Sürekli sevgili ile birlikte olmak da bir noktadan sonra bayar diye düşünüyorum. Bazen de özgür alanlara ihtiyac duyulması sıkıntı mı?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli sevgili ile birlikte olmak da bir noktadan sonra bayar diye düşünüyorum. Bazen de özgür alanlara ihtiyac duyulması sıkıntı mı?

Sevgililer tabi ki de kişisel alan tanımalı benim sevgilim olsaydı onu sürekli rahatsız etmezdim tabi ki de.. yani istediği zaman ilgilenirdim ya da sık boğaz da yapmazdım. ama ilgisizlik de olmamalı. yani mesela müsait olduğum anda arardım ya da işte şu saatler de uygun oluru falan derdik birbirimize..
kişisel alan istiyorsan o zaman sevgülü yapmıcan :D
tamam 7/24 zor olur sevgili ile ilgilenmek ilgi göstermek
aslında var ya bunun çaresi anlayıştır
anlayışlı bir sevgilin varsa bunu kolaca çözersiniz
sonuçta sevdiğimiz başka şeyler de var
mesela ben spora çıkıyorum tamam sevgilimi seviyorum ama sporumu da yapmalıyım
gibisinden
bir saat belirlenecek o saatte konuşulur cilveleşilir :D sonraki zaman kişinin kendisine kalır :)
Günümüz aşklarının en kötü tarafı da bu.
Çok çabuk tüketiyoruz.
Teşekkür ederim
Hayatımın her alanında olsun istemem ben. Kendime ait alanım muhakkak olmalı. Zaten aşırılık beni boğuyor, nefes alabileceğim kadar olmalı, anlayış göstermeli. Aynı şekilde ben de.
Kesin kovasın
Cevap
13Cevap
İlişkinin başlarında tanışma aşamasında boğmadan yeterli ve dolu dolu birlikte vakit geçirmek gerekir zamanla zaten rayına oturur. Sevgili, eş, dost her ne olursa olsun insanın bireysel olarak yalnız kalmak istediği zamanlarda oluyor. Anlayışlı olmak gerekir.
İlk zamanlar hep görüşmek istiyorsunuz ama aylar geçtikten sonra birbirinizi özlemeniz gerektiğini anlıyorsunuz. Her gün buluşunca bazen monoton bir ilişkiye dönebiliyor. Hep görmeye alışınca da bu sefer karşındaki insan arkadaşlarıyla buluşmaya gittiği zaman tavır sergileniyor benle buluşmak istemiyorsun diye 😂
tanımalı değil kesinlikle olmalı. ne öyle ya vıcık vıcık ilişkiler tek yumurta ikizi gibi her an her şey beraber. sonuç olarak günün sonunda herkes bir birey ve özgürdür
Bu sorun olacak bişey değil bence ilişkilerde insanlar birbirlerinde dinlene bilmeli, zaten herkes yeterince gergin o yüzden huzur odaklı olmalı birbirini anlamalı
Hiç sevgilim olmadı ama bunaltıcı olabilir diye düşünüyorum. 1 ay kafa tatili yapmak isteyebilirim belki. Buna saygı duymayacak biriyle birlikte olmam.
Özel alanım sevgilime 7/24 açık olur. Girerse girer, girmek istemezse kalır. Kafasına göre 😃
erkek arkadaşım bana kişisel alan tanısın ama onun kişisel alanı olmasın.
Kesinlikle tanımalı. Bu ilişkinin sağlıklı ilerlemesi için şart bir durum.
Kişisel alan tanınmalı sürekli birliktelik ilişkiyi bir yerden sonra yıpratıyor
Sevgiyi canlı kılan enerjidir disil ve eril enerjisi yüksek olmali
tabiki kişisel alanlar olmalı.. dipdibe bir ilişki iki tarafıda yorar
Sevgilinle iyi arkadaşsan aynı zamanda asla sıkılmazsın
kesinlikle değil siz de bir insansınız ve kendi özel alanınıza ihtiyacınız var bundan daha doğal bir istek yok bence
Özgür alanın neler olduğuna bağlı
Aynen öyle haftada bir ya da iki kez görüşülür
Kişi ya da kişilere bağlı
Kesinlikle
Bence tanımalı.
Kesinlikle tanımalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?