Duygularını sıksık dile getirmek gündem etmek ilişkiyi yıpratır mı? Olumlu mu olur yoksa bu durum ilişkinin alehine mi döner?

Duygularını sıksık dile getirmek gündem etmek ilişkiyi yıpratır mı? Olumlu mu olur yoksa bu durum ilişkinin alehine mi döner?
Sık sık dile getirdim. Haftaya evleniyoruz. Duygularınızı açıkça belirtin. Kırıldığınızı söyleyin, kızdığınızı söyleyin, hoşunuza gitmeyen davranışları söyleyin. Ya şimdi ya hiç gibi düşünün. Hatalarını yüzüne vurmazsanız ilerlemez, gerilersiniz.
Biraz sessizlik, bir tutam mesafe, dozunda ve dengeli olmak ilişkiyi tazeler cidden..🍀🗝️
Teşekkürler 😎🖤
Ricalar canın❤
Yıpratmaz tabi ki duygulanma durumu herkeste olabilecek bir şeydir bu ne ilişkiyi etkiler ne ilişkiye zarar verir, ha bazı ayı hanzolar vardır kadına çıkışır "zırlama lan" falan gibisinden böyle tipleri de hiç sevmem
Evet sıkıcı hale gelir. Sürekli aynı müziği dinlemezsin çünkü
Cevap
19Cevap
Dile getirmek yerine hissettirmek bana göre daha iyi hissettirir. Çünkü sürekli dilde olan şeyin ömrü çok uzun olmuyor..
Evet yıpratır.
maalesef yıpratıyor falan bem dile getirmek isterim
Hayır hiç de yıpratmaz. Biz her zaman dile getiririz duygularımızı, en zor zamanlarımızda bile bunu yapmaktan hiç vazgeçmedik. @S1F1R-B1R ❤️
@S1F1R-B1R çünkü bizim birbirimize olan bağımız her şeyi atlatır 🥰
Güzel duyguları karşılıklı dile getirmek ilişkiyi beslerken; Olumsuz duyguları sürekli dile getirmek ise yıpratır👍
Herşeyin fazlası zarar.. iyi ayarlanmalı denge… bilmek ayrı duymak ayrı… ama duymakta normalleşmese güzel olur… :)
Ama seviyorsam söylerim günde 50 kere hemde çok sevgiden zarar gelmez.,
Her şeyin sadesini, ama sevginin abartılışını seviyorum.
Kadın duygusallaşırsa bir sorun teşkil etmez erkek duygusallaşırsa kadının gözünde değeri düşer.
Ben tutamam içimde baktım gördüm karşı taraf sıkılıyor ediyor soğurum ben bitiririm. Ama dile getiririm hiç olmadı hissettiririm.
Bazı şeyleri yerinde ve zamanında söylemek daha güzeldir. Sürekli tekrarlanısa monoton hale gelir ve anlamını yitirir
Bence yıpratmaz güçlendirir. Duygular sahte değilse tabi
Evet yıpratır özellikle negatif duygular bitirir
Aslinda ifade etmek degilde onu dikte etmek yıpratır.
Sıkılmaya sebep oluyor sanirim
Aksine güçlendirir. Duyguları hep çok gizleyen bir insandım ta ki aşkımla sevgili olana kadar. Duygularımı açıp ona dürüst olmamı sağladı ve her koşulda bir çözüm bulmadan o gün uyumuyoruz hanfnfgnmg
Hersey açıkça konuşulmalı hic biseyi konuşmak ertelenmemeli @The_Muallime
Duygu soyut bir şey her zaman mantıkla hareket edilmeli
Şımartır ve yıpratır
Her şeyin fazlası bunaltır sanırım
bence karşındaki kişiye göre değişir
Karşılığı yoksa yıpratır uzun vadede..
Fazla beklenti fazla detay yıpratıcı olur
Bana göre yıpratmaz
Olumlu bir yanını hic görmedim
Aşırısı yıpratır
İletişim şart
duygulu musun