Memelerim çok çok küçük ve kendimi kadınsı hissetmiyorum. Herşeyim fiziğime bayılıyorum. Ancak memelerim küçük. Ne yapacağım? Ne kullanmalıyım? Kremler işe yarıyor mu almalı mıyım?
Saçma sapan şeyler yazmayın.
Saçma sapan şeyler yazmayın.
Ksde bunu bilecek pek kişi çıkacağını sanmıyorum. Benimde bilgim yok ama mantık yönünden öneride bulunabilirim. Krem veya masaj tekniklerinin işe yaracağını açıkçası sanmıyorum. Bu senin genetik olan bir şeyin estetik ameliyat veya silikon dışında çözüm yok gibi gözüküyor. Kafana çok takmıyorsan bence yaptırma çünkü ameliyat sonuçta riski var boşu boşuna riske gerek yok. Fakat kafana çok takılıyor ve moralin bozuluyorsa uzman bir doktorla konuş neler yapılabilir iyice öğren ona göre kararını verirsen daha iyi olur. Konuyla ilgili uzman doktorlara danışırsan bence daha sağlıklı bilgi alırsın. Krem filan işe yarayacağını açıkçası sanmıyorum. Hadi mantıken en fazla hafif büyütür belki anlık bişidir o da kısa süreli ama kalıcı değildir diye tahmin ediyorum.
Yaramaz
Bugüne kadar duymadım belli bir yaşın üstüne çıktıktan sonra memeleri değişeni
Anca hamilelik emzirme dönemi vs ama sonra yok
Hiç bişey yapmayacaksın seni beğenen böyle beğenecek beğenmeyen küçük oğluna almasın derler bizde
Cevap
12Cevap
Yaramıyor maalesef benimkilerde 70 beden ayakta iken bi tık gideri var ama sırt üstü uzandığımda dümdüz bir görüntü ve beni çok etkiliyor bu durum maddi imkanin olsa direkt ameliyat olurdum ama güzellik merkezlerinde 2-3 bin arası 1 sene kalıcılığı olan memeliftng uygulamalari oluyormuş onu deneyecem tavsiye ederim
Aaaaa öyle bir şey var mıymış ilk kez duyuyorumm
Yaptırdın mı acabaaaa
Bu arada benimkiler de öyle 🙂↔️
Saçmalama erkeklerin hepsi iri sevmez, ben küçük severim mesela
Erkek için yaptığımı kim söyledi
Ben kadınsı hissetmiyorum böyle
75-80 B
Minyon değilim pek
163-54 kg
19.
Ne 17?
19 yaşındayım. 54 kilo 163 boy
Ne biliyim tek sorun göğüsüm. Fiziğim gayet iyi
Arkadaşlarımın baya büyük istedigim gibi
Silikon harici hiç bir şey işe yaramaz. Emin ol küçük memeden hoşlanan çok erkek vardır, olanı benimseyerek yaşamaya devam 😉
Kendim için erkek için değil
sakın büyütme sırf küçük meme seven biriyim ben. çok estetik duruyor ufak memeli olanlar
kremler işe yarasaydı plastik cerrahları meme büyütme ameliyatına girmezdi
Deneme yaramaz cilek yagi ile masaj yap
Çilek yağı buyutur mü?
Krem ile büyümez mümkün değil öyle sev onları
Kaç beden ki?
75-80 ya da daha küçük..
Hayır tabikide ya, egzersizleri var ne kremi
Egzersiz işe yaramıyor diyorlar
Yaz bana
Ama çok oynarsa hep diklesir hem büyür
Yaramaz
Hepsi tezgâh