Hayır
Evet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir ilişkide güven çok önemlidir. Sevgilinizi kontrol altında tutmak yerine, açık ve dürüst bir iletişim kurmayı deneyin. Her iki tarafın da duygularını ve endişelerini paylaşabileceği bir ortam yaratmak, ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir.
Bu yüzden doğru bulmuyorum.
Aldatacak olanı 40 kilitli kapının arkasına koysan nafile. Meyli olmayanı kendi elinle götürsen bile bıraktığın gibi alırsın. Kontrol manyağı olmayan. Aldatmak kişilik meselesidir.
Aldatacak insan her türlü aldatır kimseyi zorla elimde tutacak halim yok. Karakteri öyleyse gitsin ne hali varsa görsün her türlü ortaya çıkar zaten yediği boklar.
Asla,, ne kontrol etmek ne de sürekli kontrol edilmek hiçbiri hoş ve sağlıklı bir durum değil.. ve güvenmediğim biriyle de zaten bir ilişkiye başlama ihtimalim dahi yok ne olursa olsun..
Cevap
83Cevap
Güvenmiyorsam zaten hayatımda yeri yoktur..
Aynen öyle kardeşim
Kontrol altında da olsa aldatacak olanı kimse tutamaz ben güvenim sarsılınca bu tarz eylemlere giriyorum maalesef çok yanlış ve boş eylemler farkındayım 😅
Hayır , yapmak isteyen her türlü yapar. Arkanı dönünce
Hayır 🤦♀️ aldatası varsa yapar zaten
Benim sevgilim olmadı hiç.. bunu da kaç kez söylemişimdir bilmiyorum :D ama sevgilim olsaydı zaten kontrol altında tutmama gerek kalmazdı çünkü karakteri olan güzel temiz bir kalbi olan insan zaten aldatmaz hiç bir şekilde.. yani benim bir şey yapmama gerek yok güven olmadığı sürece zaten ben bir kadına aşık olamazdım..
birbirimizi sevdiğimiz için de en küçük bir şüphe bile olmazdı benim içimde..
aynı davranışı sevgilimden de beklerdim tabi ki de..
Yok yaw onunla mı uğraşacam bir de. Yapacak olanı kafese kapatsan da yapar.
Sen napıyorsun bu saatte burada
Erkek veya kadın.
içinde aldatma dürtüsü varsa. Diğer tarafın ruhu bile duymaz.
aldatma sadece biriyle buluşup olmuyor.
sanaldan da olur. Gözlede olur. Yani insan istemesin.
sen ne kadar kısıtlarsan kısıtla. Aldatmak isteyen aldatır. O yüzden sıkmıcaksın
Sevgililerime söylediğim tek bişey var. İçinizde varsa aldatmanizi hiç bir zaman engelleyemem ama kesinlikle yakalarım.
Aldatmaya meyilli birisini kontrol ederek engelleyemezsin. Bu imkansız. O yüzden kontrol altında tutmanın anlamı yok. Ama aldatıp da kontrol edilmiyorum diye rahat davranan birisini şak diye yakalarsın.
Yansıtma teorisi hiç şaşmıyor insan bir şeye kafayı aşırı takıksa aslında içinde niyeti vardır. Benim başıma geldi bu eski sevgilim aldatılmaktan aşırı korkuyordu baskı yapıyordu en ufak şeyi kıskanıyordu sonra yediği haltı öğrendim.
Yapmam, ruh hastası eder insanı o psikoloji. Ama saldım çayıra mevlam kayıra da olmaz belirli sınırları olmalı ilişkinin. Bi taraf sınır tanımıyorsa zaten ayrılırsın, kontrol altında tutamazsın ne kadar zorlasan da.
Aldatacak olan şerefsz boynuna tasmada taksan aldatır.
Benim olmak isteyen olur olmak istemeyen defolup gidebilir.
Erkeklerle muhatap olmasın, açık giyinmesin yeterli ne diye kısıtlayayım.
Böyle saplantılı ve güvensiz içinde bulunacağım bir ilişkiden derhal uzaklaşırım ben nasıl sadıksam ve güvenilirsem onunda bana olması gerekir
Aldatacaksa bi yolunu zaten bulur onu kontrol altında tutmaya çalışmak seni yormaktan başka bişey yapmaz sadakat varsa bişeye gerek yok
O şekilde bir birliktelik insanı kanser eder. Şüphe ile ilişki olmaz. İlk şartı güvendir. Güven yoksa sal gitsin
Güvenmediğim biriyle ilişki içinde olmam zaten. :D Kendi kontrolünü kendi sağlasın, ben bir şey yapamam. :D
Çünkü aldatan insanda alışkanlık yapıyor o yüzden öylesi insanlardan direk uzak durmak en iyisi
Hayır kontrol altında kimseyi tutmamak gerekir.. sana ait olanı serbest bırakmak gerekir, sana aitse sıkıntı yok
Hayır tam tersi serbest bırakırım. Potansiyelini görmek isterim. Bazı şeylere kör kalmayı sevmiyorum
O kadar da kontrol manyağı değilim ayrıca güvenim yoksa sevgilimde olamaz
Böyle bir kuşkumun olduğu insanı hayatımda tutmam.
Öyle bir şüphem olursa o saatten sonra sevgilim olmaz
çokta umurumda
aldatan aldatılma sözleşmesini cebine koymuş demektir
Guvenmiyorsam sevgili olmam zaten 😂 aaaa o yüzden demekki yıllardır sevgilim yok 😂😂
Evet ama ayrılada bilirim, sonuçta
güvenmiyorum
Uçacak kuşu kafese de koysan bir yolunu bulur kaçar
Şüphe duyduğun hiç bir şey güzel sonuçlanmaz mutlu olamaz huzur bulamazsın. Güven önemli.
Hababam sınıfındaki kül yutmaz hoca aklıma geldi. İnada bindirmemek lazım🤪
Aldatacak bi insan her turlu yapar sabah aksam kontrol et boş
Fazla sık boğaz edersem kendimden sogutabilirim..
Hayır tutmam zatem niyeti varsa yapar benim elimde olan bir şey değil onun elinde olan bir şey 🙃
bi erkeği ellerini zincirleyip bi odaya kapasan, odanın her kösesine kamera koyup 7/24 izlesen bile aklında aldatmak varsa aldatır, bi adam biseyi kafasına koymussa yapar, o yüzden bosa kontrol etmeyin
Aldatan her türlü aldatıyor kimseyi kontrol altında tutamayız
Bu kadar baskı ilişkinizi yipratmaktan başka bir şey yapmayacaktır
Karşılıklı güven aşkın temeli bence. Ben sevgilimi huzursuz etmem sadece O'na "yürümeye" fırsat kollayanları kontrol altında tutarım ve onları huzursuz ederim her nefeste nett.. Sevgilime/eşime güvenmeyi seviyorum her daim korurum onu..😎🍀🗝️
Güven yok ise sevgilim olmasına gerek yoktur
#Hükümdar
Şüphe abdest bozar bizede abdestiz gezmek yakışmaz.
Yanlışlıkla evet e bastım ya ne kontrol edicem kontrol altında olanlar dahi istediğinde istediğini yapabilir
O... 7 kapının arkasına kitlemisler gelip bakmışlar ki anahatar ile oynaşıyor. İçinde varsa ihanet er geç yapacaktır. Yoksa da zaten ne yaparlarsa yapsınlar ihanet etmez.
Öyle hayat gecmez. 1 kez aldattigini yakaladim beklemedik bi sekilde ve biraktim. 6 ay barismaya calisti. Ben niye affedip acaba yine ne zaman aldatacak diye delireyim ki.
Kontrolle gelen sadakat sadakat değildir. Kontrolün olmadığı ilk fırsatta özüne döner her şey. Aklıma zerre suphe girerse kontrol etmek yerine keskin sekilde yolumu değiştirmeyi yeğlerim.
Hayır. Güvenmeyi tercih ederim. Aldatırsa da benim değil, onun kabahati, kusuru olur. Ya aldatırsa diye diken üstünde yaşamanın âlemi yok. Aldatırsa güle güle...
Aldatacak olan her türlü aldatır.
Benim çabamla, tutmamla sadık olacak biriyse olmasın zaten anlamı yok.
hayır asla sürekli kontrol altında olmayı sevmeyen biri olarak sürekli kontrol altında tutmam
evet tabiki erkeğide bayanı da boş bırakmamak lazım.. ne yapacağı belli olmaz..
Icinde varsa yanindada yapar
@baranbaran0673 kolaysa yabsin yapamaz oyle.. ben benım kını evden yanlız bile cıkarmam cok zor da kalmazsam... tum sosyal media sıfrelerı bende bendne hapersiz kuş. ucurtmam
Hayır diyecektim seçeneklerin yeri değişmiş, hayır tabii ki köpek mi bu tasmayla mı gezidreyim? O karaktersizlik varsa zaten salarım.
Aldatacak insan her şekilde aldatır. Baskı altına almak insanın psikolojisini bozmaktan başka bir şey yapmaz
İstediğin kadar kontrol altında tut yapmak isteyen sen yanındaykende yapar artı aldatma sadece fiziksel yapılan şeyler değil ki aklından geçen düşünceler, başkasına karşı gösterdiği özeni ve anlayışı sana göstermemi falan da bana göre aldatma
İstersen 7/24 takip et. Aldatmak isteyen her türlü aldatır diye düşünüyorum. Benzemişler köpek bağırsakla bağlanmaz. 😅
Tutmam, aldatmaya meyilli olanı kontrol altında tutsan da ya da tuttuğunu zannetsen de aldatır ruhun duymaz.
Kontrol altında tutmam, şüphe edeceğim bir durum varsa bırakırım. Sürekli peşinde ömür mü geçer?
Kontrol altında tutulmaz insan , yapmak isteyen yanlış yapıyor bir şekilde , önemli olan güven ve sadakat.
Bütün sosyal medya hesap şifreleri vardı, whatsappta benimle profili vardı. Meğer adam 2 telefon kullanıyormuş adı bile yalanmış😂😂😂 yani ne kadar kontrol altında tuttuğunuzu sansanız da her türlü yapıyor insan.
Aldatmak isteyen her türlü aldatır, güvensizlik varsa eğer ilişlinin bitmesi iki taraf için de sağlıklıdır
Ben onun insan bedeninin sahibi değilim kendi karakterine bunu uygun görüyorsa benim ile neden sevgili olmuş ki diye sorgularım
Merhabalar
Aldatacak olan aldatır kimsenin ruhu duymaz zaten kontrol altında tutulması gereken biriylede sevgili olunmaz
Boş işler.. Yoruluyor insan inanki yalnız olmak çok güzel
bu engellenebilir bir şey değil yalnız karaktersizse istersen pranga vur yapar yine
Hayır yapmak isteyen her türlü yapar zaten güvenmiyorsam neden onunla sevgili kalayım ki zaten
Bu ancak ruh hastalarının işidir. Sizde olmayan zaten sizde durmasın.
Zorluk hoş değil diye Bana göre öyle Kalan Kalır giden gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?