Erkek arkadaşımdan hakaret yüzünden ayrıldık?

Merhaba 1 yıllık bir ilişkim var karşımdaki insan ilk zamanlarda bana karşı oldukça sevgi dolu dürüst beni düşünen üstüme düşen çok bağlı hı insansı benim bildiğim gördüğüm kadarıyla aldatma yalan gibi şeyler olmadı ama son aylarda bu kişi en ufak şeylerde tahammülsuzlesmeye başladı bir şey dediğimde her Seyi. yanlis anlayıp aşırı sinirlenip bana hakaretler aşağılayıcı şekilde konuşmaya başladı ben affettim tamam dedim ılımlı oldum dedim hep seni kıracak bilerek biseu söylemem yanlış anladıysan bana bunu anlat derdim sinirlenirsin bende sinirlenirim ama bu kadar yapamazsın derdim biraz para sıkıntısı vardı yanında oldum buraya geldiğinde hep bu konuda yanında durdum sorunlarla ilgili konuştum ama hiç bı zaman yeterli gelmedi harcamana dikkay et lafina bile beni azarlamaya başladi kafasinda biseyler kurup alakasız bı şekilde sen benim parasız olduğumu dusunuyosun dedi ama ben hiç bu konuları acmazdim bile bır şeye sinirlendiğinde beni en kotu insan yaptı ona karşı nasıl davransam biseye kizsam kızmaya hakkım yok gibi davrandı ben şimdi o kadar üzülüyorum ki hiç haketmedigim şekilde davranildim sürekli ağlattı beni düğüne gittim bana kendini başkalarına gösterceksin diye mesajlar atmaya başladı benim öyle sosyal çevrem bile yoktu ağzından çıkan kelimelere hiç dikkat etmedi ben hakaret ediyosin dedifimse hakettin dedi senin hiç hatan yok mu diye sorarsanız hayır yoktu normalde benimde hatam vardır derim ama bu ilişkimde yoktu kendisi benden ayrıldı ben affetmistim her şeyde şimdi çok uzuluyroum neden böyle bilmiyorum napicam bilmiyorum bana o... Bile dediği oldu benim soğumam gerekirken neden üzülüyorum onu değiştirebileceğimi düşünmüştüm hayatımın hatası olmuş ama neden bu haldeyim beni mahvetti bir gram pişmanlığı yok ben çok iyi niyetli yaklastim sıkmazdim anlayislilydim rahatszi etmezdim sürekli aramazdim aynı zamamda sınava hazırlanıyodum bu şekilde hep yazdım ettim konuştuk ama ne dersem ne olsa aramızda en ufak anlaşmazlıkta hep beni suçlu bildi önceden böyle degildi biseyleri farkedip özür diliyodu şimdi bana hakaret edip benden özür bekledi benim canım çok yansi ben çok emek etmiştim karşımda beni çöpten farksız yaptı bir gün pişman olur mu bilmiyorum ama varsa olursa hakkımı helal etmicem şimdi ne yapicam nasıl gecicek bu üzüntüm bilmiyroum

Erkek arkadaşımdan hakaret yüzünden ayrıldık?