Sevgilimle ayrilmaliyim ama nasil?

Uzak mesafede sevgilim var ben Avusturya o türkiyede ve yani okadar boktan davraniyor ki aslinda iyi davraniyor ama nasil anlatiyim asiri bi manipüle hakaret her kavga ettigimizde benimle savasiyor tartisiyor ama herzaman benim zayif noktami bulmus yavrum prensesim diyo hakli olsa bile beni yumusatiyor ve ilk tanististigimizda bana dedi cok safsin temizsin falan ya cidden konustugumda öyle birisiyim asiri safim hani öyle bi durumdayim bi insana bile hayir diyemiyorum falan neyse benim ondan ama bi türlü ayrilmam gerek cünkü bi olay daha var eski sevgilisiyle evlenmeyi düsünüyorlardi ben yokken falan anlatti arabadalarmis bilere ve kavga ederken hizli sürerken kaza yaptilar ve kizda hamileymis yani kizi olucakmis ama vefat ettmis her konuda onun konusunu aciyor hani düsündügüm acaba biz ilerde evlenirsek ya hep aklina o gelirse falan cidden alkolik biru falan ama saf birisi gibi davranmayi deniyor bi türlü ayrilmam gerek üzülüyorumda bi yandan ama napicam bilmiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Ha bide durmadan benden para istiyor borc olmayarak hani hep diyo avusturyada kalalim parayi düsünüyor genellikle gibime geliyor
Sevgilimle ayrilmaliyim ama nasil?