+1 yılÜniversite için şehir dışındaysan yanında değilse elbette ısınamazsın. Zamanla yanyana geldikçe bir şeyler paylaştıkça daha da iyi olacaktır ;-) Aklını bulandırma ;-)
Onunla konuşabilecek bir şeyler bulmak için kendini kasma. Doğal ol. İçinden ne geliyorsa neyi merak ediyorsan onunla ilgili konuşabileceğinizi hatta onun da seninle ilgili merak ettiklerini sorabileceğini söyle. Birbirinizi tanımaya çalışın. Sonuçta nişanlısınız. Yarın bir gün evlenecekseniz birbirinizi çok iyi tanımanız gerekiyor. Rahat ol gerek onun istediği herhangi bir konuda konuşabileceğinizi söyle, gerekse kendi istediğin fikirlerini merak ettiğin bir konuda konuşmak istediğini söyle. Birbirinize açık olun. İş işten geçmden iyice tanıyın birbirinizi.
Şahsen ben görücü usulü bir kızla nişanlanmış olsam kızı da dediğin gibi güzel buluyorsam en az kendim bulup aşık olmuş gibi rahat konuşabilirim ;-) Onu konuşturup iyice tanımaya çalışırım. ;-)
Sadece kafama takılan şey nişan öncesi birbirini tanıma şansınız olmadı mı?85 Yorumla
Soran+1 yılHayır zaten tanisiyorduk ama o gözle değil.
- +1 yıl
Tamam o zaman birbirinizi iyice tanımak için çekinmeden konuşmaya bakın. Kısaca dediklerimi uygularsan güzel olur ;-)
Soran+1 yılTamam deneyeceğim Teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim ;-)
En İyi Cevaplar
Zaten ısınamadığın için konuşacak muhabbet bulamıyorsun.. Uzaktan uzağa ısınamazsın bence, dertlerini anılarını, gelecek hedeflerini, kayğılarını, sevdiğin şeyleri.. vs gibi konuları göz temsıyla paylaşırsan ısınırsın. Ya yanına çağır ya da sen onun yanına git..
01 Yorumla
Soran+1 yılGideceğim bu kesinleşti gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmayinca olmuyor kardes benim abimde bu sekilde nisanlandi dugun arefesi istemiyorum diye tutturdu herkes ikna etti ama şu an abi kardes gibiler ne kendi hayatini nede kizin hayatini karartma kendini zorla biraz birseyler opmasi icin ama olmuyorsada birak hayatinizi farkli sekilde yasayin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ama ben nisanlanmayi istedim. Sadece isinamadim
+1 yılNisanlisiniz artık o senin helalin olacak düğün hakkında konuşun gelinlik fanatik hakkında konuşun çocuklar hakkında konuşun. Sevdiğin yemekleri yapmasının seni edeceğini anlat konu konuyu açar ona karşı soğuk ve mesafeli olman onu da hayal kırıklığına uğratir
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam deneyeceğim sağol un :)
- +1 yıl
Umarim ise yarar mutlu olursunuz inşallah 😊
Soran+1 yılÇok sağol tessekurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Üniversite öğrencisi ve görücü usulü Nisan . içinde bulunduğun durumu hakketmissin kızı üzme
33 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu devrin kızlarının farkinda misin?
Eline erkek eli değmeyen kaç kız kaldı? ya da yemek yapmasını bilen on yargılı olma
Soran+1 yılMız mizlanmiyorum goruslerinizi alıyorum şadece sen katılmak zorunda değilsin
Hoşlanmadın mı ısınamadın mı biraz daha vakit geçir dinle onu senin beğenebileceğin ilgi olan konunu konuş anlaşmaya çalış ortak konular bul hiç ısınamıyorsanda bunu uygun bir dille anlat bence
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler hoşlanıyorum sadece isinamadim
+1 yılOyuncak mı bu iş dostum? ısınamayacaksan neden nişanlandın, şimdi o kızı terketsen perişan olur yazık değil mi? Uzaktasın o yüzden ısınamıyorsundur. Her fırsatta yanına git, beraber bir şeyler yapın.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapacam kardeşim terk edecek olsam burada sizin görüşlerinizi almazdm
Yüzyüze olabilseniz belki düzelir bir şeyler. Ama o şekilde de olmuyorsa bitir derim. Nişanlısınız ve evleneceksiniz. Öyle evlilik mi olur?
03 Yorumla
Soran+1 yılUzaktayız şimdi 2 sene var önümüzde universite mi bitirmek için
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
+1 yılonunla vakit gecirmeye calis sadece biyere gidip oturma mesela bir lunaparka gotur tnimaya calis yani
05 Yorumla
Soran+1 yılYa universite için şehir dışındayım
- +1 yıl
o zaman on yagili olma uzaktan uzaga konusuyorsunu cunku tatillerde gidersin yanina alirsin gezdirirsin dedigim gibi ya da nisanlisiniz sonucta o gelsin senin yanina ondan sonra kararin degisicektir eminim ya da birseyler icin daha emin olursun ki bence isinirsin
- +1 yıl
birde muhabbet yoksa aranizda yarat gunun nasil gecti diye sor sonra sen anlat gun icinde yasadiklarini
Soran+1 yılEvet olabilir haklısın onun buraya gelmesi imkansız ailesi hayatta izin vermez izin vermemeside doğru
Soran+1 yılİ sallah ise yarar tessekurler
+1 yılarkadaşım ısınamadıysan ayrıl, ne diye kabul ettin ki zaten. ısınamıyorsan kızın hayatı ile oynama, ısınan birini bulsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYparsam kızın hayatını yakarım.
Uzakta olduğun icin böyle hissediyor olablirsn onunla her konuda konuş bence ısınablrsn zamanla tatilde geldgnde sık zaman gecrdkce bnce olr yani vzgecme :)
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam çok tessekur ederim :)
Soran+1 yılAmin :)
+1 yılyalan söylemeyi öğren kıza yalandanda olsa güzel seyler söyle yoksa kıza da ızdırap olur
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuşacak konu bulamıyoruz havadan flan konuşuyoruz bunu nasıl duzrltebilirin
- +1 yıl
kızdan konu açmasını bekleme onun gün içinde neler yaptığını detaylıca sor bu sekilde hoşalndığı seyleri de öğrenirsin mesela geç kalıktım mı dedi sebebini sor uykuyu çok mu seviyorsun de mesela kahvaltıyı kendi mi hazırlamış kiminle yapmış kendi yaptıysa başka neler yapmayı biliyo aradaşlarıyla dışarı çıktıysa kim onlar ne zamandır arkadaşlar ne iş yaparlar evliler mi beklarlar mı detaya in ilgini çeken seyler çıkar mutlaka
Soran+1 yılİnsallah teşekkürler
+1 yılKızı tanımadan, sevmeden nişanlandıysan soba kursan ısınamazsın.
011 Yorumla
Soran+1 yılbir çözüm yolu yok mu
- +1 yıl
Var. Nişanlına açık açık söyle. Ailene de tabi. Ve gidip Sevdiğin biriyle nişanlan. Evlen. Çocuklarınız olsun. Sevelim.
Soran+1 yılKızın hayatını yakmış olurum öyle
- +1 yıl
Asıl böyle yakacaksın. Kendini sevmeyen bir adamla ömür boyu mutsuz olacak.
Soran+1 yılAma ona çok sordum istiyormusun diye evet dedi bende istiyordum
- +1 yıl
Niye ısınamıyosun o zaman. Zamana bırak. Çık git kızın yanına vakit geçirin biraz. Seviyosan şu an yerinde duramaman lazımdı. Her hafta bir bahaneyle yanına gitmen, araman özlemen lazımdı.
Soran+1 yılSevmiyorum. Ki sadece hoşlanıyorum
- +1 yıl
Allah tependen baksın emi.
Kıza dürüstçe söyle bu durumu. Duygularım böyle de. Karşılıklı konuşun ve çözümler üretin. Belki bir süre daha sık görüşseniz duygularını daha net anlarsın
Soran+1 yılUyvuluyacam çok sağol
- +1 yıl
Mutluluklar. Bişey değil.
Soran+1 yıl:))
+1 yılKendini kasıyorsun. Asık olmadıgınla evlenınce sevap ıslemıs olmuyorsn. Dini bilen bitek sen degilsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok dinle sadece aşk evliliğine karşıyım dini bişey söylemedim
+1 yılkonuşmaya bağlı eğer o çok genel kültürü biri ise ve sen bilgisizsen yapcak bir şey yok.. eğer değilse ve yinede yapmıyorsan bir süre sonra o kadın seni bırakır ot gibi adam diye
04 Yorumla
Soran+1 yılAşırı denemez ama bilgili bende boş insan sayılmam
Üniversitede okuyorum o konuda sorun yok- +1 yıl
e hocam yani kız güzel diyorsun daha yeni evliyim diyorsun birde üstüne bana cilveli ilgili diyorsun saygılıda. allahdan belanımı istiyorsun
- +1 yıl
senin ne işin var burada git karının yanına.. yani
Soran+1 yılEvli değil nişanlı.
Ve universite okuyorum gidemem simdik
+1 yılAyrıl bence, görücü usulüyle böyle evlenip hem ona hem kendine yazık etme
03 Yorumla
Soran+1 yılSevecem ben onu
- +1 yıl
:D o zaman sen bilirsin mutlu olursunuz umarım
Soran+1 yılEyvallah
“ Gönül, dilberi görünce ekşi suratlı bir halde kalır mı?
Bir bülbül, gülü görür de susar mı?”mevlana.. görücü usulü evlilik aşk yok geçmez bir ömür kardeş iyi düşün derim.02 Yorumla
Soran+1 yılOlacak olacak
+1 yıldaha az zaman geçmiş. zaman geçtikçe ısınırsın dert etme
01 Yorumla
Soran+1 yılIste böyle cevaplara ihtiyacım var teşekkür ederim
Olmaz o iş. Gözden uzak olan gönülden de Irak olurmuş. Görüşme şansınız yok mu hic
03 Yorumla
Soran+1 yılTatillerde ancak
Soran+1 yılYok haksızlık etsem buraya sormazdim. Teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaptin atlatabildin mi bu durumu bendede ayni durum var kafam cok karisik
02 Yorumla
Soran+1 yılZamanla alışıyorsun sadece Başka birşey değişmiyor
Cevap sahibi+1 yılNasil yani hala isinamadinmi
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Aşık değilsen evlenme sakin bence ilerde mutsuz olabilirsin
012 Yorumla
Soran+1 yılAşk evliliğine inanmıyorum
Soran+1 yılÇok ortak noktamız varmış
Soran+1 yılEvlenmemi teklif ettim :)))
Soran+1 yılGeleceği görmek diye bişey yoktur tahmin vardır :)
Soran+1 yılHayır bunun onlada alakası yok dinimizde yeri yok sadece ileri görüşlü diyebilrdin
Soran+1 yılİyi geçeler :)
hayat ne garip ben evlenemiorum millet buldugundan sikayet ediyo
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlendirelim seni :)
+1 yılÜniversite okuyan adamsın hala görücü usulüyle nişanlanıyosun bu nasıl iştir yahu
013 Yorumla
Soran+1 yılKardeş öyle gerekti öyle istedim hoşuma gidiyordu kız
- +1 yıl
Öyle istediysen kızı üzmeye hakkın yok o zaman, ya onu üzmeyeceksin ya da herşeyi konuşup yollarınızı ayıracaksınız
Soran+1 yılOnun için size soruyorum tafsiyelerinizi alıyorum kardeşim
- +1 yıl
Aşık olmadığın biriyle evlenme sakın benden sana bir tavsiye.
Onun için çaba harcamalısın engelleri aşmalısın.
Ancak o zaman zafer kazandığını ve o kadını bileğinin hakkıyla elde ettiğini hissedebilirsin ve her geçen gün daha çok aşık olursun.
Soran+1 yılAşka değil ama aşk evliliğine karşıyım aşk zamanla kazanilmalidir. Umarım aynı düşünüyorizdur
- +1 yıl
Mantık evliliğine karşıyım ben tam tersine, ben aşık olduğum bir kız için savaşıyorsam onu ilerisi için eşim olarak görüyorsam başka bir adam kalkıp da o kızı ailesinden isteyip nişanlayamaz.
- +1 yıl
Kız seni seviyor ama sen ısınamıyorsan dediğim gibi ya gerçekten sevip aşık olacaksın ya da o evlilik sıkıntılı olur, ilerde belki sevebilirimle olmaz, "belki" ler ile yola çıkılmaz bana göre.
Soran+1 yılGörüşüne saygı duyarım ben zorla bişey yaptırmadım istiyormusun dedim Evet dedi
- +1 yıl
Kendine sor" gerçekten onu eşim olarak istiyor muyum seviyor muyum ondan başka kadın istiyor muyum hayatımda" diye. Cevabın bu soruda, kızda değil
Soran+1 yılBelki değil. Olacağını biliyorum
Soran+1 yılİnan sabahlara kadar düşündüm gerçekten istiyorum
- +1 yıl
İstiyorsan mesele yok o zaman kardeş
Soran+1 yılEvet tesekkür ederim görüşlerin için
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Acik acik soyle ama seni birakmak da istemiyorum de
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz ozman kadın kafası ya bütün ömrüm Boyunca yüzüme vurur :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişan farklı anlamlar yüklensede tanisma donemidir. İllede evlenicem gözüyle bakmak zorunda değilsin yoksa onada sanada yazik olur ilerde
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah atlatacaz bunu
Cevap sahibi+1 yılİnşallah. Hayirlisi olsun hakkınızda
Soran+1 yılİnşallah :))
- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılBro kusura bakma kıçın başın oynamasın bulmuşsun boylesini sus otur yerine
01 Yorumla
Soran+1 yılKanka doğru güzel kız ev kızı ama konuşamıyoruz iste biraz anlayış
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden aşk evliliği tercih etmediğini anlıyorum. Ama birbirinizide sevmeniz beğenmeniz lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılBegeniurouz insallah zamanla sevecezde
Gizli Üye(36-45)+1 yılO konuşsun sen dinle o zaman, konuşurken gözlerine bak, güzel sözler söyle.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ben üniversitede. Yim 1 kere tek görüşebildik daha yeni nişan
Cevap sahibi+1 yılO zaman telefonla konuş netten mesajlaş, arayı soğutma fitne girer yoksa.
Soran+1 yılYapacaz ama bir türlü konu bulamıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüğünde pasta var mı knka varsa gelirim :)
Kardo kızla vakit geçir isinirsin018 Yorumla
Soran+1 yılSen yeterki gel pasta olmazmı :)
Eyvallah sağol kardeşim
Cevap sahibi+1 yılNerdeydi bu düğün kardo :)
baştan söyliyim çeyrek takarım fakir adamizadamiz sonuçta :)
Soran+1 yılVanda bişey takmasanda olur kardeşim varlığın yeter :))
Cevap sahibi+1 yılOlmaz öyle adettendir bir çeyrek takariz :)
Soran+1 yılOda iyi :))
Cevap sahibi+1 yılSende benim düğüne gel kardo valla kuserim 7 ay sonra :))
Soran+1 yılGelirim kardeşim. Nerde :))
Cevap sahibi+1 yılİstanbul pendik te kardo gel 2 horon tepek :)
Soran+1 yılİstanbuldayim gelmemmi :)
Cevap sahibi+1 yılAdamsın sen :D
Soran+1 yılEyvallah sende :)
Cevap sahibi+1 yıl:))) yengeyi az yemeğe felan götür bro ne biliyim parka gidin salıncakta salla felan biraz çocuk olun yengeyle ozaman isinirsiniz ısınmayı si. ket aşık olursunuz birbirinize kardo
Soran+1 yılDeneriz eyvallah :)
Cevap sahibi+1 yılBence dene kardo sonra bana dua edersin :)
Soran+1 yılCennet lik olursun :)
Cevap sahibi+1 yılBizde de öyleydi kardo gittik biraz çocuk olduk parka gitti salıncakta salladım taktiravalliye bindik felan bir anda aşık oldun birbirimize :))
Soran+1 yılİyi allah mutlu etsin :)
Cevap sahibi+1 yılAmin sizide :)
Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Görücü usulu ve hiç hoşlanmadın mı gördüğünde peki
03 Yorumla
Soran+1 yılHoslandim tabiki
Soran+1 yılEyvallah teşekkür ederim
karşılıklı uzun uzun konuştun mu hiç
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Yemeğe ve sinemaya gidebilridm
Soran+1 yılTamam teşekküler.
Bir şey hissedemiyosan çok zor ya
07 Yorumla
Soran+1 yılYa istyerek yaptım ama şimdi şehir dışındayım onunda etkisi var mı sizce
Soran+1 yılİçimi rahatlattin teşekkür ederim :)) adın ne belki çocuğuma koyarım :)
Soran+1 yılBunu düşünecem teşekkürler :)
Ama müge anlı yla adas olman kafamı karıştırdı
Soran+1 yılKendi kendini bu kur o yine :)
+1 yılsürekli konuşursanız ısınırsınız
15 Yorumla
Soran+1 yılOlur dimi çok korkmuyorum olmaz diye
- +1 yıl
görücüde olsa görmüş olmalısın ısınma felan yoksa zor iş
Soran+1 yılYa bir kere sinemaya gittik ordan çıktık yemeğe biraz iyi di ama şehir dışındayım şimdi
- +1 yıl
bilemiyem ilşki konusundan anlamam
Soran+1 yılTamam sağol
+1 yılGörmediğin icin öyledir. Görüsünce ısınırsın :)
05 Yorumla
Soran+1 yılTecruben varmı? :)
- +1 yıl
Görücü usulü nisanlanmadım hiç yok valla tecrübem :D
Soran+1 yılIsınma konusunda. Dedim. :)
- +1 yıl
Hahaha pardon ya :D
Soran+1 yılÖnemli değil :)
zamana bırak. kendini zorlamayla olmaz bu işler.
05 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Soran+1 yılEvet çok temiz kalpli temiz bir kız.
Soran+1 yılEvet o yüzden görücü usulü universite okuyorsun görücü usulü evleniyrosun diyorlar bu yüzden iste
+1 yıleşanjör değilsin ki ısınasın :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım insallah :)
+1 yılkapalı bir aile kızı mı
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
normal hacı. sen ailene dik duramayacak kadar da basıksık seve sebe evlenceniz sonra sıkılcanız :D parayı bulursan pavyona takılcan falan
Soran+1 yılÇok ön yargılansın
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşin zor müdür, biraz zaman alır.
04 Yorumla
Soran+1 yılAlsın alsinda olur dimi sonunda
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulu biraz gariptir, başta ileride seversen yavaş yavaş tanıma sana daha büyük bir haz verir.
Soran+1 yılUmarım öyle olur
Cevap sahibi+1 yılUmma arkadaşım inşaallah de.
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. vakit geçirdikçe ısınırsın bence
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyor musun?
07 Yorumla
Soran+1 yılYa görücü usulü iste isteyerek nisanlandim
- +1 yıl
istedin ama ısınamadın cokdeğişik..
Soran+1 yılEvet ya ısınma derken. Böyle konuşunca flan eski sevgililerind olduğu gbi 24 saat konuşacak konu bulamıyorum
- +1 yıl
konusmaya çalısın. ilgi alanlarını kesfedin. birbirinizi tanıma süreci nişanlılıktır. o yüzden tanımaya calıs. sarkılardan yaşayısından hoşlandıklarından konus..
Soran+1 yılBelkide sevgililerimden farklı bir aşamaya geldiği için böyle oldum ben
- +1 yıl
olabilir ama onun yeri daha farklı ön provası yok sonucta :) cok iyi umarım hayırlısı olur
Soran+1 yılTeşekkürler çok sağol
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. o konuşsun sen dinle
03 Yorumla
Soran+1 yılAyıp olmaz mi zaten telefonda konusabiliyoruz
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Uzaksınız diyedir.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir :/
seviş bence
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece yorum yapmak için yapmayın lütfen
Soran+1 yılYorum yapma ozmn.
+1 yıloldurmaya çalışma
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
konuşmaya zorlama sessizliği dinle olduğun gibi ol
Soran+1 yılNormal halim bu değil acayip gevezeyim iste o sıktıni
Sevişerek
04 Yorumla
Soran+1 yılZina ! Ben bu yüzden görücü usulü aşık olmadan evleniyorum sizin gibi saçma kişiler. yüzünden
- +1 yıl
Hahaha manyak
Soran+1 yılOffff !
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler