AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güvenmediğin için mi deniyorsun yoksa zevkine mi?
Gerçi fark etmez, ikisinden birini fark ederse ayrılır zaten ya da ayrılma noktasına gelir.
Neden peki ayrılma noktasına gelsin ki belki bana olan ilgi ve alakasını merak ettiğimden denediysem
Yahu zaten deneme olayını tanışırken dolaylı yoldan yapmadınız mı? Sevgiliyken neden yapıyorsun? Bu hiç etik değil.
Bana göre art niyetli, özgüvensiz, gereksiz bir insanın yapacağı hareket bu.
diyelim ki deney başarıya ulaştı ve karşı tarafın ruhu bile duymadan birtakım sonuçlara ulaşıldı. Baktın ki doğru insan çıktı. Peki bu deneyi sen yapınca " doğru " insan mı oldun?
Yedek yapıp bu denemeyi fırsat bilip ayrıldıysa ya ya da tam bitti demedi benden bekledi bitti dememi ama bende demedim ve sevgilim de sevgi görmemiş biri ben ona sevgimi herşeyimi hissettirdim ayrıca da denemede de bir şey yok ne alaka başka kız varmış demek ki benim bir hatamla yağmur bir yalanla ilişkiyi bitirdi oldu
Bitirir hemde nasıl
Yedek yapıp bu denemeyi fırsat bilip ayrıldıysa ya ya da tam bitti demedi benden bekledi bitti dememi ama bende demedim ve sevgilim de sevgi görmemiş biri ben ona sevgimi herşeyimi hissettirdim ayrıca da denemede de bir şey yok ne alaka başka kız varmış demek ki benim bir hatamla yağmur bir yalanla ilişkiyi bitirdi oldu
Uzaktan izle bakalım nolucak az bı zman ver.
Sizce geri gelir mi?
Erkekler bu kadar ayrıntılı düşünme düz mantiktan ilerle. Gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır.
Bnce dene gercekler ortaya ciksin
Denedim Yedek yapıp bu denemeyi fırsat bilip ayrıldıysa ya ya da tam bitti demedi benden bekledi bitti dememi ama bende demedim ve sevgilim de sevgi görmemiş biri ben ona sevgimi herşeyimi hissettirdim ayrıca da denemede de bir şey yok ne alaka başka kız varmış demek ki benim bir hatamla yağmur bir yalanla ilişkiyi bitirdi oldu
Baskasi varsa bunun hicbi aciklamasi olamaz neyseki gercekleri cok gecmeden ogrenmisin simdi kalbini dinlendir sonra onune bakarsin
Buradan başka biri de diyor ki oyun kurup ilişkiyi bitirmisşin
Gercekler ortaya cikmis zaten bu oyunun mantigi seninmi deilmi onu anlamak icin her oyunun bi amaci vardir mesele ne amacla yaptigin senin yaptigin ikinizin kaderini belirlicek bise ve bence cokta dogru iyi ki yapmisin ya gercek yuzunu evlenince gosterseydi aileler vs orta bide cocuk olur hic sucu yokken boyle seylerin evlilik oncesi ortaya cikmasi cok onemli zaten dogru biri olsaydi buyuk bi ihtimalle suanki bizlere sordugun soru evlilik tarihini nasil daha erkene cekebilrim olurdu
Evet doğru haklısınız ama aklım hala onda ara ara aklıma geliyor aynı yerde çalışıyoruz mesela yarın ve diğer günler hep görücem izinli günlerimiz hariç başka firmadan kızla sürekli sigaraya çıkıyor muhtemelen arasını yapmaya başlamıştır veya yaptı bilemem ama yine aynı gözümün önünde olacak ve yine o kızla işini gördükten sonra bana gelecek biliyorum veya gelmeyecek bilemem ama beni dul kadınla aldattı ve ayrıldıktan birkaç ay sonra geri gelmişti bende kabul etmiştim ve sonrasında da böyle bir olay oldu ve bu sefer de suçu benden bilerek yine “ üzgünüm benim yalana tahammülüm yok affetmek için çok çabaladım çabalıyorum “yazdı
Yanı öyle yazmıştı bende yazdığına görüldü atıp bıraktım ve numaramı silmişti bende sildim ama ben hala beni yedekte gördüğünü düşünüyorum yine de bilemem
Hee sen hatayi en basta yapmisin bea kizce aldatmak resmen karsindakini insan yerine koymamak olmuyosa gel soyle ayril ne halin varsa gor ama hayatinda biri varsa mutlulugu o kiside aramalisin bunun ikinci bir secenegi yok iki taraf adinada ve daha once zaten bunu yapmis biri omur boyu yapacak demektir benden sana tavsiye isini degistir ondan ve cevresinden uzak dur hayattaki tek kadin sen degilsin hayattaki tek erkekte o degil yasadigin yerdeki tek is imkanida orasi değil bence kendine yeni bi sayfa acmadikca o kalp dinlenmez dinlenmemis bi kalp surekli yanlis kararlar almana sebep olur yasinda genc boş ver baskalarini kendi hayatin icin yeni bi adim at
Yani şu an ki kız için ve hayatına alacağı kız veya kadınlar için de yapacak öyle mi? Düşüncesi bile miğde bulandırıyor ilk sevgilim ya böyle biri düşün işimi değiştirmem o kadar kolay değil birsürü borcum var orada çalışmaya devam etsem o geri gelir mi ki yine ben sanmıyorum ama sizce peki ya geri gelirse zaten bu sefer hayır derim demem gerek tabiki de gerçekten sevseydi böyle bir şey yapmazdı sizce gelir mi geri
Eger seni kullanmak istiyosa geri gelir yuva hayali kuran herkes ilk ve son aski olsun ister ama her karsina cikan oyle olmuyo maalesef borcun olabilir herkesin borcu var ama bu is degistermeye engel degil ben zaten direk isten ayril demiyorum ama baska is ara ve degistir soyle boylece hayatina yeni bi sayfa acmis olursun diger turlu orada huzur bekleme surekli yuzyuzesin karsi komusunun cocugu gibi hergun gozunun onunde
Ayrica soyle dusun senin hayatina yeni biri girse o senin orada olmani istemez onun hayatina yeni biri girse senin ya da onun orada yuyuze gorusmesini asla istemez heranlamda yenilik lazm
Özelden yazılabilir miyiz sorun olmazsa istem atacağım size
Hatta bakarsin yeninyerde maasinda daha iyi olur en basiti benimde borcum var ev kredisi araba kredisi ve kredi kartlari full devam edio buna ragmen is arayip degistirdim simdi daha iyi bi gelirim var is anlaminda cokmu rahatim hayir ama onceligimde bu degildi zaten bu yaslarda caliscaz 50 de değil onemli olan bi hedef koy ve gerektiginde yenilige acik ol yoksa o hedef hep orada durur ama elde edemezsin
Denemek nedir ya hangi çağdasınız
Ne alaka ya neden ki belki bana olan ilgi ve alakasını merak ettiğimden denediysem
Saçma beni denese öyle biri ayrılırkm direk
Nasil deneyeceksin
Beni deneyen biri olursa hiç affetmem, ayrılırım.
Neden peki ayrılma noktasına gelsin ki belki bana olan ilgi ve alakasını merak ettiğimden denediysem
Deneyemezsin. Kimse senin oyuncağın ya da deneme tahtan değil. Bir sorunun varsa gerçek bir yetişkin gibi oturup konuşursun. Konuşarak anlaşamayacak kadar güvenmiyorsan günlük hayatın içerisindeki davranışlarını gözleyebilirsin. Ama oyun kurmak, denemek için bir şeyler yapmak ergenlikten başka bir şey değil. Öyle biriyle de ben asla ilişki yaşamazdım. Umarım sevgilin benimle aynı fikirde değildir.
Yedek yapıp bu denemeyi fırsat bilip ayrıldıysa ya ya da tam bitti demedi benden bekledi bitti dememi ama bende demedim
ve sevgilim de sevgi görmemiş biri ben ona sevgimi herşeyimi hissettirdim ayrıca da denemede de bir şey yok ne alaka başka kız varmış demek ki benim bir hatamla yağmur bir yalanla ilişkiyi bitirdi oldu
Haklı, durduk yere saçma bir oyun kurup ilişkiyi mahvetmişsin.
Alakası yok oyun kurmadım ben zaten çok şerefsiz bir çocuktu yalanları bitmiyordu ben ne yaptım
Olabilir, ben olay bazında yorum yapmıyorum. Detayları sizin ilişkiniz için geçerli. Benim söylediğim birini denemek, oyun oynamak yanlış. İlişkilerde böyle şeyleri kaldırmak zor.
Kötü biten ilişkisinden sonra bana geri geliyor ve bu sefer de gelecek biliyorum
Evet, bitirir...
Neden
Güven yok, samimiyet yok, dürüstlük yok, sorumluluk yok, yalan dolan çok ki sevgilini denemek zorunda kalıyorsun.
Ah be abi kendisi herşeyi görüp geçirmiş her yola girmiş biri bende böyle birini seviyorum
Aslında tüm suç senin. Bile bile seçmiş, sevmişsin. Denrmek neyin nesi ki o zaman?
Abin de değilim. Erhan Bey desen ölürmüsün
Bana olan ilgisinden ve sevgisinden emin olmak için denedim ki ona da aynısını söyledim ama bana yazdığı şeyler şu “ benim yalana tahammülüm yok seni affetmek için çok çabaladım çabalıyorum üzgünüm yazdı ve birkaç gün sonra da numaramı sildi “
Pardon erhan bey
Demem o zaten. Denemek adına farklı biriymş gibi davranmak, sana asla güvenmyorum, güvenmeyeceğim de demektir ve kimse bunu hoş karşılamaz. Kim olsa bitirirdi zaten.
Maalesef çok yanlış yapmışsınız Madem şüpheleriniz var açık açık söylemeliydiniz Umarım bundan sonra ilişkilerinizde bu konularda daha dikkatli olursunuz...
Ben denemist haklı çıktım
Denedim Yedek yapıp bu denemeyi fırsat bilip ayrıldıysa ya ya da tam bitti demedi benden bekledi bitti dememi ama bende demedim ve sevgilim de sevgi görmemiş biri ben ona sevgimi herşeyimi hissettirdim ayrıca da denemede de bir şey yok ne alaka başka kız varmış demek ki benim bir hatamla yağmur bir yalanla ilişkiyi bitirdi oldu
bitirmez
yedek olsa ne olacak olmasa ne olacak
Nasıl yani