Ayrilamiyoruz nasıl ayrilabilirim nasıl sogurum vazgeçerim bu kişiden bana zarar veriyor çünkü bu ilişki p?

İkimizde daha önce evlenip ayrıldık. benim cocugum yok. onun 13 yaşında kızı var. annesinde kalıyor.3 aylık evliyiz yakışıklı ve ilk başta bana iyi davraniyordu. ben onu sorusturdum memleketinde ki komşularına. dediler ki bir kaç defa evlenmiş karilarina hep şiddet uygulamış kaçmış kadınlar.. ona bunu açıkladım yalan dedi sana bunu kanitliycam öyle biri değilim dedi. evlendik bana daha ikinci gününden şiddet uygulamaya başladı. ve sürekli yapıyor hem fiziksel hem psikolojik. kaç defa terk etim evden gitim arayıp ağlıyor yalvarıyor pişmanım diyor is yerime geliyor hotelin camın altına evimin camına geliyor peşimde geziyor yine barisiyorum çünkü seviyorum ve onu çok beğeniyorum yakışıklı diye ayrilamiyorum.. ve ben zor beğenen birisi olduğum için brakamiyorum. ot içiyor kumar oynuyor dövüyor en son evden gittim. başkasıyla tanışıp görüştüm. sonra eşimle tekrar barıştık öğrendi affetti beni yine benden ayrılmadı. evde temizlik yapmıyorum yemekte yapmıyorum herseyimden şikayet ediyor dış gorunusume bazen kriici sozler söylüyor ne o benden ayrılıyor nede ben ikimizde kurtulamiyoruz bu zehirli ilişkiden nasıl ondan vazgecebilirim?

Ayrilamiyoruz nasıl ayrilabilirim nasıl sogurum vazgeçerim bu kişiden bana zarar veriyor çünkü bu ilişki p?