Yeni evliyiz napicami bilmiyorum?

5 senedir sevgliydik daha 1 ay oldu evleneli ama ikimizde mutsuzus. canim cok skiliyor hep ayni. biseyler yapalim diyorum ne yapalim bilmiyorum diyor. ben diyorum bunu veya sunu yapalim diye bakariz diyor ya da yapariz diyor ama bisey yok. sifir aktivite. Isden eve geliyor yemek ne var diye bakiyor yemek bekliyor sonra koltukta uzanip filim bakiyor. film zevklerimizde ayni degil o yuzden hic karar veremiyoruz. tek bildigi ailesinin yanina gitmek. benim ailemle olunca sessiz soguk ve sikiliyor. annemgilde soruyo haliyle neden böyle diye. ama bana gelince neden böylesin ailemle konus gül sohbet et. sevgiliyken cok giderdik annesi gile napyim aktivite yoktu ki. ama insan evli olunca dahada rahatsiz oliyor artik. ayri da yatiyoruz cok horladigi icin. Zincel hayatimizda pek yok yani iliskiye giremedik ben cünkü kendimi cok kasiyorum. oda basta anlayisla karsiladi beni sakinlestirmeye calisti ama artik hevesi kiriliomus cekip gitti odadan öyle. ondan sonra gec yemek yapmama laf ediyor oda beni sinir ediyor. oda benim dediklerimi hic yapmiyor. hep bulasik cikartiyor ve toplamiyor bu senin görevin diyor. dolapini topla diyorum haftasonu yaparim cok yorgunum diyor ama haftasonuda yapmiyor. sürekli beni degistirmeye calisiyor yok özgüvenli ol dik yürü. burada killarin var falan filan

Güncellemeler
+1 yıl
yeni evliyim napicam?
Yeni evliyiz napicami bilmiyorum?