Ben ve iki arkadasim a hastanesinde diger arkadaslar ise y hastahanedinde calisiyorlar , iki hastahane de birbirne yakin olmasina ragmen bizden ekstra ucret aliyorlar , sebebini sordugumda ise siz guzergah disinda kaliyorsunuz ve az kisisiniz vb bu zaten bizim servisimiz vb diyorlar , servis once bizi birakiyor sonra bu arkadaslari birakiyor , eve giderken ise once bizi aliyor sonra o arkadaslari aliyor , az kisi olsak bile bizim hastanede kim calisirsa calissin sonuc olarak her yil bizimkilerden ekstra ucret aliniyor , kendimi savundugumda ise bir baktim benim yanumda calisan diger karsi tarafi savunuyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Konuyu şöyle anladım iki tarafta hastanede çalışıyor ve servis var sizler servisle gidiyorsunuz ve servis sizden ücret alıyor bu mu konu
Hayir iste once bizi birakiyorlar sonra donup onlari birakiyorlar , eve giderken ise once bizi sonra onlari almis oluyor servis ve onlar illa da ekstra ucret istiyor bizden , sebebi de neymis asil guzergah kendi hastaneleriymis
Şimdi oldu peki 2 hastanenin de servisi aynı mı peki yoksa ikisinin de servisi var mı
Ya iko hastanenin de servisi ayni ama bunlar tutturmus bu bizim hastanenin servisi diye
İki hastaneninde servisi 1 se öyle ek ücret olmaz ne o öyle üç kağıtcılık bu
Eee iste istiyorlar
Bunu Servis yönetimine söyle o zaman
En basta onlar istiyor zaten hakkim helal degil cidden eger ki ortada bir haksizlik varsa ki bana gore var
Herkes aynı parayı vermiyorsa bu haksızlık tabi ki
Ne saçma ya haksızlık yapmışlar. Söyle düzeltsinler sinirlenirmişler gece gece
Ya hastaneler birbirine yakin neymis ters yonder kaliyormuz bizimki , ya yemin ederim bizim gelis gidisimiz topla onlardan daha kisa mesafe olarak , sebebini de bu bizim hastanenin servisi , istesek sizi almayiz mecbursunuz konumuna sokuyorlar bizi
Ya cidden kim ilgileniyosa ekstra para vermek zorunda değilsiniz. Sinir oldum bak 😂
Ya neymis kac senedir boyleymis cidden asiri sinir oldum ve tuhaf olan sey , benimle ayni hastanede calisan bir arkadas da onlarin dediklerini begenmis sohbette
Şikayet et. Cimere yaz. Beğenmiş dediğin nerde ne yazmışlarda beğenmiş içeriği bilmiyorum 😅
Hayir iste once bizi birakiyorlar sonra donup onlari birakiyorlar , eve giderken ise once bizi sonra onlari almis oluyor servis ve onlar illa da ekstra ucret istiyor bizden , sebebi de neymis asil guzergah kendi hastaneleriymis
Tamam yaz cimere, sende sakin ol böyle sinirlenmee 😂
Asiri sinirliyim gidip ustlerimize sikayet etsem mi
Bence et, çözülmezse cimere edersin çözerler arkadaşın niye beğenmişse
Benle ters galiba o yuzden
Seni tanıyo mu peki
Evet ayni yerde calisiyoruz
Sevmiyo pek seni heralde
Ben de
Servis sağlayan kim, anlaşma vb kiminle yapılıyor
Y hastanesinde inip, binin.
O sekilde yapamayiz ozellikle kisin fakat onlarla beraber ayni ucreti oduyoruz bizden daha fazla aliyorlar , sebebi ise neymis guzergah farkliymis bu servis aslinda kendi hastanelerinin servisiymis bilmem ne ya tamam da bu servis iko hastaneyide goturup getiriyor km hesabi degil kisi hesabi yapiyorlar
Hastane servislerinin calisanlardan para aldığını bilmiyordum ben.
Bu döner sermaye bir çalışanlara, dònmüyor herhalde
Kurum servisi ya, halk otobusune bindigimizde dahi hangi durakta binersek binelim kisi basi her yetiskin ayni ucreti veriyorsa bunda da ayni olmali , otobuste bir onceki durakta inen kisi ya ben daha once indim yari fiyati vermem gerek demiyorsa serviste de aynisi olmali ama bunlar tutturmus guzergah disi kaliyorsunuz bilmem ne , halbuki biz de donuste onlarin bahcesine kadar gidip bekliyoruz
Onlarin bahcesine kadar zaten gidiyorsan.
Dediğim gibi y hastanesinde inip, bin.
Zsten anladigim kadariyla grupsunuz. Goreceksin ki hastanenin stresli ortamindaki sohbet ile acik havada yirurken ki sohbetler çok farklı oluyor
Ee bu daha saçma.
Dövesim geldi söförü şu'an ama şiddetten uzak durmak lazım tabii ki.
Bak bende kıl oldum şu an kendime yeni bir dert daha edindim
Nasil savunmam gerek kendimi
Konu soğusun ses cıksrtma. Unutulsun. Sonra serviskngüzergahına çivi at lastigi pstlasın
Sinirliyim
Farkındayım. Öyle bir mantıksızlığa, mantıklı cevap vermek istemedim bende zaten.
Mantıksız bir eyleme, mantıklı bir çözüm üretmeye çalışmak insanı yorar
Haklisin
ilgiçnnç
Sence kim hakli ve bunlar bizim fazlada para vermemize asla bir sey demiyor aksina ben ses cikarinca diger hicanin tarafini tutuyorlar
Kocasinandakimi?
Evet...
Ya hastaneler birbirine yakin neymis ters yonder kaliyormuz bizimki , ya yemin ederim bizim gelis gidisimiz topla onlardan daha kisa mesafe olarak , sebebini de bu bizim hastanenin servisi , istesek sizi almayiz mecbursunuz konumuna sokuyorlar bizi
Hangi hastebe