Diğer Bu cocuk günes kremini kendime kullanabilirmiyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cocuguma almistim fakat onun ihityaci yok hem marka cok iyi banada olurmu bende kullanabilirmiyim korurmu? Yoksa tek cocuklarimi koruyor Bu cocuk günes kremini kendime kullanabilirmiyim? Cevapla Marka Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nameofnominie Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 71% +1 yıl Yo. Kendine de kullanabilirsin. Cok daha koruyucu olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Süper ben cocuklar icin denilince dedim acaba büyüklere olmazmi Yorumla
dktthe Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 103% +1 yıl korur sadece icerigi daha hassastir bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladim hem daha iyi degilmi zararli maddeler yoktur icinde Yorumla dktthe +1 yıl kesinlikle Yorumla
satiriasis20 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Daha iyi korur seni 50 faktör 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ama bebekler icin ya Yorumla satiriasis20 +1 yıl Kuzum bebeklerin cildi daha narin değilmi daha iyi koruması gerekiyormu? Yorumla Soran +1 yıl Benim cildim bebek cildi degilki canisi o yüzden ya korumassa diyorum 😂 Yorumla satiriasis20 +1 yıl Çiçeğim sen tersinden düşünüyorsun olayı sanırım, güneş ışınları sana zarar veriyorsa bebeği yakar, bu krem bebeği koruyorsa seni hayli hayli korur, yetişkinler 30 faktör 40 faktör kullanır maximum Yorumla Soran +1 yıl Anladim canım tamam 👍 tsk ederim Yorumla satiriasis20 +1 yıl Reca ederim canım ne demek :D Yorumla Soran +1 yıl 😂😃 Yorumla satiriasis20 +1 yıl öpüyorum, nere gidiyorsun tatile Yorumla Soran +1 yıl Hemüz belli degil normal gündelik icin kullaniyorum ben zaten günes kremi Yorumla satiriasis20 +1 yıl hiç dikkat etmemiştim güneş kremi olunca direk deniz geliyor insnaın aklına, geçersen bu taraftan el sallamayı unutma Yorumla Soran +1 yıl tamam dir yasin kac gercek yasin? Merak ettim Yorumla satiriasis20 +1 yıl 40 yaşındayım Yorumla
gökkota Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ben kullanıyorum, kötü bir etkisini görmedim 😋 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cocuk icin olanimi Yorumla Soran +1 yıl Bisey olmaz zaten sadece cocuklara oldugu icin korurmu diye düsündüm Yorumla gökkota +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yo. Kendine de kullanabilirsin. Cok daha koruyucu olur
Süper ben cocuklar icin denilince dedim acaba büyüklere olmazmi
korur sadece icerigi daha hassastir bence
Anladim hem daha iyi degilmi zararli maddeler yoktur icinde
kesinlikle
Daha iyi korur seni 50 faktör
Ama bebekler icin ya
Kuzum bebeklerin cildi daha narin değilmi daha iyi koruması gerekiyormu?
Benim cildim bebek cildi degilki canisi o yüzden ya korumassa diyorum 😂
Çiçeğim sen tersinden düşünüyorsun olayı sanırım, güneş ışınları sana zarar veriyorsa bebeği yakar, bu krem bebeği koruyorsa seni hayli hayli korur, yetişkinler 30 faktör 40 faktör kullanır maximum
Anladim canım tamam 👍 tsk ederim
Reca ederim canım ne demek :D
😂😃
öpüyorum, nere gidiyorsun tatile
Hemüz belli degil normal gündelik icin kullaniyorum ben zaten günes kremi
hiç dikkat etmemiştim güneş kremi olunca direk deniz geliyor insnaın aklına, geçersen bu taraftan el sallamayı unutma
tamam dir yasin kac gercek yasin? Merak ettim
40 yaşındayım
Ben kullanıyorum, kötü bir etkisini görmedim 😋
Cocuk icin olanimi
Bisey olmaz zaten sadece cocuklara oldugu icin korurmu diye düsündüm
Evet
kullanabilirsin ziyan olmasın
sizde kullanabilirsiniz