Arkadaşımla aynı kişiden hoşlanıyoruz, çıkış yolu bulamıyorum, bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim?

Öncelikle asosyal, utangaç ve özgüvensizim şehir değiştirdim ve buradaki okula yeni başladım ve bi çocuk ilgimi çekti instasını bulup nasıl biri olduğuna bakmak için ilk fake hesabımdan yazdım ben ve o fake hesabımdan konusurken bi kız benimle arkadaş oldu ve aşk hayatını anlattı ondan hoşlandığını fark ettim ama kör kütük aşıktım o yüzden vazgeçemedim ondan 2 gündür o çocuk sürekli bana işte ask ile alakalı reelsler falan atıp şöyle seviyorum seni böyle seviyorum seni falan artık main hesabını ver benim için dış görünüşün önemi yok seni onun için sevmiyorum falan dıyodu sürekli bende canım gibi inanıp verdim ( gerçek hayatta hiç konuşmadık sayılır 3-5 cümle bişey konuşmuşuzdur, bide sürekli bakışıyorduk) dediki ben sana sadece takılıp geçiyodum hiç benden hoşlandığın belli değildi böyle diyince ben anladım biraz ama kabullenmek istemedim ana hesabımdan konuşmaya başladık priwe falan aldım ama çok soğuk davranıyordu sadece mesajlarıma cevap veriyordu konuşmuyorduk bile doğru düzgün kıskanmıyor, sevdiğini söylemiyor, beni merak bile etmiyordu ve en yakın kız arkadaşı ile sevgili olan 2 oyuncunun fotoğrafı ile couple pp yapmışlardı. Benim sevgilimden hoşlanan arkadaşımda bana işte sürekli sevgilimle ne konuştuklarını işte rüyasında gördüğünü falan anlatıyordu en son konuşmalarını anlattığında benden bahsetmişti işte bi olay oldu pazartesi anlatırım gibisinden bende dedim ki ondan duymasından da gidip kendim söyliyim kıza dedim böyle böyle biliyorum yaptığım affedilevek bişey değil çok özür dilerim gerçekten falan o da bişey demedi sadece seni çok sevmiştim dedi o seni seviyor mu dedi bende evet dedim kaldı öyle. şu an hem arkadaşımla aram bozuldu, hem benim yüzümden arkadaşımın sevgilimi seven kızla arası bozuldu, hemde sanırım artık bi sevgilim yok bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim.
Arkadaşımla aynı kişiden hoşlanıyoruz, çıkış yolu bulamıyorum, bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim?