öncelikle karşıdaki kişinin sırf sevgilisiniz diye size ait olmadığını anlamak gerekiyo o bi insan ve hayatı var yani ortak instagram hesapları yok telefon hesap şifreleri falan bence tamamen saçma şeyler işte arkadaşlarıyla buluşurken izin alması falan tamamen saçmalık ve özel alanını işgal etmek
Kısaca onunda bir birey olduğunu unutmadan davranmak bana göre.
Kısıtlamalar, gereksiz kıskançlıklar, sürekli ilgi isteme veyahut güvensizlik. Bunlar ilişkinin ömrünü kısaltan yanlışlardan sadece bazıları. Ve bu tür gereksizlikler karşındaki kişiye saygı duymadığın anlamına gelir. Böyle biriylede kimse birlikte olmaz, olmamalı.
Sürekli dip dibe olmanın bir faydası yok kendi arkadaşlarıyla da zaman geçirmeye ihtiyaç duyar bende duyarım bu yüzden ikimiz içinde gerekli olur diye düşünüyorum
Özel alanı benim? Herseyini bilmem gerekir ha şey dersen herşeyinden haberin olur ama bazen senden bağımsız olmak ister arkadaşlarıyla görüşmek gibi oyun oynamak gibi bir yere gitmek gibi ben ortamı biliyorsam güveniyorsam tabiki saygı duyarım ✌🏻
Karşı cinsten birileriyle bir araya gelip sohbet etmesini kısıtlamam. Çünkü aldatmak isteyen her türlü aldatır çok kasmaya gerek yok. Ayrıca karşı cins = manita DEĞİL 😌 Oyun oynamak istediğinde karışmam çünkü her insanın ilgi alanları farklı ve bu onun özel alanı bence 🤔 Bazen insan sadece yalnız kalmak ister, bu durumda da yapabileceğim bir şey olup olmadığını sorarım 😇