa da gülüşü hala aynı.
Vay hala unutulmamış.. 😄
Takip ediyorsa boşuna değildir diye düşünüyorum.. 😄
Benim sosyal medyalarım açık. Dışardan da görebilir. Biz sevgili olmadık zaten ama Ortaokul Lise ve Universitenin 2. sınıfına kadar yaklaşık 8 yıl devam eden ve mükemmel bir dostluğumuz vardı. Birbirimize açılamadık. Belki o benden bekledi olmadı. Bilmiyorum. Ergenlikte bu kadar uzun süre devam eden bir samimiyetin arkasından bir dost olarak da merak edip bakması normaldir ya. Duygusal bişey olduğunu sanmıyorum.
Hımm öyleyse o zaman durumlar başka.. 😄
Muhtemelen hayırlısı böyleydi belki de.. 😄
Kadere inanıyorum abla, ama benim kaderim sanırım yalnız kalmak. Sevdiğim insanlar birbir vefaat ediyor birini sevdim çekti gitti, sevdiklerimin çoğu hasta. Ben de bu yüzden fazla yaşamak istemiyorum, bunu söylediğimde insanlar isyan ediyorsun diyor isyan değil bu abla vallaha sıkıldım artık sevdiklerimi bir bir kaybetmekten.
Yaşadıkların çok ağır olabilir ama güçlü olmalısın.. İnsan sevdiklerini kaybedince psikolojik olarak böyle düşünüyor.. Eğer içinden çıkamadığın bir durum söz konusuysa psikolojik destek alman senin yararına olacaktır.. Allah sana güç kuvvet sabır versin..
Cümlemizden inşallah.. 😊
Rica ederim.. 😊
Günaydın. çocukken aşık olduğum bir kız olmadı hiç sadece okulda olmuştu ama o da aşk değildi zaten 13 yaşında ne aşkı :D.. ama maalesef aşkı bulacağıma inancım yok. çünkü öyle hissediyorum bir kez bile olmadığı için artık insan hep böyle gider diyor..
Vardır bir yerlerde kısmetin illaki aşık olacağın bir insan..
Teşekkür ederim.. :)
Rica ederim.. İyi düşün iyi şeyler olsun.. 😊
Öyle yapıyorum.. inşallah olur. 😊
Kader, nasip, hayır, rızkı gibi şeylere inanıyorum. Ne yazıldıysa o 🥺
Kesinlikle canım hakkımızda hayırlısı olsun..
Rica ederim kuzum.. 😘❤️
Cevap
8Cevap
Değer verdiğim insanı severdim derdim ki Allahım neden böyle sonra sınav oldum anladım ki olmazmış kendisine de dedim senin gibi biriyle olmazmış kadere inanıyorum bence bu yaşadıklarım hep Allah'tan imtihan bana hala şu yaştayım hala riskli sınavlarım
Evet kadere her zaman inandım çocukken olmasa bile en azından yetişkin olduğumuz dönemde karşıma doğru insan çıkacağını farkındayım
Çocukken olanlar güzeldi o zaman da kaldı. Beni kimler kimler istedi inanmazsın 🤣
Kimler kimler istedi saysana.. 😂
Dayımın kızı resmen yüzüme söylemişti o zaman 25 yaşlarında iken. Teyzem sürekli derdi kızımı sana vereceğim diye. Bir de uzaktan tanıdık vardı. Annem de istiyordu onun kızını ama gel gör ki bende ki inadı kafamın dikligine gittim 😂
Ya kuzen demek kardeş demek değil mi.. 😄 Peki anneni dinlemediğin için pişman mısın.. 😅
Kuzen evliliği yapılır bizde. Evet bazen diyorum keşke annemi dinleseydim ya da hiç evlenmeseydim diye
Kuzenim benim kardeşimdir ya.. Hiç öyle bir düşünen olmadı çok şükür.. 😄
İşte beni isteyen çok oldu 😂
Tepkimden dolayı kimse diyemez ki.. 😄
Sen kadınsın ben erkek ama bir de öyle düşün 😄
Ne fark var bence hiç bir fark yok.. 🤔
Erkekler istenir mi yaa
😂
Seni istemişler ya işte.. 😄
Farkı var işte onu diyorum 🤣 demek ki al benim varmış 😂
Erkeğin istendiği nerde görülmüş.. 😄
Kemal Sunal filminde 😂
Örnek oldum işte 🤣
😄😄
düşünmedim zaten herkese yüz veriyordu herkesi öperdi gidip dfkljsşhks
😂😂
Dünyada gördüğüm en güzel gözler seninkiler
Bak ben senlen evlenceem 😂😂
😂😂
Öyle bişey düşünmedim ama kadere inanırım kısmette ne varsa odur bilemeyiz ne olacağını
Çocukken aşık olduğum kişiyi gördüm çok çirkinleşmiş 😃
Hiç düşünmedim. O zaman çok farklı oluyor her şey
Kadere inanırım.
Öyle bir düşüncede olmadım. İyi ki olmamışım
Kadere ınanıyorum
Yani çocukke aşık olduğumuz kişi de sonuçta bir erkek yani evlenme ihtimali var
Ama aşık oldum diye değil
O kişi sadece ihtimal
Onlar yalan yalan inanma yok öyle şeyler
kadere inanırım
kadere inanırım
Kadere inanırım