Yeni evliyiz , bu yaptığı doğru mu?

Arkadaşlar 1 buçuk aylık evliyim , başka şehirden eşimin işinden dolayı eşimin memleketine evlendim. Eşim gece çalışıyor kendi ailesiyle yaptığı işleride var onunlada ilgileniyor nişanlı olduğumuz zaman çok tartıştık bu konuda en son bana söz vermişti 1 2 saat gündüz işimi halledip evime gelirim seni ihmal etmem evimi ailemi bilirim ben demişti. Evlendik biraz gözlemledim bu tedirgin olduğum durumu yapmaya başladı kendisi gündüz gidiyor eve gelip 1 2 saat durup tekrardan gece çalıştığı işine gidiyor bana vakit ayırmıyor bende bu duruma çok sinirleniyorum ve takılıyorum , bide benide götürmeye ikna etmeye çalışıyor gündüz gittiği zaman sende gel diyor izinli günümüzde evimizde vakit geçirmek istiyorum o ailesinin evine gidelim orada kalalım diyor her izinli gününde. ben mi fazla abartiyorum yoksa eşim ciddi anlamda kopamıyor mu ailesinin evinden işinden :( ben yaşadığım şehri ailemi bırakıp geldim onun için sevdiğim için haketmiyorum bunu diye düşünüyorum ve çok az gezdik sadece balayı düşünün gezelim filan da demiyor sinirlenmekte haksız mıyım ben ne yapmam lazım?
Yeni evliyiz , bu yaptığı doğru mu?