Arkadaşlar ilk buluşmamız olacak her şey son anda aklına geliyor sanki hediyemi almak istemiyor alma dememi mi bekliyor anlamadım?

Arkadaşlar birkaç kere istemiyorsan almayayım dedi sesli konuşmada bende karşımdaki kişiye bırakırım onun içinden geleni yapması önemli dedim geçen gün de erken yola çıkacağım hediye alamayabilirim muhabbeti vardı o gün 8'de yola çıkmayı düşünüyordu ama 10'a çektik sonra dedi ki sen otogara gelme ben oralardan alırım devamlı bir ihtimalle bağlıyor sanki hediye almasını almaya gönlü mü yok anlamadım bugün de ss'te görüldüğü gibi bir konuşma oldu sizce alma dememi mi bekliyor ve ne yapmalıyım?
Arkadaşlar ilk buluşmamız olacak her şey son anda aklına geliyor sanki hediyemi almak istemiyor alma dememi mi bekliyor anlamadım?