Beraber kahvaltı yapmak ilgi olarak gösterilir mi?

Evleneli 6 ay oldu henüz. Bundan önceki süreçte de toplam 3 senelik bir beraberliğimiz var. Çok iyi anlaşan bir çiftiz yani öyleydik. Trip atmayı yapı olarak sevmem eğer sorun olduğunu düşündüğüm ne varsa da direk konuşmayı ve neye takıldığımı söyleyerek çözüm bulmaya çalışan bir kızım. Tabiki de her erkek gibi eşim de kurduğu 4 cümle ile çözüm bulmaya çalışıyoruz. Klasik ''saçmalama, abartma, ne alakası var, off tamam ''. Tek sorunumuzda oynadığı oyun. Evleneli 2 haftalıkken bile oyuna girdi ki bence aşırı aşırı saçma. C*nsell*k konusunda da ben sürekli onu tatmin etmeye çalışan işte her türlü kıyafeti giyip gerekli özeni gösteren bir kızım. Çalışıyorum buna rağmen her akşam yediği yemek bile özenli ve ertesi günden kalma bile oolmadı. (Eğer hasta vs değilsem ) Ben bu kadar gerekli özeni göstserieken de bu kadar ilgisiz olmasını ben mi büyütüyorum anlamadım. Sürekli 2 günde 1 oyun oynamak istiyor. Beraber yemek yemeyi ya da kahvaltı yapmayı gösterdiği ilgi olarak görüyor. çözemedim arkadaşlar.

Beraber kahvaltı yapmak ilgi olarak gösterilir mi?